Lukkede låneudbydere

Vi har tidligere beskrevet en del låneudbydere, som senere er endt med at lukke. Disse udbydere hører derfor ikke længere hjemme i det primære indhold her på siden. I stedet for at slette beskrivelserne, så har vi stedet samlet dem her. Dermed kan du fortsat finde de gamle beskrivelser, hvis du af den ene eller anden årsag, skulle have interesse i at læse om nogle af disse udbydere.

Zaplo

Zaplo er et enkelt og fleksibelt lån. Der er godkendelse på 10 sekunder. Du betaler en fast rente, og renten er eneste udgift ved lånet. Du kan låne fra 5.000 kr. til 20.000 kr i op til et år. Du kan fint låne et langt lavere beløb end de 20.000 kr. til at starte med, og så tilpasse dit lån senere, hvis du får behov for flere penge.

Fik vi nævnt at renten er eneste udgift, og at du altid kan foretage ekstra indbetalinger? Dermed styrer du helt selv dine omkostninger. Har du ekstra penge til rådighed, så betal ekstra tilbage på lånet. Har du senere behov for et større lån, så kan du tilpasse lånestørrelsen og igen få flere penge.

Læs mere om Zaplo her

Besøg Zaplo her

Simbo

Hos Simbo kan du låne fra bare 100 kr. til 15.000 kr. Aldersgrænsen er 19 år.

Læs mere om Simbo her

Besøg Simbo her

Lendon

Hos Lendon kan du låne fra 500 kr. til 15.000 kr. Hvis du er ny kunde hos LendOn, har de lige nu et rigtig godt tilbud til dig, som du med fordel kan drage nytte af, når du kommer til LendOn og skal låne penge for første gang nogensinde. Tilbuddet går ud på, at du som ny kunde får hele 30 dage rentefrit.

Læs mere om Lendon her

Besøg Lendon her

Kronelån

Hos Kronelån kan du låne fra bare 100 kr. til 15.000 kr. Aldersgrænsen er 19 år.

Læs mere om Kronelån her

Besøg Kronelån her

Lånlet

Hos Lånlet låner du ligeledes fra 3.000 kr, og op til 75.000 kr. Udfyld blanketten og godkend med NemID, så har du pengene på din konto i morgen. Det er et let lån.

Læs mere om Lånlet her

Besøg Lånlet her

Turbolån

Hos Turbolån kan du låne alt fra 100 til 10.000 kr. Ansøgningsprocessen er simpel, og du får svar med det samme.

Læs mere om Turbolån her

Besøg Turbolån her

Nordcredit

Nordcredit er en af landets måske skarpeste låneudbydere. Lån fra 500 kroner til og op til 15.000 kroner. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Læs mere om Nordcredit her

Besøg Nordcredit her

MiniFinans

Har du brug for en ny mobiltelefon, en rejse sydpå, eller ønsker du penge til en god bytur med pigerne og gutterne, så kan et lån fra MiniFinans hjælpe.

Læs mere om MiniFinans her

Besøg MiniFinans her

Gokredit

Hos Gokredit kan du låne fra 3.000 kr. til 6.000 kr. i 30 dage. Du godkender med NemID og får pengene udbetalt til din NEM konto. Du betaler ingen renter, men i stedet et etableringsgebyr for hvert lån. Prisen er derfor ikke en procentsats af det lånte beløb, men et præcist beløb i kroner og ører, som du kan se med det samme.

Læs mere om Gokredit her

Besøg Gokredit her

Remember

Hos Remember kunne du låne fra 10.000 kroner og helt op til 250.000 kroner.

Læs mere om Remember her

Totallån

Hos Totallån kan du låne fra 3.000 kr, og op til 75.000 kr. Løbetiden er fra 1 år til 6 år. Låneaftalen underskriver du med NEM ID. Når lånet er godkendt skal du kun godkende aftalen elektronisk. Herefter sendes pengene til din NEM konto.

Læs mere om totallån her

Acontolån

Hos Acontolån kan du låne fra 5.000 kr, og op til 20.000 kr. Løbetiden er fra 1 år til 6 år. Det er nemt og hurtigt at ansøge, og du får pengene udbetalt til din Nem-Konto i løbet af ingen tid.

Læs mere om Acontolån her

Plutus

Hos Plutus kan du gøre dine drømme virkelige. Det tager ca. 5 minutter at ansøge om dit lån på mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. Det er gratis og uforpligtende at ansøge online. Du har 14 dages fortrydelsesret og hæfter først, når du har underskrevet med dit NemID.

Læs mere om Plutus her

Kvikfinans

Kvikfinans tilbyder, som mange af de andre udbydere, et lån på mellem 3.000 kr og 75.000 kr. Har du en fast indtægt og er du ikke registreret i RKI, så er du godt på vej til at kunne få et lån hos Kvikfinans.

Læs mere om Kvikfinans her

NUPP

Hos NUPP er alderskravet bare 19 år. Vi har dog placeret den her i 20 års kategorien, da vi ikke har en kategori til 19 år.

Hos NUPP kan du låne 1.000 kr., 2.000 kr., 3.000 kr., 4.000 kr., 5.000 kr. eller 6.000 kr. De første 2 måneder er rentefrie, og lånet kan derudover vare i 1 år, 2 år eller 3 år.

Læs mere om NUPP her

Fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr., i 12 til 80 måneder. Med et Fokuslån kan du altid afvikle dit lån uden omkostninger, du kan tage en afdragsfri periode og du kan løbende tilpasse dit lån. Fokuslån er et lån på dine præmisser.

Læs mere om Fokuslån her

TrustBuddy

Hos TrustBuddy bliver du en Buddy og kan låne af andre Buddies. Med andre ord, du låner af andre brugere og ikke banken eller et finansielt selskab. Ligeledes kan du låne dine penge ud, og tjene penge på dette, hvis du skulle have ekstra penge. Alle lån hos TrustBuddy er gratis de første 14 dage.

Læs mere om TrustBuddy her

Kliklån

Hos Kliklån kan du låne op til 40.000 kr. uden besvær. Måske kender du allerede Kliklån fra radioreklamer. Hvis ikke, så kan vi her oplyse om nogle fordelene ved Kliklån. Du ansøger nemt online og har svar indenfor 1 time. Du kan hvert år vælge én betalingsfri måned. Lånet har lave renter og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Sidst, men ikke mindst, så kan du dit lån udbetalt allerede samme dag, som du godkender lånet.

Læs mere om Kliklån her

Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan du få et hurtigt lån. Du kan have pengene på din konto på bare 45 minutter. Derudover er 1. lån helt gratis.

Ingen gebyrer, ingen renter, og ingen andre udgifter. Du kan låne op til 6.000 kr. Dit første og gratis lån kan være på op til 3.000 kr.

Læs mere hos Kvikautomaten her

Minilån

Med et Minilån kan du låne penge nemt og hurtigt. Du får svar med det samme, og du kan låne fra 3.000 kr. til 75.000 kr.

Læs mere om Minilån her

Santander

Hos Santander kan du låne lige det beløb du ønsker. Santander er nemlig den udbyder der tilbyder de aller største lån. Du kan låne mellem 50.000 kr. og hele 350.000 kr. Du bestemmer selv hvor hutigt du vil betale lånet tilbage, dog indenfor en ramme af 15 år. Det største og længste lån du kan få er derfor 350.000 kr., som skal betales tilbage indenfor 15 år.

Læs mere om Santander her

Besøg Santander her

Robot lån

Hos Robot lån kan du låne fra 3.000 kr, og op til 75.000 kr. Lånetiden er fra 1 år til 6 år. På forsiden hos Robot lån finder du en låneberegner, hvor du nemt kan flytte lånebeløb og lånetid, og samtidigt se hvad din månedlige ydelse bliver. Dermed kan du hurtigt finde et lån der passer til dig, og som du har råd til at betale tilbage.

Læs mere om Robot lån her

Besøg Robot lån her

Selene Finans

Hos Selene Finans har vi igen en beløbsstørrelse på mellem 3.000 kr og 75.000 kr. Når du har ansøgt online, så får du svar indenfor 15 minutter. Du kan låne op til 50.000 kr. uden dokumentation.

Læs mere om Selene Finans her

Besøg Selene Finans her

Sparxpres

Med Sparxpres kan du låne fra 5.000 kr. til 50.000 kr. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, som udbydes af Spar Nord bank. Du skal dog tjene mindst 125.000 kr. om året, for at kunne låne her.

Læs mere om Sparxpres her

Besøg Sparxpres her

Hot Lån

Hos Hot Lån går det stærkt. Du ansøger nemt, hurtigt, sikkert og anonymt. Derefter har du godkendelse eller afslag på din ansøgning indenfor bare 30 sekunder. Det er derfor super hurtigt at finde ud af, om du kan låne hos Hot Lån. Du kan låne mellem 3.000 kr og 75.000 kr.

Læs mere om Hot Lån her

Besøg Hot Lån her

AlfaLån

AlfaLån godkender også dit lån indenfor 30 sekunder. Ansøger du inden kl.14.00, så kan du have pengene på din konto allerede i dag. Du låner fra 3.000 kr til 75.000 kr., og du kan vælge at betale tilbage over en periode på mellem 1 år og 6 år.

Læs mere om AlfaLån her

Besøg AlfaLån her

ExtraCash

Hos ExtraCash får du også svar på 30 sekunder og kan låne mellem 3.000 kr og 75.000 kr. Du låner på dit glatte ansigt, som de skilter med, og skal derfor ikke stille en masse dokumentation. Dog skal du tjene minimum 150.000 kr. årligt for, at låne hos ExtraCash.

Læs mere om ExtraCash her

Besøg ExtraCash her