L’EASY minilån

Minilån er en god ting, når der sker uventede ulykker. Det kan for eksempel være når tv’et går i stykker, bilen skal på værkstedet eller køleskabet brænder sammen. Lever man på et budget, er der ikke nødvendigvis plads i budgettet til at skulle betale for sådanne uventede udgifter. Her kan et minilån være en god idé. Med et minilån hos L’EASY kan man nemlig låne op til 50.000 kr. til det akutte behov, og så kan man betale af på det over 24 til 120 mdr. Sker der noget uventet, og er der ikke lige penge til at ordne det, kan det altså være det værd at tjekke L’EASYs tilbud på minilån.

Læs mere her

Minilån hos L’EASY

Med et L’EASY minilån kan man låne op til 50.000 kr. På en minilån behøver man ikke at stille sikkerhed for lånet eller forklare, netop hvad de lånte penge skal bruges på. I stedet skal man blot udfylde en kort ansøgningsformular og underskriver man med NEM-ID, kan man være heldig at modtage pengene indenfor blot et døgn. Så bliver det nemt at betale for det ødelagte fjernsyn, bileftersynet eller noget helt tredje. L’EASY er bedst kendt for deres hvidevarer- og elektroniksalg, men hos L’EASY har de også over 25 års erfaring med lån til private. De har også andre typer lån, hvor det drejer sig om større beløber end de 15.000 kr. Fælles for alle mulighederne er, at L’EASY altid søger at skræddersy deres løsninger til den enkelte kunde, sådan at hver kunde får præcis den låneaftale, der er mest fordelagtig for ham eller hende. Det giver et fleksibelt lån, hvor kunden for eksempel kan vælge, over hvor lang tid denne vil betale af, ligesom der er mulighed for at betale lånet helt af uden ekstra gebyrer på ethvert givent tidspunkt, hvor der er luft i budgettet. Hvis det er svært at finde rundt i L’EASYs lånemuligheder, har de hos hovedkontoret i Odense medarbejdere siddende klar til at besvare de spørgsmål og tvivl, der måtte opstå hos kunderne.

Få et L’EASY minilån her

Fuld tryghed med L’EASY minilån

Med L’EASYs minilån er man sikret en fuld tryghed. Da lånet er fleksibelt, skal man ikke bekymre sig om, at man kommer til at betale for meget pr. måned og derfor sprænge budgettet – man kan nemlig helt selv vælge, over hvor mange måneder man vil afbetale. Samtidig giver L’EASY Minilån 14 dages returret, hvilket også giver god tryghed hos kunden. Ønsker man at låne hos L’EASY, kan man med fordel starte på deres hjemmeside. Her kan man nemlig læse mere om deres Minilån, ligesom man kan regne den månedlige ydelse ud ved hjælp af Låneberegneren. Det er også over websiden, at man ansøger om det hurtige lån, og derfor behøver man ikke forlade huset eller spilde unødig tid på at foretage et lån på de penge, man lige står og mangler. Der er altså store fordele, når det kommer til små lån hos L’EASY. Der er hurtigt svar på ansøgningen, og hurtig mulighed for at bruge pengene. L’EASY Minilån er altså oplagt, når der opstår uforudsete udgifter.

Lån med fuld tryghed her