Anna Finans

Savner du flere penge i din hverdag, kan det være en god idé at overveje at tage et lån for at finde lige netop det pusterum i din økonomi. Mange danskere går og kæmper hver måned for at finde penge til at kunne nyde livet. Hvorfor så ikke bare lige låne et par tusinde kroner, så du kan få dig et afbræk fra dagligdagens trummerum og slappe af et øjeblik?

Anna Finans gør det nemt og enkelt for dig at låne penge til mere fleksibilitet i livet. De blander sig ikke i, hvad du vælger at bruge pengene på, så det er helt op til dig selv at bestemme, hvad du godt kunne tænke dig at have mere af i din hverdag. Savner du et nyt fjernsyn? Måske en ny computer eller mobiltelefon? Eller savner du bare ikke at skulle bekymre dig om at gå i minus, når du er ude at shoppe i byen? Uanset hvad kan du finde pengene til det med Anna Finans.

Du kan ansøge om et lån hos dem her.

Lån fra 3.000 til 75.000 kroner

Anna Finans har nogle meget fleksible grænser for, hvor få eller hvor mange penge du gerne vil låne. Her skal du ikke nødvendigvis låne mange, mange tusinde kroner for at kunne få et lån til at blive godkendt. Du kan nøjes med at låne helt ned til 3.000 kroner, hvilket jo sagtens kan være rigeligt til at sætte lidt mere farve på en ellers grå og trist hverdag. 3.000 kroner kan pludseligt række langt, hvis du ikke er vant til at have så mange penge til rådighed på din konto.

Du kan også vælge at skalere helt op og tage et lån på de 75.000 kroner, hvis du ikke vil bekymre dig om din økonomi i det næste lange stykke tid, eller hvis du bare går og drømmer om at købe noget rigtig stort. Har du store drømme eller store planer, kan du jo komme langt med dem for 75.000 kroner. Og heldigvis er det lige så nemt at ansøge om et lån på de 3.000 kroner, som det er at ansøge om et lån på 75.000 kroner. Det er der ingen forskel på i selve ansøgningsprocessen. Det eneste, der vil ændre sig, er din månedlige ydelse.

Anna Finans – få pengene på 10 minutter

Nemt og hurtigt at beregne dit lån

Hvis du hopper ind til Anna Finans, vil du hurtigt finde ud af, hvor dejligt nemt det er at beregne dit lån med dem. De har nemlig bygget en beregner til dig som låner, der gør det meget overskueligt at se, hvor meget du skal forvente at betale tilbage på dit lån i månedlig ydelse, når lånet først er blevet godkendt. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde beregnerne med de tal, du er interesseret i. Det er dit ønskede beløb samt din ønskede løbetid, som nemlig også selv kan vælge, og så vil du kunne se din månedlige ydelse lige nedenunder.

Dermed er der ikke noget, du kan være i tvivl om, hvis du vælger at låne penge her. Din månedlige ydelse kan variere fra helt ned til 12 måneder og helt op til 72 måneder i den anden ende. Jo højere en løbetid du vælger, desto lavere vil din månedlige ydelse også være. Så vil du gerne slippe så billigt som muligt hver måned, kan du med fordel vælge en lang løbetid. Det gør også lånet mere omkostningsfuldt, men til gengæld skal du ikke bekymre dig om en høj månedlig ydelse på dit lån.

Anna Finans – få pengene på 10 minutter

Krav for at kunne låne med Anna Finans

Alle låneudbydere har som udgangspunkt en række krav, som du skal leve op til, hvis du gerne vil have dit lån godkendt. Hos Anna Finans slipper du heldigvis med nogle få, enkelte krav som er nemme at leve op til. Til at begynde med skal du være 18 år gammel eller derover for at kunne få dit lån accepteret. Det er lovpligtigt at have en minimumsgrænse på 18 år, da det er ulovligt at låne penge ud til mindreårige. Dermed er 18 år den laveste grænse, der overhovedet kan være, hvilket sætter Anna Finans foran mange andre udbydere, der kræver en højere minimumsalder.

De øvrige krav er, at du skal være dansk statsborger samt have et NEM-id for at kunne låne penge. Du må heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret. Er det tilfældet, at du er blevet registreret her, skal du få slettet din registrering hos dem, før du kan ansøge om og få godkendt et lån hos Anna Finans. Du skal desuden også have en fast indtægt, så Anna Finans kan være sikre på, at du rent faktisk har mulighed for at afdrage på dit lån, når det først er blevet udbetalt.

Anna Finans – få pengene på 10 minutter

Få dine penge inden for 24 timer

Når du vælger at søge om et lån hos dem, skal du ikke være bange for, at du kommer til at sidde og vente i lang tid på at kunne bruge dine nye penge. Faktisk udbetaler de pengene allerede inden for 24 timer i langt de fleste tilfælde, hvilket gør det til en af landets måske hurtigste låneudbydere. Så næsten uanset hvor mange penge du drømmer om at have på din konto, kan du få det inden for de næste 24 timer med et lån fra Anna Finans.

Faktisk skilter Anna Finans med følgende på deres hjemmeside: “Ansøg nu – få pengene om 10 minutter”. Så i langt de fleste tilfælde skal du slet ikke vente i tilnærmelsesvis 24 timer. Du kan nøjes med bare 10 minutter.

Selve ansøgningen vil du få svar på med det samme, da det sker helt automatisk og dermed ikke først skal læses igennem af en medarbejder. Så når din ansøgning om dit lån er blevet godkendt, vil Anna Finans sætte overførslen i gang, og du vil dermed få dine penge ind på din bankkonto rigtig hurtigt derefter. Nemmere bliver det bare ikke at finde penge til sine drømme eller bare til ekstra selvforkælelse i weekenden. Gør hverdagen nem for dig selv og lån lige netop det beløb, du drømmer om, ved at smutte ind til Anna Finans og ansøge om det. Det tager ikke mere end et par minutter, og pengene får du hurtigt.

Ansøg her og få pengene på 10 minutter