Kvikautomaten

Kvikautomaten er en dansk låneudbyder, der blandt andet udbyder kviklån. Som det fremgår af navnet, søger Kvikautomaten at være Danmarks kvikkeste låneudbyder. Det betyder blandt andet, at de bestræber sig på at tilbyde de hurtigste lån i landet. Uanset hvilket lån man ønsker at foretage hos Kvikautomaten, ansøger man hurtigt ved hjælp af den ansøgningsformular, der findes på deres hjemmeside. Det tager mindre end fem minutter at udfylde formularen, og inden for kort tid får man svar på, om man har lov til at låne penge hos Kvikautomaten eller ej. Bliver man godkendt, kan man underskrive låneaftalen med NEM-ID og derefter har man pengene på sin konto indenfor blot en enkelt time. Hos Kvikautomaten får man altså et hurtigt lån, hvor pengene hurtigt er på kontoen til ens rådighed. Alle dele af ansøgningsprocessen foregår digitalt, og derfor kan man låne hjemmefra via enten sin smartphone, tablet eller computer. Kvikautomaten tilbyder forskellige typer lån, heriblandt forbrugslån, sms-lån og kviklån. Med et kviklån hos Kvikautomaten kan man låne op til 6.000 kr. med en kort løbetid på 30 dage. På den måde er det et meget kort lån, som hurtigt er ude af verden, og som man ikke skal gå og betale af på i flere måneder. Desuden tilbyder Kvikautomaten som noget helt særligt det første kviklån uden ekstra omkostninger. Det betyder, at man, hvis man låner for eksempel 3.000 kr., kun skal betale 3.000 kr. tilbage.

Læs mere her

Hvorfor kviklån?

Et kviklån er et lån på et lille beløb og med en kort løbetid. Et kviklån er det samme som et minilån, et mikrolån eller et hurtiglån. Alle er de gode lån, hvis der opstår uforudsete udgifter i ens budget. Det kan for eksempel være, at fjernsynet går i stykker, eller køleskabet helt uventet brænder sammen. Uanset hvad der sker, kan det være svært at finde pengene til at dække disse udgifter, hvis man lever på budget. Her kan et kviklån være en god idé, idet det dækker udgifterne med det samme. Et kviklån er, som det fremkommer af navnet, et hurtigt lån. Skal man hurtigt bruge penge til det ene eller det andet, er et kviklån derfor et oplagt valg. Hos Kvikautomaten har man pengene på sin konto allerede en time efter, at aftalen er blevet godkendt og underskrevet af begge parter.

Læs mere hos Kvikautomaten her

Fordele ved Kvikautomaten

Der er mange fordele ved Kvikautomaten. Der er meget konkurrence på området med kviklån, men som sagt søger Kvikautomaten at være den kvikkeste blandt konkurrencerne. Det betyder, at man som kunde hos Kvikautomaten får godkendelsen på lånet og derefter pengene hurtigst muligt. Samtidig er det en betydelig fordel, at det første lån hos Kvikautomaten fås helt gratis og derfor helt uden renter. Er det ikke det første lån, fås lånet stadig til en ensartet lav pris. Hos Kvikautomaten bliver der ikke stillet nogle spørgsmål, og som kunde er det ikke nødvendigt at stille nogen sikkerhed for pengene eller fortælle, hvad de skal bruges på. Opstår en uforudset situation, hvor pengene ikke slår til, er Kvikautomaten altså værd at overveje. På deres hjemmeside kan man via låneberegneren finde frem til det beløb og den løbetid, som passer bedst til en og ens budget. Det er også på hjemmesiden, at man kan komme i gang med at låne ved at udfylde ansøgningsformularen.

Læs mere om fordelene her