Ferratum forbrugslån

Ferratum er en låneudbyder, der tilbyder lån med korte frister. Hos Ferratum er der udbudt flere forskellige typer af lån, hvis beløb rangerer mellem alt fra 500 til 15.000 kr. Ferratum er kort sagt stedet at finde de penge, man lige står og mangler til det ene eller det andet. Det er en låneudbyder med mange muligheder og som er kendt for deres høje serviceniveau.

Ansøgningen om lån hos Ferratum går hurtigt, og det er muligt for kunden at få sine penge indenfor kun en time. Desuden foregår alle dele af ansøgningen og administrationen af lånet over nettet. Det er altså ikke kun hurtigt at låne hos Ferratum, men også nemt.

Læs mere om Ferratum her

Lån hos Ferratum

Hos Ferratum kan kunder finde lån i forskellige størrelser. Ferratum har flere forskellige lånetyper, heriblandt mobillån, hvor det hele foregår over telefonen og mikrolån, der drejer sig om mindre beløb. Derudover er der sms-lån, forbrugslån, minilån og hurtiglån. Der er altså rig mulighed for at finde et lån hos Ferratum, der er akkurat tilpasset kundens behov. Fælles for alle Ferratums lånetyper er, at de tilbyder hurtige penge, der kan bruges nu og her og tilbagebetales indenfor en kort periode på enten 15, 30 eller 45 dage.

På den måde er lånet hurtigt ude af verden, og man har mulighed for at få hurtige penge, hvis man er i akut mangel. Det er som sagt let og hurtigt at ansøge om lån hos Ferratum. For de fleste lånetyper gælder det, at man kan søge på deres hjemmeside, hvor man udfylder en ansøgningsformular, der ikke tager mere end 1-2 minutter af kundens tid. Derefter kommer der et øjeblikkeligt lånetilbud tilbage, som kunden skal godkende ved hjælp af NEM-ID. Når godkendelsen er modtaget, får kunden pengene ind på kontoen på under 1 time. Det er altså både hurtigt og nemt at ansøge, idet der er næsten øjeblikkelig service, og det hele foregår over internettet.

Lån hos Ferratum her

Penge nu og her

Et lån hos Ferratum kan være en god idé, hvis man står og mangler penge nu og her. Uanset hvilken type lån, man vælger at gøre brug af, får man en ensartet høj kvalitet service hos Ferratum. Det betyder blandt andet, at man får hurtigt svar, ligesom Ferratum tilbyder maksimal fleksibilitet på lånet. Det er for eksempel helt op til kunden selv, om denne ønsker at tilbagebetale på én gang eller vil afbetale over en længere tidsperiode. Der er altså mulighed for at få lånet ud af verden, hvis man pludselig kommer til penge, ligesom det er muligt at få forlænget lånet, hvis der stadig er problemer med at få tilbagebetalt.

På Ferratums hjemmeside kan man som kunde se meget mere om, hvad Ferratum kan tilbyde en, ligesom man kan få svar på sine spørgsmål i FAQen. Derudover kan man ved hjælp af en låneregner finde frem til den månedlige ydelse ved det ønskede lån, så kunden får et endnu bedre overblik over, hvad han eller hun går ind til. Ferratum er kort sagt penge nu og her – men på en sikker, nem og fleksibel måde.

Besøg Ferratum her