Kliklån

Kliklån er en låneudbyder, der tilbyder forskellige størrelser lån til mange forskellige mennesker. Kliklån er skabt i samarbejde med D:E:R Finans og har eksisteret siden 1970. Med Kliklån bliver det muligt hurtigt og sikkert at låne penge. Lånet kan være på alt fra 5000 kr. til 40000 kr., og låneren behøver ikke forklare, hvad pengene skal bruges til. Tilbagebetalingen kan ske over alt mellem 24 og 72 måneder, hvilket giver en stor fleksibilitet til låneren. Kort sagt giver Kliklån menig mand mulighed for at låne penge uden at skulle bekymre sig om at blive snydt eller gå på kompromis med sikkerheden.

Kom direkte til Kliklån her

Om Kliklån

Som sagt blev Kliklån stiftet i 1970 i samarbejde med D:E:R. D:E:R er blandt landets største leverandører indenfor udlejning af hvidevarer og finansiering af elektronik. Kliklåns søsterselskab Thorn blev i 1969 etableret i Sverige og i 1975 så selskabet for første gang dagens lys i Norge. Kliklåns formål er at tilbyde lån i forskellige størrelser under ansvarlige forhold. Når Kliklån behandler en låneforespørgsel, bliver der altså lagt vægt på, at låneren ikke ender med at bringe sig selv i en økonomisk ustabil situation. På den måde kan låneren med Kviklån være sikker på ikke at gøre den økonomiske situation værre ved at låne. Med Kviklån slipper låneren samtidig for det besværlige ved at skulle gennem en længere proces for at kunne låne penge. Kviklån tilbyder en nem og besværfri lånemetode, hvor det hele kan klares online. Låneren skal blot indsende sin forespørgsel og allerede en time efter giver Kviklån et svar. Kviklån garanterer en ensartet lav rente og behøver ingen forklaring for pengene. Låneren behøver altså ikke oplyse, om pengene skal bruges på regninger eller forbrugsting, og det sparer også både tid og bekymring hos den, der vil låne. Når låneaftalen er blevet godkendt, kan låneren underskrive digitalt med Nem ID og samme dag eller dagen efter vil pengene være på lånerens konto. Kliklån er altså den hurtige og nemme måde at låne penge på.

Læs mere Kliklån her

Lån penge med Kviklån

For at låne hos Kviklån skal man opfylde nogle betingelser. Man skal være fyldt 20 år og må ikke være registreret i RKI. Samtidig skal man kunne dokumentere sin indtægt, sådan at Kviklån er sikre på, at de kan få deres penge tilbage. Opfylder man kravene og accepterer Kliklåns’ lånebetingelser kan man låne penge med det samme og få pengene allerede samme dag eller dagen efter. Samtidig behøver man ikke bekymre sig om sikkerheden, for netop et ansvarligt og sikkert lån er hvad Kliklån bestræber sig på at tilbyde. Ønsker man at låne penge hos Kviklån, foregår det på hjemmesiden www.kliklaan.dk, hvor man blot skal udfylde formularen. På hjemmesiden kan man også lære mere om vilkårene ved lånet samt ens muligheder. Desuden kan man på hjemmesiden finde en række af gode råd til at opretholde en sund økonomi.

Lån penge hurtigt og sikkert her