Leasy

Næsten uanset hvor gammel du er, er der gode chancer for, at du har set tv-reklamer for L’easy på et eller andet tidspunkt i dit liv. Selskabet har eksisteret så længe, langt de fleste kan huske, og næsten lige siden tv-reklamer er kørt over fjernsynet, har L’easy været på skærmen med deres mindst lige så ikoniske karakter Peter fra L’easy.

L’easy er en lidt alternativ form for låneudbyder, da de på den ene side tilbyder dig at låne penge, ligesom alle de andre på markedet, men på den anden side også tilbyder dig at købe elektronik på afbetaling direkte igennem dem.

Hvis du skal købe ting på afbetaling igennem de øvrige låneudbydere på markedet, sker det typisk igennem en form for forhandler eller butik, som har oprettet et samarbejde eller en aftale med kreditoren, og så køber du som forbruger produktet igennem butikken, men betaler for det på afbetaling hos kreditoren.

Hos L’easy køber du ind på afbetaling direkte hos dem, hvilket også er grunden til, at du tit ser, at virksomheden reklamerer for en masse tilbud på produkter som eksempelvis mobiler, fjernsyn, computere og tablets, hvilket du ikke vil se fra langt størstedelen af de øvrige finansieringsselskaber på markedet.

Læs mere hos Leasy her

Fremragende anmeldelser på Trustpilot

Det er altid en god idé at læse op på den enkelte låneudbyder på Trustpilot, inden du beslutter dig for, hvor du skal vælge at låne penge. I dag har vi valgt at gøre det for dig, så du ikke selv skal hoppe ind for at finde ud af, hvordan danskerne bedømmer L’easy.

L’easy er et af de selskaber i branchen, der har fået flest positive anmeldelser på Trustpilot, så allerede der kan du vide dig sikker på, at du indgår en aftale med en seriøs, serviceorienteret og venlig spiller på markedet, hvis du vælger at låne penge hos dem.

Samler vi alle bedømmelserne, har L’easy i snit fået 4 ud af 5 stjerner. 85% af alle anmeldelserne er på minimum 4 ud af 5 stjerner, og hele 62% vælger at give L’easy topkarakter, når de skal bedømme firmaet på Trustpilot.

Når vi hurtigt render kommentarerne igennem, er det også tydeligt at se, hvor begejstret kunderne er for den service og den behandling, de får, når de indgår aftaler med L’easy, eller har brug for hjælp undervejs i processen.

Den generelle tone over for L’easy i bedømmelserne er, at L’easy leverer en god kundeservice, er hurtige og effektive, giver en god behandling, har et godt og solidt udvalg af produkter, og at de ikke mindst har en hurtig udbetaling på deres lån.

Så hvis du gerne vil låne penge, virker det som et godt udgangspunkt at gå efter en aftale med L’easy. Hvor mange penge du kan låne hos dem, og hvilke produkter du kan købe fra L’easy, tager vi nu et nærmere kig på.

Læs mere hos Leasy her

Lån fra 10.000 til 150.000 kroner – nemt, enkelt og hurtigt

Til at begynde med tager vi et kig på kontantlånet fra L’easy, hvor du kan låne penge til det, du lige står og mangler. Som mange andre låneudbydere, har L’easy også et minimumsbeløb samt et loft på, hvor mange penge du skal eller kan låne hos dem.

I den lave ende er der en minimumsgrænse på 10.000 kroner, hvilket vil sige, at du som minimum skal låne 10.000 kroner, hvis du gerne vil låne penge hos L’easy. Det er i den højere ende af skalaen sammenlignet med mange af de andre låneudbydere på markedet, men hvis du alligevel har brug for penge i den størrelsesorden, virker L’easy som en rigtig fin mulighed.

Har du kun brug for at låne et par tusinde kroner, skal du ikke gå til L’easy, da det ikke kan lade sig gøre hos dem. Men hvis du skal bruge penge til en fest, en rejse, til ommøblering af lejligheden, eller hvad du nu ellers har brug for, og som koster lidt mere end bare et par tusind, kan du altså snildt låne det hos L’easy.

I den modsatte ende af skalaen er der også et loft på, hvor mange penge du kan låne. Det ser du gerne hos alle låneudbydere. Hos L’easy er loftet på 50.000 kroner, hvilket vil sige, at du altså ikke kan låne mere end det. I hvert fald ikke uden at gå til en anden udbyder. Så er det inden for disse rammer, 10.000-150.000 kroner, du mangler, er L’easy det perfekte valg for dig, og du kan allerede nu hoppe ind og begynde at regne på dit lån, så du ved, hvor meget du skal betale af på det, hvis du bliver godkendt.

Læs mere hos Leasy her

L’easy har bygget et dejligt nemt og enkelt værktøj på deres hjemmeside, som gør det nemt og overskueligt for dig at se, hvor meget du skal forvente at betale hver måned, samt hvor meget du i alt skal betale for lånet, når du har betalt det ud.

Du kan selv være med til at bestemme din månedlige ydelse, i og med at du har mulighed for at vælge løbetiden på dit lån. Jo længere en løbetid du vælger, desto lavere bliver din månedlige ydelse også.

Omvendt bliver du også hurtigere gældfri, hvis du vælger en kortere løbetid, men så skal du også være klar på at skulle betale en højere ydelse hver måned, og det er ikke alle, der kan betale lånet ud så hurtigt, så overvej hvor meget du har råd til at skulle af med om måneden, inden du vælger din løbetid, da det har en stor indflydelse på din ydelse.

Når du indgår en aftale om at låne penge fra L’easy, kan du glæde dig over, at den lave rente, som du indgår aftalen til i dag, også er den samme lave rente, som du skal betale i morgen. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs, og du kan dermed lettere planlægge dit månedlige budget og dine udgifter, uden at skulle bekymre dig for, at renten lige pludselig stiger i næste måned eller til næste år.

Lån hos Leasy her

Køb elektronik til lave månedlige priser

Drømmer du om at få en ny MacBook, en ny iPad eller har du måske bare brug for et nyt tv til stuen, kan du med fordel vælge at købe det, du har brug for, eller måske bare går og drømmer om, hos L’easy.

L’easy har et kæmpe udvalg af elektronik til private hjem, og det hele kan du købe til en fast lav månedlig ydelse, så du ikke skal hive mange tusinde kroner op af lommen her og nu, men i stedet bare overskue en fast månedlig betaling på få hundrede kroner i stedet for.

Der er mange, der vælger at købe elektronik på denne måde, da det ofte kan være et stort indhug i privatøkonomien, og det er for de fleste langt nemmere at overskue at skulle af med 120 kroner hver måned i et par år, frem for at skulle slippe 5.000 kroner her og nu for at få et nyt fjernsyn eller en ny computer.

Hvis du er en af dem, der savner en ny computer, et nyt tv, eller en ny vaskemaskine, men ikke ligger inde med mange tusinde kroner til at kunne købe det hele kontant, er det en rigtig god idé at overveje L’easy som mulighed i stedet for.

Hvis vi tager udgangspunkt i et konkrete eksempel, så lad os kigge nærmere på den lækre iPad 6, som lige nu er på hylderne hos L’easy. Skal du købe denne tablet kontant, skal du i dag af med 3.299 kroner. Hvis du omvendt vælger at købe den på afbetaling i stedet for, kan den blive din for den nette sum af 109 kroner om måneden i 69 måneder.

Og langt de fleste mennesker har meget nemmere ved at finde frem til 109 kroner om måneden, da det ikke svarer til meget mere end en tur i biografen eller en pizza og en cola lørdag aftne, end at skulle grave 3.299 kroner frem til en kontant her og nu betaling.

Lån hos Leasy her

Alt fra droner til tablets og computere

Hos L’easy finder du et rigtig stort udvalg af elektronikprodukter til hjemmet. Herunder har vi lavet en liste over de produkter, du blandt andet kan vælge at købe på afbetaling hos L’easy, hvis du savner noget nyt elektronik til hjemmet.

Hos L’easy kan du købe:

• Stationære computere
• Gaming computere
• Bærbare computere
• MacBooks
• Computerskærme
• Mus
• Tastatur
• Headsets
• Printere
• Tablets – herunder også iPads
• Spillekonsoller – PS4, Xbox, Nintendo Switch osv.
• Droner
• TV
• Lydanlæg
• Apple TV
• Vaskemaskiner
• Tørretumblere
• Opvaskemaskiner
• Køleskabe
• Frysere
• Ovn og komfurer
• Mobiler
• Smartwatch
• Kameraer
• Køkkenmaskiner
• Støvsugere
• Kaffemaskiner
• Cykler
• Og meget andet

Som du kan se, er der masser at vælge imellem, hvis du bevæger dig en tur ind på L’easys hjemmeside. Her kan du finde det komplette udvalg over, hvad du kan købe på afbetaling hos L’easy, og du kan til hver en tid se, både hvad produktet vil koste dig i kontant betaling samt i månedlig afbetaling.

Held og lykke med dit nye køb eller dit nye lån hos L’easy.

Lån hos Leasy her