Ferratum mikrolån

Med et Ferratum mikrolån kan du låne op til 6.000 kr. Det er enkelt og hurtigt. Desuden modtager du pengene inden for bare 45 minutter…

Ferratum er en låneudbyder, der tilbyder flere forskellige typer af lån. Blandt disse findes blandt andet mikrolån. Ferratum tilbyder mikrolån fra 500 – 6.000 kr. Hvad der kendetegner mikrolån er, at de er lån på små beløb og med en kort løbetid. Mikrolån er velegnede til situationer, hvor man mangler penge på grund af en uventet opstået situation.

Det kan for eksempel være, at ens fjernsyn er gået i stykker og skal repareres, eller at bilen skal synes. Hvis man lever på et stramt budget, er det ikke garanteret, at man har penge til at betale for den slags udgifter, og her er mikrolån så en oplagt hjælpende hånd. På den måde kan man nemlig få pengene, når man skal bruge dem, og grundet den korte løbetid er det et lån, der er hurtigt ude af verden igen.

Læs mere om Ferratum her

Ferratums mikrolån

Som sagt tilbyder låneudbyderen Ferratum mikrolån. Beløbet ligger som sagt på 500 til 6.000 kr., og tilbagebetalingstiden kan være alt mellem 15 og 45 dage. Hos Ferratum er det ikke nødvendigt at opgive, hvad pengene skal bruges til, og der skal heller ikke stilles nogen sikkerhed for pengene. Dog skal man være fyldt 23 år og have dansk folkeregisteradresse for at kunne låne, ligesom man ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitorregisteret. Hos Ferratum er det let at ansøge, da det hele foregår over nettet. Man skal blot udfylde en ansøgningsformular på hjemmesiden, hvilket kun tager 2 minutter.

Herefter modtager man, hvis man bliver godkendt, et gratis og uforpligtende lånetilbud. Hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet, skal man blot underskrive med sit NEM-ID, og så er pengene lånt. Pengene bliver sat ind på kontoen og kan derfor hurtigt bruges til det, man lige står og mangler penge til. At låne penge hos Ferratum er således både en del nemmere og hurtigere end det traditionelle banklån, da det hele kan gøres hjemmefra. Skal man bruge hurtige penge, er Ferratum altså det oplagte valg.

Læs mere om Ferratum her

En aftale for hver enkelt kunde

Ferratum er med flere års erfaring indenfor låneudbydelse klar over, at ingen kunder er ens. Alle har forskellige budgetter og økonomier, der skal tages hensyn til. Derfor giver Ferratum ikke bare en eller anden standardaftale til hver eneste kunde, men hver enkelt ansøgning bliver gennemgås af kreditvurderingssystemet. Derefter udfører Ferratum et individuelt låneforløb for hver enkelt kunde.

Der er heller ikke nogen fast aftale for, hvor meget der kan lånes hos Ferratum, da de også ønsker at holde dette åbent overfor deres kunder. Derudover har Ferratum jo også andre typer af lån, som kan være mere fordelagtige, hvis man skal bruge flere penge eller er den type, der ofte tager små lån. Hvis man er i tvivl om noget eller har spørgsmål til, hvad der bedst kan betale sig, kan det være en god start at kigge på hjemmesiden. Giver det ikke svar, sidder Ferratums kundeserviceafdeling desuden klar til at snakke med kunderne.

Besøg Ferratum her