Forbrugslån

Har du brug for at låne penge, kan det være en god idé at overveje et forbrugslån. Forbrugslånet er nok et af de mest udbredte lån i Danmark, da du kan bruge pengene til lige netop det, du har lyst til, og der er ikke nogen, der sætter grænser for dig eller blander sig i, hvad du bruger dine penge på. Derfor er lånet også blevet så populært blandt danskerne.

Der er utroligt mange udbydere af forbrugslån, så der er rig mulighed for at finde et sted, hvor du kan ansøge om at få sådan et lån. Forbrugslån kan typisk variere fra helt ned til 100 kroner og helt op til mange, mange tusinde kroner. Du kan sagtens tage forbrugslån på op til 50.000 eller 100.000 kroner, hvis ikke mere. Så der burde være gode chance for at låne lige netop det beløb, du skal bruge. Uanset om du bare skal bruge til lidt shopping i weekenden, eller om du skal bruge mange tusinde kroner til en fest, en ferie eller noget helt tredje, kan du formodentlig klare dig fint med et forbrugslån.

Da der er så mange udbydere af forbrugslån, er det også en rigtig god idé at bruge lidt tid på at undersøge, hvor du kan få lånet billigst, da det ikke er helt uden betydning. Faktisk kan der være mange tusinde kroners forskel på, hvor meget du skal betale for dit lån, alt afhængig hvor du vælger at få lånet henne. Får du lånet et sted, kan det være, du skal betale 1000 kroner for at have dit lån, mens du et andet sted måske skal betale 5000 kroner for at låne selv samme beløb. Så at bruge tid på research kan give rigtig god økonomisk mening.

Find forbrugslån med laveste rente

En af de ting, du blandt andet skal være opmærksom på, når du skal finde dig det bedste forbrugslån, er uden tvivl renterne på lånet. Renten har en afgørende betydning for, hvor meget du skal betale for at have dit lån hos den enkelte låneudbyder. Jo lavere en rente du kan få på dit lån, desto bedre er det, og desto færre penge skal du betale for at have dit lån. Så gå altid efter at finde det lån med den laveste rente.

Hvis du gerne vil finde frem til det bedste forbrugslån på markedet, og du ikke har lyst til manuelt at skulle sidde og sammenligne priser på alle de mange tilbud, kan det være en god idé at lade automatikken klare sagen for dig. Der er mange hjemmesider, der allerede har sammenlignet priserne for dig, så du bare skal sortere efter dine valg og dermed finde frem til det lån, der passer bedst til dine behov. Disse sider gør det både nemt og ikke mindst enkelt at finde frem til måske det billigste sted at tage et godt forbrugslån.

Det er ikke altid, du kan være sikker på, at samtlige låneudbydere på markedet er repræsenteret på disse lister, så det skal du naturligvis være opmærksom på, når du går i gang med at sammenligne priserne på de mange forskellige lån. Men der er rigtig mange repræsenteret, så du er altid sikker på at få et godt overblik over langt de fleste udbydere af lån på markedet. Og da det er nemt at filtrere og finde frem til lige netop de udbydere, der passer til dine behov, kan du nemt finde den bedste mulighed for at låne til lige netop det, du vil.

Lån penge til lige det du drømmer om

En af de mange fordele ved at tage et forbrugslån, når du skal låne penge, er uden tvivl, at du kan låne til lige netop det, du går og drømmer om. Der er ikke nogen grænser for, hvad du kan låne penge til, da der på intet tidspunkt bliver sat nogen rammer fra låneudbyderens side. Der er ikke nogen, der spørger ind til, hvad du skal låne pengene til, når du går i gang med ansøgningen, og når du først har fået pengene ind på din konto, kan du frit bruge dem på lige netop det, du har lyst til. Pengene er ikke reserveret til kun et eller få områder, som hvis du eksempelvis tager et billån eller køber noget på afbetaling.

Du får også gerne pengene ind på din konto i løbet af ganske kort tid, hvis du vælger at låne dine penge hos en af de mange online låneudbydere. Her vil du typisk modtage dine penge inden for 24 timer, men hos nogle enkelte udbydere kan du være så heldig at få pengene sat ind på din konto med det samme via en straksudbetaling. Prøv at forestil dig at have brug for 10.000 kroner for så at modtage dem på din konto få minutter efter?

Det er dog ikke alle udbydere, der kan gøre det så hurtigt, og de fleste lover da også bare at udbetale dem inden for 24 timer på hverdage eller inden for deres åbningstider. Hvis du gerne vil være sikker på at få dine penge hurtigt, kan det være en god idé at tjekke op på udbetalingstiden, inden du vælger at ansøge om et lån. På den måde er du sikker på, at du låner hos en udbyder, der har en straksudbetaling, så du har pengene med det samme på din konto.

Lån penge til lige det du drømmer om

Lån penge til lige det du drømmer om

Beregn dit forbrugslån online

Det smarte ved mange forbrugslån er, at du kan beregne dem direkte online. Der er mange låneudbydere, der har bygget beregnere direkte ind på deres hjemmesider, så du bare skal indtaste lige netop det beløb, du gerne vil låne, og så kan du ellers se alle detaljerne omkring dit lån og nemt beregne, hvad det kommer til at koste dig i afdrag hver måned. Alt sammen står direkte på skærmen foran dig, og du har dermed det fulde overblik over alle de vigtige nøgletal, som er vigtige at kende til, når du skal ud og låne penge, uanset om der bare er tale om et forbrugslån.

Det er ikke alle udbydere, der kan tilbyde denne smarte beregner, men det er langt størstedelen af dem. Så gå efter en af dem, der har en smart beregner på forsiden af hjemmesiden, hvis du vil gøre det nemt for dig selv at beregne dit lån. Du kan også vælge at gøre det direkte fra din mobil eller tablet, hvis du ikke har en PC tæt på dig. Her er det faktisk lige så nemt, hvis ikke nemmere, at regne på dit lån, da du jo altid har din mobil lige ved hånden, og hjemmesiden fungerer nøjagtig på samme måde, som hvis du anvendte en computer.

Det eneste, du bare skal sørge for a have ved hånden, når du skal ansøge om at lån online, er dit NEM-id. Du kan ikke komme til at låne penge online, hvis du ikke har dit NEM-id klar. Det skal du nemlig bruge til at underskrive din låneaftale, og hvis du ikke kan underskrive din låneaftale, bliver det svært at få lånet igennem. Så husk at have et aktivt og fungerende NEM-id lige ved hånden, når du sætter dig til at udfylde en låneansøgning på nettet.

Typiske krav for at kunne få et forbrugslån

Når du skal have dig et forbrugslån, er der som regel en række krav, du skal leve op til, hvis du gerne vil have lånet igennem. Faktisk er det de færreste steder, du kan få et lån, hvis du ikke lever op til disse typiske krav. Så det er altid en god idé at læse kravene igennem hos den enkelte udbyder, inden du går i gang med at udfylde en ansøgning, da du ellers vil have spildt din tid, hvis du ikke lever op til kravene. Det er spild af tid udfylde en ansøgning et sted, hvor du alligevel ikke opfylder kravene – så kan du lige så godt bruge din tid på at ansøge et andet sted.

De typiske krav dækker som udgangspunkt over ting som alder, nationalitet og så videre. Din alder skal som udgangspunkt være minimum 18 år. Men du kan godt være ude for, at der er nogle låneudbydere, der kræver, at du skal være mindst 19, 21 eller 23 år. Så er du kun 18 år, er der en række udbydere, du faktisk ikke kan ansøge om et lån hos, fordi du ikke er gammel nok. Der er dog stadig en del, der godtager ansøgninger fra 18-årige, så det er ikke umuligt at låne penge.

Derudover skal du have en dansk bankkonto, hvor pengene kan blive sat ind på. Det er ikke muligt at få et typisk forbrugslån udbetalt til en udenlandsk konto. Så skal du have en e-mail og et telefonnummer, som udbyderen kan kontakte dig på. Dernæst et fungerende og aktivt NEM-id, som vi har været inde på, og så skal du have et dansk CPR-nummer samt en dansk folkeregisteradresse, og sidst, men ikke mindst, må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Og det gælder stort set hos alle udbydere.