Billigt lån

At finde et billigt lån behøver faktisk slet ikke at være så svært, som det måske lyder. Der er mange låneudbydere på markedet i dag, og flere af dem byder da også på høje renter. Men der er faktisk en lang række muligheder for at låne penge til en god pris.

At få et for dyrt lån kan være med til at ændre radikalt på din privatøkonomi, og derfor er det også utroligt vigtigt, når du skal låne penge, at du så går ud og låner det sted, hvor du slipper med de laveste renter.

For hvis du ender med at få et lån med en lav rente, slipper du meget billigere, end hvis du ender ud med et lån med en utrolig høj rente.

Sammenlign lån

Så meget desto mere grund er der også til at bruge tid på at sammenligne de mange lån, når du skal finde et lån, der passer til dig, og som samtidig kan tilbyde dig en god rente.

Hvis du ikke har prøvet at sammenligne lån før, skal du ikke være bekymret, for det er ikke særligt svært. Faktisk kan du gøre det på få sekunder, og på den måde kan du hurtigt danne dig et skarpt overblik over dine mange muligheder for at kunne låne penge.

Der er rigtig mange hjemmesider, der gør det nemt for dig at sammenligne de mange forskellige lån, der findes, så det tager ikke lang tid at finde frem til et sted, hvor du nemt kan sammenligne og danne dig et overblik over de mange tilbud på markedet. Med få klik kan du ende med at spare rigtig mange penge på den lange bane.

Find lånet med den laveste rente

Som vi allerede har nævnt, gælder det blandt andet om at finde det lån, der kan tilbyde dig den laveste rente. Renten afgører, hvor dyrt det bliver for dig at låne pengene, så jo lavere renten er, desto billigere vil dit lån også blive. Og vi er jo på jagt efter at finde det billigste lån på markedet, ergo er det vigtigt at holde øje med især renten.

En af de mange fordele ved at bruge et af de mange værktøjer, der findes på nettet, til at sammenligne lån er, at du med et enkelt klik kan sammenligne renterne på langt størstedelen af de kviklån, der findes.

På den måde slipper du for at skulle sidde og sammenligne de mange renter manuelt, da du her bare kan gøre det med et klik eller to. Og så gælder det jo bare om at finde en rente, der er så tæt på nul som overhovedet muligt.

Find lånet med den laveste rente

Find lånet med den laveste rente

Oprettelse af lånet

Foruden renten er der også et andet punkt, der kan være smart at holde øje med, hvis du vil optage lånet for så lav en pris som mulig. Dette punkt har ikke noget med renten at gøre, eller hvad du skal betale om et år eller to for at betale lånet af.

Dette punkt, vel og mærke oprettelsen af lånet eller oprettelsesgebyret, har noget at gøre med, hvor meget du skal betale her og nu for at få lov til at tage lånet.

Mange vælger dog at indberegne gebyret til dette i deres lån, hvis de ikke har råd til at betale oprettelsesgebyret. Der kan være en stor forskel i oprettelsesgebyret hos de mange forskellige låneudbydere, så det er også en god idé at være opmærksom på lige netop dette punkt, når du endelig finder en låneudbyder, du har lyst til at låne penge hos. Tjek altid lige hvad det koster at oprette selve lånet.

Øvrige gebyrer

Derudover kan der også være mange andre gebyrer forbundet med dit lån. Det er meget forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad det koster at låne penge hos dem foruden renten. Der er mange, der har gebyrer på alt det, du nu engang vil foretage af ændringer med lånet, og det kan jo ende med at løbe op i mange ekstra udgifter end bare at betale af på lånet.

Hvis du eksempelvis ender med at komme til at indbetale for mange penge til låneudbyderen, og der derfor skal laves en tilbagebetaling af det beløb, du er kommet til at betale for meget, kan det koste dig et gebyr. På den måde kan der altså findes mange små gebyrer, hvis du går i sømmene med låneudbyderernes vilkår. Derfor er det naturligvis også altid en god idé at læse deres vilkår og betingelser igennem, så du er hundrede procent indforstået med, hvilke betingelser du låner penge på.

Hvor hurtigt skal du betale tilbage?

Hvis du gerne vil finde dig et billigt lån, og du ikke har problemer med at betale pengene hurtigt tilbage igen, kan det også være en god idé at gå efter et af de mange tilbud, der er på markedet for at låne penge billigt, hvis du altså kan betale tilbage inden for en kort tidsperiode.

Der er blandt andet eksempler på låneudbydere, der tilbyder dig at låne pengene helt og aldeles gratis, hvis du kan betale beløbet tilbage inden for en periode på eksempelvis 14 eller 30 dage. Så er det muligt for dig, er det klart værd at overveje at gå efter et af disse tilbud.

Lån direkte fra mobilen

At finde et billigt lån behøver ikke at ske fra din computer. Det er efterhånden blevet rigtig nemt at låne penge direkte fra din mobil i stedet for.

Der var engang, hvor du var nødt til at skulle sende en sms for at kunne låne penge via din mobil, Men nu hvor langt de fleste mennesker har en smartphone ved hånden, kan du altså bare låne penge via din browser, som du også ville gøre, hvis du sad på en computer og skulle låne penge.

Du skal bare åbne din browser på din mobil og klikke dig ind til den låneudbyder, du gerne vil låne hos. Langt de fleste låneudbydere har optimeret deres hjemmesider, så de passer på alle enheder, herunder også mobiler og tablets, så det er lige så nemt, som hvis du besøgte hjemmesiden via en computer.