Hot Lån

Hotlån er en låneudbyder, der i samarbejde med Ekspresbank A/S tilbyder lån på op til 75.000 kr. Ekspresbank er en dansk bank, der har eksisteret siden 1987. Ved at låne hos Hotlån, låner man altså hos en bank, der har stor erfaring indenfor området. Hos Hotlån er det hurtigt og nemt at forbrugslåne over internettet. Det hele foregår hjemmefra, og pengene er på kontoen dagen efter. Aldrig har det været nemmere at få fat i pengene til det, man lige står og mangler.

Læs mere hos Hot Lån her

Lån med Hotlån

Hotlån tilbyder som sagt lån på op til 75.000. Når en kunde vælger at låne hos Hotlån, behøver denne ikke afgive nogen forklaring på, hvad pengene skal bruges til, og han eller hun kan altså vælge at bruge dem på lige det, som han eller hun har lyst til. Hos Hotlån behøver man som kunde heller ikke stille nogen sikkerhed for pengene. Hotlån er altså hurtige penge, som er tilgængelige for alle. Det er desuden meget simpelt at ansøge. Det sker gennem deres hjemmeside, og det hele kan således klares hjemmefra fra mobil, tablet eller computer. Man får som kunde svar indenfor 30 sekunder, og er det en godkendelse, skal man underskrive låne. Dette kan igen gøres hjemmefra ved hjælp af NEM-ID. Efter man har underskrevet, kan man finde pengene på sin konto allerede på den følgende hverdag. Det bliver altså ikke meget nemmere eller hurtigere at få fat i pengene til at gøre drømmene til virkelighed. På hjemmesiden kan man se, hvad Hotlån kan tilbyde en. For eksempel kan man ved at indtaste det ønskede beløb og løbetid i låneberegneren og derefter få et præcist svar på den månedlige ydelse, den endelige rente og naturligvis lånets ÅOP. Man kan også ved at sende en ansøgning få svar på, hvad Hotlån kan tilbyde en, og ansøgningen er først bindende, efter man har underskrevet digitalt med sit NEM-ID.

Lån hos Hot Lån her

Nemt og hurtigt

Kort sagt er det altså supernemt og hurtigt at låne penge hos Hotlån. Ved hjælp af Hotlån kan man uanset, hvem man er, få fat i hurtige penge til det, der betyder noget. Der er fuld fleksibilitet på den måde, at man selv kan bestemme beløbet og løbetiden og altså også den endelige månedlige ydelse. På den måde kan man tilpasse lånet fuldstændigt til ens eget budget og egen økonomi. Hotlån er desuden både sikkert og anonymt, og alle oplysninger behandles helt fortroligt. Det er via hjemmesiden let at få svar på, hvad Hotlån kan tilbyde en. På Hotlåns hjemmeside findes der nemlig en låneberegner, hvor man let kan finde frem til det lån, der passer lige til en. Og hvis man beslutter sig for at låne, har man allerede dagen efter pengene klar på kontoen. Meget nemmere bliver det altså ikke at få fat i de penge, man lige står og mangler i øjeblikket.

Læs mere hos Hot Lån her