ExtraCash

Extracash udbyder lån gennem Ekspresbank. Ekspresbank er en større dansk bank, der har eksisteret siden 1987 og derved har opbygget en stor og nyttig erfaring indenfor låneområdet. Extracash er således blot en formidler af lån, hvor man hurtigt kan låne penge til det, man lige står og mangler, for eksempel en rejse, en ny computer, et nyt badeværelse eller noget helt andet. Extracash markedsfører sig på at kunne tilbyde kunderne lån på deres glatte ansigt. Det betyder, at man, når man låner hos Extracash, ikke behøver at stille sikkerhed for pengene.

Læs mere hos ExtraCash her

Små forbrugslån med Extracash

Hos Extracash kan man som kunde låne helt op til 75.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for pengene. Det er hurtigt at ansøge om et lån, man får svar indenfor blot 30 sekunder, og det hele kan foregå i ro og mag fra sofahjørnet. Extracash er ikke billigere end almene banklån, men Extracash henvender sig til de kunder, der ikke kan få lån i banken eller blot finder Extracashs metode nemmere. Når man låner hos Extracash, skal man blot udfylde ansøgningsformularen gennem deres hjemmeside. Det kan både gøres fra computeren, tabletten eller smartphone og kræver intet andet end en internetforbindelse. Herefter får man et svar indenfor blot 30 sekunder. Hvis låneansøgningen bliver godkendt, skal man blot underskrive digitalt med sit NEM-ID for at verificere lånet. Når det er sket, kommer pengene ind på ens konto og vil stå til rådighed indenfor meget kort tid. Ansøgningen er ikke bindende, før man har underskrevet med sit NEM-ID. Det er altså hurtigt at få fat i penge gennem Extracash, og man behøver ikke afgive nogen forklaring på, hvad pengene skal bruges til, ligesom det ikke er nødvendigt at stille sikkerhed på lånet. Som det fremgår af navnet, får man med Extracash simpelthen ekstra penge til at bruge på lige det, man vil – hvad enten det er til en ekstra ferie, et nyt fjernsyn eller noget helt tredje.

Lån hos ExtraCash her

Hurtigt og anonymt

Der er mange fordele ved at tage et lån hos Extracash. Det er langt hurtigere end den traditionelle metode, hvor man skal gennem en længere godkendelsesproces hos banken for at få et svar. Desuden skal man i banken afgive en forklaring på, hvad de lånte penge skal gå til, ligesom man skal kunne stille en sikkerhed for pengene. Hos Extracash er man fri for alle disse besværligheder. Extracash behøver generelt ikke vide særligt meget om en, før man kan få penge – og derfor kan man kalde lånet anonymt. Alle oplysninger, der behandles hos Extracash, behandles desuden helt fortroligt. Ønsker man at låne hos Extracash, kan man med fordel starte på deres hjemmeside. Her kan man ved hjælp af deres smarte låneberegner regne sig frem til den månedlige ydelse. Hvor meget man ønsker at låne, og over hvor lang tid, man ønsker at betale af, er helt op til kunden, hvilket gør lånet helt utroligt fleksibelt. Det er muligt at tilpasse lånet helt til ens budget og økonomi. På Extracashs hjemmeside kan man også sende en helt uforpligtende ansøgning på et lån og få et lynhurtigt svar på, om det er muligt for en at låne penge hos Extracash og dermed få penge mellem hænderne til det, man lige står og mangler.

Læs mere hos ExtraCash her