Lukkede låneudbydere

Vi har tidligere beskrevet en del låneudbydere, som senere er endt med at lukke. Disse udbydere hører derfor ikke længere hjemme i det primære indhold her på siden. I stedet for at slette beskrivelserne, så har vi stedet samlet dem her. Dermed kan du fortsat finde de gamle beskrivelser, hvis du af den ene eller anden årsag, skulle have interesse i at læse om nogle af disse udbydere.

Remember

Hos Remember kunne du låne fra 10.000 kroner og helt op til 250.000 kroner.

Læs mere om Remember her

Totallån

Hos Totallån kan du låne fra 3.000 kr, og op til 75.000 kr. Løbetiden er fra 1 år til 6 år. Låneaftalen underskriver du med NEM ID. Når lånet er godkendt skal du kun godkende aftalen elektronisk. Herefter sendes pengene til din NEM konto.

Læs mere om totallån her

Acontolån

Hos Acontolån kan du låne fra 5.000 kr, og op til 20.000 kr. Løbetiden er fra 1 år til 6 år. Det er nemt og hurtigt at ansøge, og du får pengene udbetalt til din Nem-Konto i løbet af ingen tid.

Læs mere om Acontolån her

Plutus

Hos Plutus kan du gøre dine drømme virkelige. Det tager ca. 5 minutter at ansøge om dit lån på mellem 3.000 kr. og 75.000 kr. Det er gratis og uforpligtende at ansøge online. Du har 14 dages fortrydelsesret og hæfter først, når du har underskrevet med dit NemID.

Læs mere om Plutus her

Kvikfinans

Kvikfinans tilbyder, som mange af de andre udbydere, et lån på mellem 3.000 kr og 75.000 kr. Har du en fast indtægt og er du ikke registreret i RKI, så er du godt på vej til at kunne få et lån hos Kvikfinans.

Læs mere om Kvikfinans her

NUPP

Hos NUPP er alderskravet bare 19 år. Vi har dog placeret den her i 20 års kategorien, da vi ikke har en kategori til 19 år.

Hos NUPP kan du låne 1.000 kr., 2.000 kr., 3.000 kr., 4.000 kr., 5.000 kr. eller 6.000 kr. De første 2 måneder er rentefrie, og lånet kan derudover vare i 1 år, 2 år eller 3 år.

Læs mere om NUPP her

Fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr., i 12 til 80 måneder. Med et Fokuslån kan du altid afvikle dit lån uden omkostninger, du kan tage en afdragsfri periode og du kan løbende tilpasse dit lån. Fokuslån er et lån på dine præmisser.

Læs mere om Fokuslån her

TrustBuddy

Hos TrustBuddy bliver du en Buddy og kan låne af andre Buddies. Med andre ord, du låner af andre brugere og ikke banken eller et finansielt selskab. Ligeledes kan du låne dine penge ud, og tjene penge på dette, hvis du skulle have ekstra penge. Alle lån hos TrustBuddy er gratis de første 14 dage.

Læs mere om TrustBuddy her

Kliklån

Hos Kliklån kan du låne op til 40.000 kr. uden besvær. Måske kender du allerede Kliklån fra radioreklamer. Hvis ikke, så kan vi her oplyse om nogle fordelene ved Kliklån. Du ansøger nemt online og har svar indenfor 1 time. Du kan hvert år vælge én betalingsfri måned. Lånet har lave renter og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Sidst, men ikke mindst, så kan du dit lån udbetalt allerede samme dag, som du godkender lånet.

Læs mere om Kliklån her

Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan du få et hurtigt lån. Du kan have pengene på din konto på bare 45 minutter. Derudover er 1. lån helt gratis.

Ingen gebyrer, ingen renter, og ingen andre udgifter. Du kan låne op til 6.000 kr. Dit første og gratis lån kan være på op til 3.000 kr.

Læs mere hos Kvikautomaten her

Minilån

Med et Minilån kan du låne penge nemt og hurtigt. Du får svar med det samme, og du kan låne fra 3.000 kr. til 75.000 kr.

Læs mere om Minilån her