Kvikfinans

Kvikfinans er en danskejet låneformidler, der formidler lån for nogle af Danmarks førende finansieringsselskaber. Kvikfinans tilbyder altså sikre og hurtige online lån, hvor der er styr på sagerne. Hos Kvikfinans er der fokus på at gøre det at låne enkelt, og det sker blandt andet ved en meget let ansøgningsmodel. Hele processen er hos Kvikfinans enkel, og det er i grunden meget simpelt: man låner penge og betaler af over den ønskede løbetid. Hvad pengene skal bruges til, betyder ikke noget for Kvikfinans. Det vil sige, at alle kan få hurtige penge til ferie, en ny bil eller hvad en nu ellers kunne tænke sig at bruge penge på ved hjælp af Kvikfinans og deres muligheder for lån.

Læs mere her

Ansøg i dag

Det er både nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos Kvikfinans. Man kan låne fra 3.000 til 75.000 kr. og have pengene på sin konto allerede den næste hverdag. Man kan udføre den simple ansøgningsformular, som man finder på Kvikfinans’ hjemmeside. Det tager ikke mere end 5 minutter at ansøge, og derefter svarer Kvikfinans så hurtigt som muligt. Det betyder typisk indenfor 15 minutters tid. Er svaret positivt, får man på e-mail en låneaftale, som kan underskrives enten i hånden eller ved hjælp af digital underskrift med NEM-ID. Bruger man NEM-ID har man mulighed for at få pengene ind på kontoen næsten med det samme. Derfor er det hurtigt at låne hos Kvikfinans, og det hele kan foregå hjemmefra. Pengene har man allerede dagen efter, og de kan bruges til lige, hvad det skulle være. Kvikfinans har flere forskellige lånemuligheder, og man kan blandt andet selv bestemme beløbet og antal måneder, hvori man ønsker at betale af. Det betyder optimal fleksibilitet omkring lånet, sådan at det passer til kundens budget og økonomi. Alle kan ansøge, så længe de ikke er registrerede i RKI og har en fast indtægt. Man kan derfor ansøge allerede i dag på Kvikfinans’ hjemmeside, hvis man ønsker at låne penge til det ene eller det andet.

Ansøg hos Kvikfinans her

Fordele ved Kvikfinans

Der er mange låneudbydere på internettet, som kan synes at tilbyde det samme. Der er dog en række fordele ved Kvikfinans, som er værd at overveje. Kvikfinans samarbejder med nogle af Danmarks allerbedste finansieringsselskaber, hvilket gør, at de kan tilbyde nogle af de bedste lånemuligheder. Derudover er det med Kvikfinans ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet eller oplyse om, hvad pengene skal bruges til. Kvikfinans mener nemlig, at et lån er en privat sag, og derfor blander de sig ikke i, hvad de lånte penge går til. Derudover er det både hurtigt at ansøge og underskrive, og man kan få pengene ind på kontoen klar til brug allerede den følgende dag. Sidst men ikke mindst er det et meget fleksibelt lån. Man kan selv justere beløbet og løbetiden, ligesom man også kan vælge at betale lånet af før tid, hvis der viser sig at være luft i budgettet. Der er altså mange fordele ved Kvikfinans, og derfor er det også en mulighed, der er værd at overveje, når det kommer til online forbrugslån.

Læs mere om fordelene her