Lånlet

Er du ked af ikke at have nok penge på din konto, eller savner du bare at have råd til at købe lige netop det, du har lyst til? I så fald er LånLet kommet til din undsætning. Nu er det slut med at gå rundt og ærgre dig over, at du ikke har nok penge på din konto til at købe lige netop det, du gerne vil have.

LånLet er en af landets måske bedste låneudbydere, og de gør det utroligt nemt for dig at få fat i de penge, du går og savner på din konto. Med en hurtig ansøgning kan du have mange tusinde kroner ekstra på din konto i løbet af få minutter.

Lån hos Lånlet her

Lån fra 7.000 kroner

LånLet skiller sig ud ved at have nogle lidt anderledes grænser for, hvor mange penge du kan låne. Hvor andre låneudbydere har en minimumsgrænse på helt ned til 100 kroner, har LånLet en minimumsgrænse for hvert lån på 7.000 kroner.

Så hvis du bare gerne vil låne et par hundrede kroner her og nu til din bytur eller shoppetur, er det altså ikke LånLet, du skal bruge. Men skal du bruge en del tusinde kroner, kan du med fordel vælge at låne pengene igennem LånLet, hvor det mindste beløb altså ligger på de der 7.000 kroner.

Lån hos Lånlet her

Lån helt op til svimlende 75.000 kroner

Hvis vi så tager et kig på, hvor meget du maksimalt kan vælge at låne hos LånLet, så er beløbet dog også her lidt anderledes i forhold til mange af de øvrige spillere på markedet. Mange andre steder kan du kun nøjes med at låne et sted mellem 10.000 og 20.000 kroner.

Men sådan er det ikke hos LånLet. Som kunde her kan du nemlig vælge at låne helt op til 75.000 kroner. På den måde er du sikker på at kunne opfylde næsten alle de drømme, du har. Langt de fleste drømme kan i hvert fald opfyldes for 75.000 kroner.

Vælg selv din løbetid

Når du låner penge hos LånLet, kan du selv vælge den løbetid, som du gerne vil have på dit lån. Dermed ikke forstået på den måde, at du bare kan vælge at betale af over 30 år, hvis det er det, du ønsker. Men du har et interval, som du frit kan vælge inden for.

Løbetiden kan varierer fra helt ned til 12 måneder og så helt op til 72 måneder. Altså kan du vælge at betale over et enkelt år eller helt op til seks år, hvis du gerne vil have en så lav månedlig ydelse som overhovedet muligt.

Lån hos Lånlet her

Ansøg og få svar med det samme

Noget af det mest irriterende ved at skulle låne penge hos mange af de traditionelle låneudbydere på markedet er, at det tager så lang tid både at få svar på sin ansøgning og ikke mindst at få pengene udbetalt til sin konto. Det problem har du ikke, hvis du vælger at låne penge hos LånLet.

Som kunde hos LånLet får du nemlig svar på din ansøgning med det samme. Du skal ikke engang sidde at vente, da ansøgningen bliver vurderet straks efter, at du har trykket på knappen. Så hvis du vil slippe for bøvl og ventetid, skal du bare låne pengene hos LånLet.

Lån hos Lånlet her

Få pengene ind på din konto inden for 10 minutter

Og det er ikke kun ansøgningen, de er hurtige om at gå igennem. Bliver du først godkendt til at få dit lån, kan du også se frem til at have pengene på din konto inden for 10 minutters tid, såfremt du bliver godkendt inden for LånLets åbningstider, hvor de kan ekspedere lånet.

Heldigvis har de rigtig gode åbningstider og åbent mange timer om dagen, så der burde være gode chancer for, at du vælger at ansøge om at få lånet på et tidspunkt, hvor de også holder åbent på kontoret og sidder klar til at udbetale dine penge.

Lån hos Lånlet her

Sikkert lån med LånLet

Når du låner penge hos LånLet, er du sikret på alle måder. Alt din data bliver krypteret, så du skal på intet tidspunkt være nervøs for, at der er nogle tredjepart, der får adgang til din data eller dine informationer, som du har oplyst til LånLet i forbindelse med ansøgningen af dit lån.

LånLet går utroligt meget op i, at både dig og dine data er sikret på bedst mulig vis. Det gælder for alle LånLet kunder. Det er som kunde vigtigt at vide, at de steder, hvor du indtaster dine følsomme data, bliver behandlet sikkert og krypteret. Og gør det hos LånLet.

Lån hos Lånlet her

Ikke tilgængeligt hvis du står i RKI

LånLet er ikke en af de låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge på trods af RKI. Der er faktisk ikke ret mange udbydere, der tilbyder dig at låne penge, hvis du står i RKI, Debitor Registeret, eller nogle af de andre skyldnerregistre derude.

Hvis du er så uheldig at stå i RKI på nuværende tidspunkt, er det en rigtig god ide at få betalt din gamle gæld af og komme ud af RKI. Når du så er kommet ud af RKI igen, kan du vende tilbage til LånLet og låne penge på samme måde som alle andre.

Lån hos Lånlet her

Brug NEM-id til at godkende aftalen

For at kunne godkende din låneaftale med LånLet, skal du bruge dit NEM-id til at godkende låneaftalaen. Det er kotume for stort set alle former for online lån. Dermed er det vigtigt, at du har et NEM-id, og at du ikke mindst har adgang til dit NEM-id, når du skal i gang med at låne penge.

Har du ikke dit NEM-id på dig, mens du går i gang med at ansøge om at få et lån hos LånLet, kommer du altså ikke meget længere i processen end til forsiden, da du ikke kan underskrive aftalen uden dit NEM-id.

Lån hos Lånlet her

Se den månedlige ydelse

Når du sidder og regner på dit lån på forsiden af LånLets hjemmeside, kan du hele tiden se den månedlige ydelse, der kommer til at være på dit lån. På den måde har du hele tiden et godt billede af, hvad du kommer til at skulle betale, når du engang får godkendt dit lån.

Det er rart at kunne sidde og se på prisen, der varierer, alt afhængig hvilke valg du træffer i forhold til lånebeløbet samt løbetiden på dit lån. Den månedlige ydelse vil variere ud fra det, du indtaster i netop disse felter.

Lån hos Lånlet her

Ingen skjulte gebyrer

LånLet har også den store fordel, at du ikke skal være bekymret om nogle skjulte gebyrer undervejs i processen. Det hele står skrevet på siden, og det hele vil være tilgængeligt for dig at læse igennem hele processen, så du ikke bliver i tvivl om, hvilke betingelser du i færd med at låne på.

På den måde kommer der heller ikke nogle overraskelser undervejs i forløbet. Der er ikke lige pludselig et gebyr, som kommer ud af det blå og kræver, at du betaler mange hundrede kroner. Der er kun de beløb, som du finder på LånLets hjemmeside, hvor alt står skrevet.

Lån hos Lånlet her

Lån penge til lige hvad du vil

Med LånLet kan du låne penge til lige det, du ønsker. Der er ikke nogle krav for, hvad du bruger pengene til, og der er ikke nogen fra LånLets side, der spørger ind til, hvad du skal bruge pengene på. Det er helt op til dig selv at afgøre det.

LånLet er sat i verden for at hjælpe dig med at realisere de drømme, du nu engang måtte have. Og uanset om det så er en rejse, shopping, gaver, biler, tøj, fester eller hvad du nu ellers godt kunne tænke dig, kan du sagtens låne penge til ved LånLet.

Forhøj dit lån hos LånLet

Har du allerede et lån hos LånLet, har du mulighed for at forhøje det, hvis det bliver nødvendigt. Det kan jo godt være, du får brug for flere penge i løbet af den nærmeste fremtid, og så er det altid rart lige at kunne forhøje det lån, du allerede har, så du ikke skal gå andre steder hen og få en ny kreditor.

Du kan forhøje dit lån ved at klikke dig ind på LånLets hjemmeside og læse nærmere om det. Det er nemt og lige til, og det kræver ikke særlig lang tid at forhøjet et allerede eksisterende lån.

Lån hos Lånlet her

Klar til at hjælpe dig hele ugen

Uanset hvornår på ugen du måtte få brug for hjælp fra LånLet, er der mulighed for at komme i kontakt med de søde mennesker i kundeservice. De sidder klar fra mandag til søndag, så der er ikke en dag på ugen, med mindre der er tale om en helligdag, hvor du ikke kan få fat i kundeservice.

I hverdagene er åbningstiderne endda helt ind til klokken 21, så der burde være rig mulighed for at finde et tidspunkt, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med dem. Og de er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, uanset hvad du har brug for hjælp til.

Lån hos Lånlet her