Remember

Der findes mange låneudbydere af forbrugslån efterhånden. Nogle er dyrere end andre, nogle tilbyder højere beløb end andre, men en af disse udbydere udmærker sig i særdeleshed.

Remember er en låneudbyder på nettet, som tilbyder dig at låne helt op til 250.000 kroner uden at stille sikkerhed for lånet, og det er tilmed med en mulighed for at få en rente på helt ned til historisk lave 6,95%.

I denne guide kan du læse mere om priser og vilkår hos Remember. Du finder også svar på de mest presserende spørgsmål såsom krav og kriterier for at låne, hvordan du vælger den bedste løbetid o. lign.

Du kan altid hurtigt og nemt ansøge om et lån hos Remember, uden at du skal betale eller på anden vis hæfte på ansøgningen. Du modtager svar på din ansøgning med det samme, og du kan derfor hurtigt komme videre i processen, hvis du ønsker at godkende låneaftalen og dermed få dine pengene udbetalt.

Læs mere hos Remember her

Hvor meget kan jeg låne?

Når du vil låne penge hos Remember, har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og helt op til 250.000 kroner.

Et Remember lån er dermed et af de største forbrugslån på markedet i øjeblikket, kun overgået af enkelte store spillere såsom Santander Consumer Bank.

Når du tager et lån hos Remember, kan du tilmed få en af markedets laveste renter på helt ned til 6,95% og med et oprettelsesgebyr på små 300 kroner.

Din mulighed for at benytte dig af den ekstremt lave rente afhænger dog af, om din kreditværdighed er god eller ej. Jo bedre en kreditværdighed du har, desto billigere rente kan forvente at nyde godt af.

Din kreditværdighed bliver bl.a. vurderet ud fra din nuværende gæld, din indtægt, om du har andre værdier såsom bolig, bil og lignende. Den vil også i høj grad blive vurderet ud fra, om du tidligere har været mindre heldig i forhold til afvikling af gæld til andre kreditorer.

Læs mere hos Remember her Læs mere hos Remember her

Hvilke krav skal jeg opfylde for at få et Remember lån?

Hvis du ønsker at optage et Remember lån, skal du blot leve op til tre enkle kriterier. Disse kriterier er dog minimumskrav, og de kan ikke undviges under nogle omstændigheder.

For at blive godkendt til et lån, skal du opfylde følgende krav:

  • 1. Du skal kunne dokumentere en fast indtægt
  • 2. Du skal være myndig og dermed fyldt mindst 18 år
  • 3. Du må ikke være registreret som dårlig betaler med betalingsanmærkninger i dit navn

Foruden de ovenstående krav og kriterier, vil Remember også foretage en individuel kreditvurdering af dig personligt. Dette gør de for at vurdere, hvor hensigtsmæssigt det er at låne dig penge – navnlig hvis du ønsker at optage et lån på 100.000 kroner eller derover.

Derudover vil en god kreditvurdering af dig medfører, at du kan blive tilbudt så lav en rente som muligt. Dermed opnår du vilkårene for et af de absolut billigste forbrugslån her i landet, og du kan nøjes med at betale en lav rente på helt ned til 6,95%.

Læs mere hos Remember her

Skal jeg vælge lang eller kort løbetid?

Ligesom hos mange andre låneudbydere, kan du også hos Remember vælge din foretrukne løbetid selv. Løbetiden kan sættes til mellem 1-12 år, så du har ganske god fleksibilitet mht. din privatøkonomi.

Vælger du at gøre brug af en meget kort løbetid på f.eks. et eller to år, så vil du skulle betale store afdrag hver måned. Til gengæld betaler du ikke renter på lånet i særlig lang tid, hvilket resulterer i et langt billigere lån for dig samlet set.

Du bør dog aldrig sætte din løbetid lavere, og dermed det månedlige afdrag højere, end at du kan overkomme det økonomiske aspekt i det på en månedlig basis.

Konklusion:

Har du god plads i privatøkonomien til at betale højere månedlige afdrag, bør du sætte løbetiden så lavt som muligt. Dette giver dig et billigere lån i sidste ende.

Har du behov for lidt luft i privatøkonomien – en såkaldt buffer -, bør du vælge en længere løbetid. Dette sikrer, at gælden bliver fordelt ud over en længere periode, og dermed bliver dine månedlige afdrag også betragteligt lavere.

Skal jeg stille sikkerhed hos Remember?

Remember er en af de danske låneudbydere, som tilbyder ganske store forbrugslun uden at stille krav om sikkerhed til gengæld.

Det betyder ganske enkelt, at du kan låne mellem 10.000-250.000 kroner og bruge dem på lige præcis det, du vil. Remember blander sig aldrig i, hvad du bruger pengene på, og de kræver hverken sikkerhed i din bolig, bil eller andre værdier.

Remember foretager udelukkende en kreditvurdering af dig for at bestemme, hvor billig en rente de kan tilbyde dig.

Dette resulterer i, at du kan få et forbrugslån, som du selv ha 100% råderet over, hvad enten du ønsker at rejse jorden rundt, renovere din bolig, købe ny bil eller noget helt fjerde.

Læs mere hos Remember her

Hvordan godkender jeg min låneaftale?

Når du har indsendt din låneansøgning elektronisk via Remembers egen hjemmeside, vil du efterfølgende modtage en låneaftale, som definerer vilkårene for dit lån.

På dette stadie har du endnu ikke reelt set optaget lånet. Du skal nemlig først godkende låneaftale og dermed bekræfte, at du har læst, forstået og ikke mindst accepterer vilkårene og prisen på lånet.

For at godkende dit lån kan du nemt og hurtigt bruge dit NemID. Dette sikrer, at godkendelsen foregår hurtigt, sikkert og uden for meget papirarbejde, som skal sendes frem og tilbage.

Hvornår modtager jeg mine penge?

Når du godkendt din låneaftale og dermed accepteret og bekræftet, at du gerne vil optage lånet, så er det tid til at modtage pengene, så du kan bruge dem på det, du drømmer om eller har behov for.

Selve udbetalingen af dine penge sker allerede samme dag eller højst to dage efter, du har godkendt låneaftalen.

Godkender du din låneaftale inden for åbningstiden, vil dine penge blive sat til udbetaling med det samme, og du vil oftest modtage dem allerede samme dag.

På den måde slipper du for lange sagsbehandlingstider og andre besværligheder, som man eksempelvis kan opleve det i en bank eller hos mere bureaukratiske låneudbydere.

Kom direkte til Remember her

Skal jeg betale for at afvikle lånet hurtigere?

Nogle udbydere af lån kræver en betaling fra dig, hvis du ønsker at afvikle dit lån delvist eller fuldstændig før planlagt tid.

Dette skyldes, at udbyderen dermed ikke tjener de samme penge på renter, som de ville have gjort, hvis du havde fortsat med at afdrage på din gæld i den fulde periode.

Det slipper du for hos Remember:

Remember anerkender, at det kan være en befrielse at blive gældsfri, hvis du pludselig har ekstra luft i økonomien til at afvikle hele eller dele af lånet før tid. Derfor tilbyder de også, at du kan gøre netop dette, uden at du bliver pålagt nogle som helst ekstra gebyrer.

Rent praktisk betyder dette, at hvis du har optaget et lån med en løbetid på fem år, men du har råd til at afvikle hele restgælden på én gang efter tre år, så kan du gøre dette ganske gratis og dermed slippe for at betale renter af lånet de resterende to år, som du ellers oprindeligt skulle have afviklet henover.

Bag om Remember

Remember er et brand, der fungerer som låneudbydere af billige forbrugslån under det skandinaviske finansieringsselskab EnterCard.

EnterCard tilbyder forskellige finansielle produkter i højeste kvalitet, og du er dermed sikret en solid og stærk partner, når du ønsker at optage et Remember lån.

Samlet set har koncernen ca. 400 ansatte fordelt rundt i de forskellige skandinaviske lande, og du kan dermed altid få hjælp og personlig vejledning, hvad enten du bor i Danmark, Sverige, Finland eller Norge.

Lån penge hurtigt og sikkert her