Plutus

Med Plutus kan helt almindelige menneske foretage hurtige lån online og få penge til det lige det, de går og drømmer om. Ordet Plutus stammer fra den græske mytologi, hvor Plutus var guden for rigdom. Med Plutus kan man også opnå en hurtig ”rigdom” til lige det, man skal bruge. Det kan for eksempel være en afstikker til sydens sol, en ny bil eller noget helt tredje – det er lige meget. Hos Plutus er det nemlig ikke nødvendigt at oplyse om, hvad pengene skal bruges til. Pengene kan altså bruges til alt og være med til at gøre menig mands drømme til virkelighed – med det samme.

Læs mere hos Plutus her

Plutus lån

Hos Plutus kan næsten alle forbrugslåne. Det tager ganske kort tid at ansøge om et lån, hvilket kan gøres fra Plutus hjemmeside. Det hele foregår over internettet, og alle faser af lånet kan således administreres fra for eksempel smartphonen såvel som computeren eller tabletten. Man kan låne fra 3.000 til 75.000 kr. hos Plutus, og det tager under 5 minutter at udfylde ansøgningsformularen. Den første del af ansøgningen er både gratis og uforpligtende. Først når der er underskrevet med NEM-ID gælder aftalen, og der er herefter 14 dages fortrydelsesret. På ansøgningen giver Plutus et hurtigt svar, ofte indenfor få minutter. Bliver ansøgningen godkendt, skal der underskrives digitalt med NEM-ID og derefter kan man finde pengene på kontoen næste hverdag. Plutus er altså for dem, der skal bruge hurtige penge nu og her. Det er langt hurtigere end et almindelige banklån, hvor man skal igennem en lang godkendelsesproces for at kunne låne bare mindre beløb. Hos Plutus behøver man hverken vente lang tid, give sikkerhed for pengene eller afgive en forklaring på, hvad de skal bruges til.

Lån med Plutus her

Gør drømmen til virkelighed

Plutus er vejen, hvis man mangler hurtige penge for at gøre drømmen til virkelighed. Pengene kan bruges til hvad man vil, og lånet kan tilpasses alt efter hvad man ønsker. Udover naturligvis lånebeløbet kan man som kunde også selv vælge, over hvor lang tid man vil betale af på lånet. Derudover er det også sikkert at låne med Plutus. Plutus behandler nemlig alle oplysninger helt fortroligt, sådan at ansøgningen er nærmest anonym. Desuden arbejder Plutus med konkurrencedygtige renter, som gør dem til et godt valg, når det kommer til online lån. Det går hurtigt med at få pengene, og de kan bruges til at gøre drømmen til virkelighed, uanset hvilken drøm, man går og gemmer på. Hvis man ønsker at vide mere om, hvilke muligheder man har med Plutus, kan man gå ind på hjemmesiden eller kontakte Plutus direkte. Uanset hvad er Plutus vejen, når man skal bruge hurtige penge til at gøre ens drømme til virkelighed på en sikker, nem og hurtig måde.

Gør din drøm til virkelighed her