Kassekredit

Har du en drøm om at have så mange penge på din konto, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er dækning på dit kort eller ej, når du går ind i en butik og kører det igennem terminalen? Hvis du ikke har mange penge på din konto, kan du opnå dette ved at få dig en kassekredit. Her kan du bruge op til X antal kroner på din konto, uden at du nødvendigvis har pengene stående, og du betaler kun renter for de penge, du rent faktisk bruger.

En kassekredit er ligesom en løbende mulighed for at låne penge. Hvis du eksempelvis har en kassekredit med mulighed for at bruge op til 20.000 kroner, betyder det ikke, at du har lånt 20.000 kroner, hvis du ikke har brugt af beløbet endnu. Det kan være, det kun bliver aktuelt at bruge 5.000 kroner af de 20.000 kroner, og så er det altså kun de 5.000 kroner, du skal betale tilbage samt betale renter af. Det er kun de 5.000 kroner, du rent faktisk har lånt, selvom din kassekredit har en rådighed på 20.000 kroner alt i alt.

En kassekredit kan være en rigtig god måde at låne penge på, hvis du eksempelvis ikke er helt sikker på, hvor mange penge du skal låne. Så kan det være en rigtig fin løsning med en kassekredit, da du bare får en kassekredit på et beløb, der i hvert fald er nok til at dække dine udgifter. På den måde er du sikker på at kunne betale det, du skal betale, uanset om det så svinger et par tusinde kroner til den ene eller den anden side.

Har du ikke før prøvet at have en kassekredit, er der ingen tvivl om, at du vil blive glad for at få en. Det er nok en af de mest udbredte og ikke mindst nemmeste måder at låne penge på, som du overhovedet kan kaste dig ud i, hvis du mangler nogle ekstra kroner på din konto. Det er nemt, fordi du bare skal godkendes til et beløb en enkelt gang, og så kan du ellers løbende selv justere, hvor mange penge du vil trække på din kassekredit og dermed låne. Låner du almindeligt 20.000 kroner, skal du jo betale alle 20.000 kroner plus renter tilbage igen. Men får du en kassekredit med et loft på 20.000 kroner og kun bruger 5.000, er det kun de 5.000, du ska bekymre dig om at betale af på.

Så måske er det rigtige ord nok den mest fleksible måde at låne penge på. Der er mange muligheder for at få en kassekredit, så du har rigeligt med udbydere at kunne vælge imellem, hvis det er denne form for lån, du går og drømmer om. Du kan frit ansøge hos lige den låneudbyder, du synes om, og du får som regel svar på din ansøgning med det samme.

Betal kun renter af de penge du bruger

Du finder ikke andre typer lån end en kassekredit, hvor du løbende bare kan låne til lige det, du har behov for, uden at skulle ansøge om det først. Med en kassekredit skal du bare ansøge en enkelt gang, og hvis du så bliver godkendt til at få din kassekredit, bestemmer du selv, hvornår du har lyst til at hæve penge på den. Det er heller ikke sikkert, du overhovedet får brug for at trække penge på den, og så slipper du jo for at betale lånet af. Så bliver din eneste udgift i forbindelse med lånet som udgangspunkt bare oprettelsesgebyret.

Bruger du ikke mere end få tusinde kroner af din kassekredit, skal du ikke bekymre dig om at betale andet tilbage end bare de få tusinde kroner. Skal du eksempelvis holde en fest, men ved du endnu ikke, om du får brug for 10.000 eller 15.000 kroner ekstra til at holde festen for, kan du jo få dig en kassekredit på 15.000 kroner, og så ellers bruge så meget, som festen nu engang kommer til at koste. Koster den så kun 11.000 kroner, slipper du for en yderligere gæld på 4.000 kroner mere, da det kun er de 11.000 kroner, du skal betale af på.

Med et almindeligt lån ville du jo være nødt til at låne de 15.000 kroner for at have dem til rådighed, hvis du nu skulle få brug for dem i dette eksempel. Og så ville du skulle betale af på alle de 15.000 kroner igen, uanset hvad din fest så endte med at koste. Har du derfor en kommende udgift, der kan være variabel eller varierende alt afhængig af øvrige omstændigheder, vil du være bedst tjent med en kassekredit frem for et almindeligt lån eller et kviklån, hvor du skal betale af på hele beløbet, uanset hvor mange af pengene du ender med at bruge.

Vælger du at ansøge om at få en kassekredit online, vil du som udgangspunkt langt de fleste steder få svar på din ansøgning lige med det samme. Lige så snart du har klikket på knappen, vil du blive videresendt til en side, hvor du kan se svaret direkte på din ansøgning. Der er ikke noget med en lang ventetid eller en rådgiver, der lige skal snakke med dig først, som du måske kender det fra banken. Online bliver der arbejdet effektivt, hvilket minimerer din samlede ventetid og ikke mindst spildtid.

Vi har i mange år været vant til, at sådan noget har skulle ordnes i banken, og her har det bare været sådan, at vi har været nødt til at vente den tid, som banken nu engang har været om at behandle vores ansøgning. Sådan er det heldigvis ikke mere. Der er kommet mange flere andre låneudbydere på markedet, og dermed er du ikke bundet til kun at kunne gå i banken, hvis du ønsker at tage et lån eller at få en kassekredit på lige netop det beløb, du ønsker. Nu har du langt mere frihed til at vælge den rette løsning for dig og dine behov.

Find den billigste kassekredit

Men selvom du bare kan gå online og finde en kassekredit, er det ikke ligegyldigt, hvor du ender med at få en kassekredit. For der kan være stor forskel i prisen hos de mange forskellige udbydere på markedet. Ergo kan det have en stor betydning, om du vælger at få en kassekredit hos udbyder A, B eller C, da priserne for dit lån kan variere med op til mange tusinde kroner. Får du en kassekredit på 10.000 kroner, kan du ende med at skulle betale 12.000, 15.000 eller 25.000 kroner tilbage for at låne de penge, alt afhængig hvilken af de tre udbydere i eksemplet her, som du vælger.

Så det med at vælge en udbyder af en kassekredit er ikke bare lige noget, du bør skynde dig henover. I vores eksempel herover er der en prisforskel på helt op til 13.000 kroner fra den billigste til den dyreste udbyder. Så du vil nok blive glad for, hvis du bruger ti minutter ekstra på at finde den udbyder, der kan gøre det billigst, hvis du ender med at spare så mange penge ved at gøre det. Og ti minutter har alle mennesker tid til at bruge, når det gælder så stort et beløb.

Find den billigste kassekredit

Find den billigste kassekredit

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at finde frem til den bedste og ikke mindst billigste kassekredit på nettet, kan det være en god idé at bruge et værktøj til at sammenligne alle priserne for dig. Der er mange hjemmesider, der stiller sådan et værktøj til rådighed, og det koster dig som regel ikke en eneste krone at gøre brug af. De står frit tilgængelige, så der er faktisk slet ikke nogen grund til ikke at bruge dem, når du skal sammenligne priser på lån eller en kassekredit.

På den måde slipper du for at skulle sidde og klikke dig manuelt ind på alle de forskellige låneudbyderes hjemmesider for at indhente de priser, du kan bruge til at sammenligne med. Det tager en frygtelig masse tid at skulle udføre dette stykke arbejde manuelt, hvilket bare gør det så meget mere indbydende at bruge en af de mange sammenligningshjemmesider, der kun er sat i verden for at hjælpe dig med at gøre hele processen lettere. Det er nemt og ligetil, og du kan finde mange af disse sammenligningssider rundt omkring på nettet.

Det er også godt til dig, der ikke har så meget tid at gøre godt med. Skal du bruge en kassekredit hurtigt, kan du med en af disse sider let afgøre, hvor det er billigst, og dermed kan du altså være i gang med at ansøge om en kassekredit hos den billigste udbyder på markedet i løbet af få minutter. Du kan nemt filtrere dine søgeresultater og dermed kun få vist de låneudbydere, der har relevans for dig. Det kan eksempelvis være, at du har brug for en kassekredit på 30.000 kroner og dermed ikke gider at kigge igennem de resultater, hvor det ikke er muligt at låne så meget.

Er kassekreditten den rette type lån for dig?

Selvom en kassekredit er en af de mest fleksible måder at låne penge på, er det stadig ikke sikkert, det er det bedste lån for dig eller din situation. Derfor er det altid en god idé lige at bruge et par minutter på at tænke over, hvilket lån der egentlig vil passe bedst til dig og dine behov. Det kan sagtens være en kassekredit, og det er også det mest passende i rigtig mange tilfælde. Men hvis du nu allerede ved, hvor mange penge du skal bruge, giver det måske mere mening bare at få et fast lån på det beløb.

Alternativt kan du jo vælge at låne pengene et sted, hvor du har mulighed for at forhøje lånet, hvis det bliver nødvendigt. Det fungerer lidt ligesom en kassekredit, bortset fra at du skal igennem ansøgningsprocessen igen, hvis du skal forhøje dit lån yderligere. Det skal du trods alt ikke med en kassekredit. Her hæver du bare de ekstra penge, du har brug for. Men hvis du gerne vil have en lidt større barriere for at kunne låne yderligere penge, hvis du nu har det med at låne flere penge, end du har råd til, kan det være en idé at låne pengene der, hvor du manuelt skal ansøge om at få forhøjet lånet.

Det er også vigtigt at afgøre, hvor høj en kassekredit du skal ansøge om at få. Selvom det kan være rart at have mange tusinde kroner til rådighed, når du har brug for det, behøver du jo ikke at få en kassekredit på eksempelvis 40.000 kroner, hvis du ved, at din udgift maksimalt kommer til at svinge mellem 10.000 og 20.000 kroner. Har du først en kassekredit på 40.000 kroner, bliver det hurtigt fristende at bruge de ekstra 20.000 kroner, du så har tilbage på kassekreditten, selvom du jo egentlig ikke har brug for dem.

Så find ud af med dig selv, hvor stor din kassekredit skal være, inden du går i gang med at ansøge om at få den. På den måde sparer du dig selv for flest mulige penge, da du kun låner op til det beløb, du rent faktisk kommer til at få brug for. Når du har fundet ud af, hvor mange penge din kassekredit skal være på, kan du nemt gå online og ansøge om at få den, og her får du som sagt i langt de fleste tilfælde svar med det samme.

Mange låneudbydere har også straksbehandlinger på deres ansøgninger, så der er mange steder, hvor pengene vil være tilgængelige med det samme eller senest inden for de næste 24 timer, efter du har fået din ansøgning godkendt af låneudbyderen og underskrevet låneaftalen. Dermed er der gode muligheder for at finde pengene hurtigt, hvis det bliver nødvendigt. Så længe du bare lever op til låneudbyderens krav for at kunne optage et lån hos dem, kan du altså på få minutter ansøge om en kassekredit på lige netop det beløb, du har behov for.