MiniFinans

Det har faktisk aldrig været nemmere at låne penge, end det er hos eksempelvis MiniFinans. Her får du på et kort øjeblik svar på din ansøgning, og pengene har du inden for et øjeblik på din konto.

Du kan låne alt fra få til mange tusinde kroner, og det hele foregår nemt og sikkert via deres hjemmeside uden problemer.

Lån hos MiniFinans her

Lån helt ned til 3.000 kroner

Det laveste beløb, du kan vælge at låne hos MiniFinans, er 3.000 kroner. Men med 3.000 kroner er du faktisk også godt klædt på til at kunne købe rigtig mange forskellige ting.

Har du brug for en ny mobiltelefon, en lille rejse sydpå, eller vil du bare gerne have penge til en rigtig god bytur med pigerne og gutterne, kommer du rigtig langt med et lån fra MiniFinans.

En grænse på 3.000 kroner er faktisk rigtig fin og bedre end mange andre steder, hvor du minimum skal låne i nærheden af 10.000 eller endda 20.000 kroner.

Lån hos MiniFinans her

Lån op til 20.000 kroner

Du kan også sagtens vælge at låne mange flere penge end bare 3.000 kroner, hvis du vælger at låne penge hos MiniFinans.

Den højeste grænse på dit lån er på hele 20.000 kroner. Prøv at forestil dig, hvor meget du kan købe for hele 20.000 kroner ekstra på din konto.

Det er ikke småting, du kan købe for 20.000 kroner. Og det kan endda både blive til en ny mobil, en lækker ferie og stadig lidt lommenpenge tilbage på kontoen.

Så hvis du har brug for at skudt nogle flere penge ind på din konto, er MiniFinans det helt rigtige sted at gå hen.

Nem og hurtig ansøgning på hjemmesiden

MiniFinans har gjort det nemt og hurtigt for dig at ansøge om et lån hos dem. Inde på deres hjemmeside skal du bare følge instruktionerne, og så kan du på kort tid ansøge om lige netop det beløb, du har brug for.

Du skal blot indtaste det beløb, du gerne vil låne, ind i deres ansøgningsskema, og så kan du ellers se en oversigt over betingelserne og nøgletallene for lånet, hvorefter du kan klikke på knappen for at ansøge, hvis du er tilfreds med det, du bliver præsenteret for.

Lån hos MiniFinans her

Tag dit lån direkte fra mobilen

Faktisk kan du også klare det hele direkte fra din mobil, så længe det bare er en smartphone, du har. Du kan også vælge at gøre det fra din tablet, hvis du hellere vil gøre det. Det spiller ingen rolle.

For MiniFinans har nemlig optimeret hjemmesiden på en måde, så du kan bruge den lige så nemt på en smartphone eller en tablet, som du kan på en computer.

Så hvis du ikke har andet ved hånden end en mobiltelefon, kan du stadig sagtens ansøge om et lån fra MiniFinans. Det er lige før, det er nemmere at gøre det igennem din mobil end via din computer, da du jo altid har din mobil på dig.

Lån hos MiniFinans her

Få flere penge i hverdagen som studerende

Det kan eksempelvis være en god idé at kende til MiniFinans, hvis du er studerende. Som studerende har du som regel ikke så mange penge til rådighed hver måned, og derfor kan du med MiniFinans som kammerat få lidt flere penge mellem hænderne hver måned.

På den måde slipper du også for at skulle gå ud og finde dig et arbejde, som der alligevel sjældent er tid eller overskud til, når du har så travlt med at studere. Så brug tiden på dit studie og lån dig til lidt flere penge i hverdagen i stedet for.

Lån hos MiniFinans her

Modtag pengene inden for få minutter med straksbetaling

Som kunde hos MiniFinans skal du ikke vente i lang tid på at få dine penge ind på din konto, når du gerne vil låne penge.

Faktisk skal du slet ikke vente, for MiniFinans har valgt at være så smarte at arbejde med straksbetalinger. På den måde bliver overførslen sat i gang med det samme.

Så lige så snart din ansøgning er blevet godkendt, og du har underskrevet din låneaftale med dit NEM-id, bør der ikke gå meget mere end et par minutter, før du har pengene på din konto, hvor de er klar til at blive brugt.

Lån hos MiniFinans her

Lån uden sikkerhed

Du skal heller ikke stille nogen form for sikkerhed, hvis du vælger at ansøge om et lån hos MiniFinans. De har ikke nogle krav til sikkerhed fra din side af, så du skal ikke stille sikkerhed, som du eksempelvis skal hos en del andre udbydere af lån.

Det kan være rart ikke at skulle stille sikkerhed, da det gør det meget nemmere for dig at ansøge om et lån, uanset hvem du er, eller hvad du ejer. Hos MiniFinans kan alle dem, der opfylder deres krav, vælge at ansøge om et lån uden sikkerhed.

Lån hos MiniFinans her