Robot lån

Har du brug for flere penge på din konto, og vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv at finde de penge, du skal bruge, kan du med fordel klikke dig en tur ind forbi Robotlån.

Robotlån står klar til at hjælpe dig, når du har brug for flere penge, uanset om du skal låne få eller mange tusinde kroner.

Få et lån hos Robotlån her

Lån fra 3000 kroner

Mange låneudbydere har høje krav til, hvor mange penge du som minimum skal låne, når du skal ansøge om et lån hos dem.

Men hos Robotlån kan du faktisk nøjes med at låne helt ned fra 3000 kroner. Så hvis du bare skal bruge et par tusinde ekstra på din konto, kan Robotlån sagtens være din redning. Skal du bruge mindre end det, findes der dog også låneudbydere, der tilbyder dig helt ned fra 100 kroner.

Læs mere hos Robotlån her

Lån helt op til 75.000 kroner

Hvis du skal bruge mange flere penge end bare 3000 kroner, og måske kigger mod 50.000 eller 75.000 kroner, kan det også sagtens lade sig gøre at låne beløb i den størrelse, hvis du vælger at bruge Robotlån.

75.000 kroner er grænsen for, hvor mange penge du kan låne hos dem. Men det burde også være nok til at kunne dække mange af dine drømme ind. Det er akkurat lige så nemt at ansøge om et lån på 3000 kroner hos Robotlån, som det er at ansøge om et lån på 75.000 kroner.

Løbetid fra 12 til 72 måneder

Når du vælger at bruge Robotlån, kan du selv få friheden til at vælge, hvor lang en løbetid du vil have på dit lån. Det er helt op til dig selv at bestemme, om du vil betale dine penge af på 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder.

Jo længere en løbetid du vælger, desto lavere vil din månedlige ydelse være, men omvendt vil dine samlede kreditomkostninger også stige. Så der er både fordele og ulemper ved at vælge både korte og længere løbetider på dine lån. Vil du gerne slippe billigt fra måned til måned, bør du gå efter en lang løbetid.

Få et lån hos Robotlån her

Du skal bruge dit NEM-id

Husk at du altid skal have dit NEM-id ved hånden, når du skal ansøge om at låne penge online. Det samme gør sig også gældende ved lån hos Robotlån. Du har simpelthen ikke mulighed for at få lånet igennem, hvis du ikke har et gyldigt og funktionelt NEM-id.

Grunden til at du skal bruge dit NEM-id, når du skal ansøge om et lån hos Robotlån eller en af de mange andre låneudbydere på nettet, er, at du skal kunne underskrive selve låneaftalen, når du har fået godkendt din ansøgning.

Få et lån hos Robotlån her

Krav for at låne penge hos Robotlån

Der er naturligvis en række krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil have din ansøgning godkendt hos Robotlån.

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år og være myndig. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, og så skal du have et fast arbejde med en årlig indkomst på minimum 150.000 kroner.

Men så længe du bare lever op til disse få, simple krav, er det intet problem at få et lån hos Robotlån. Robotlån forbeholder sig dog stadig retten til at kunne afvise en ansøgning uden grund, hvis de vil.

Få et lån hos Robotlån her

Ansøg online

Hos Robotlån foregår alt online. Derfor skal du også ansøge om dit lån online. Men heldigvis er det nemt og enkelt, og det tager ikke meget mere end et halvt minut at udfylde din ansøgning.

Du skal bare gå en tur ind på deres hjemmeside, hvor du som det første vil blive mødt af deres ansøgningsformular. Her skal du blot indtaste, hvor mange penge du gerne vil låne, samt hvor lang en løbetid du gerne vil have på dit lån.

Når du har gjort det, skal du blot klikke på den store knap med teksten “Fortsæt til ansøgning”, og så er du ellers i gang.

Få svar på din ansøgning med det samme

En af de mange fordele ved, at det hele foregår online, er blandt andet, at du ikke skal regne med meget ventetid på behandlingen af din ansøgning. Når du først har sendt en ansøgning afsted til Robotlån, får du nemlig svar på den med det samme.

Dermed skal du ikke sidde og vente i flere dage på at få et svar på, om du kan låne dine penge eller ej. Ca. 98% af alle ansøgninger hos Robotlån bliver besvaret med det samme. Det kan ske, at der skal være en manuel vurdering af din ansøgning, men i så fald sker det inden for blot 15 minutter, hvis du ansøger i åbningstiden.

Få et lån hos Robotlån her

Straksudbetaling med Robotlån

Hvis du ikke er helt sikker på, om du skal bruge Robotlån eller ej, kan det være, at det hjælper at vide, at Robotlån arbejder med straksudbetaling af lånene. Det vil altså sige, at hvis du får din ansøgning godkendt, kan du have pengene på din konto inden for ganske få minutter.

Selvom der er få andre låneudbydere, der kan tilbyde dig det samme, kan der godt være langt imellem dem. Langt de fleste udbydere udbetaler pengene inden for 24-48 timer, men det hjælper dig jo ikke meget, hvis du står og har brug for pengene her og nu. Er det tilfældet, vil det være en rigtig god idé at gøre brug af en udbyder som Robotlån.

Få et lån hos Robotlån her

Nem og overskuelig låneberegner

Når du bevæger dig ind på deres hjemmeside, vil du også blive mødt af en utrolig nem og overskuelig låneberegner, som gør det nemt for dig at overskue alle detaljerne omkring dit lån.

Når du har indtastet dit ønskede beløb og din løbetid, kan du nøjagtigt se, hvor meget du skal betale hver måned, hvor meget dine samlede kreditomkostninger er, samt alle de øvrige detaljer for dit lån. Der er fuld gennemsigtighed, så du kan have helt styr på, hvad du i fremtiden skal lægge til side for at betale af på dit lån.

Læs mere hos Robotlån her

Lån til alt fra møbler til en ny campingvogn

Med et lån fra Robotlån, kan du få råd til alt det, du går og drømmer om at købe. Det kan være, at du har lyst til at købe nye møbler til stuen, eller måske vil du gerne have renoveret badeværelset?

Måske har du mere eventyrlige drømme og ønsker at bruge pengene på en motorcykel eller en campingvogn, så du kan tage ud i det blå. Det kan også være, du bare savner lidt ekstra penge til en sommerferie, så du kan komme væk fra det halvkedelige sommervejr, vi kan risikere at have herhjemme i Danmark.

Få et lån hos Robotlån her

Ingen blander sig i hvad du bruger pengene på

Uanset hvad, er der ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på, hvis du vælger at ansøge om et lån hos Robotlån.

Det er helt op til dig selv, hvad du ønsker at købe, og der er ingen fra Robotlån, der på noget tidspunkt så meget som bare vil spørge dig om, hvad du vil bruge dine penge på. Det er ene og alene dit eget valg.

Så skal du ud og låne penge, bør du i den grad have Robotlån med i dine overvejelser.

Få et lån hos Robotlån her