Rentefrit lån

Vil du gerne gøre det så billigt for dig selv som overhovedet muligt at låne penge, kan det være smart at gå efter et rentefrit lån. Selvom det måske lyder for godt til at være sandt, er der rent faktisk noget, der hedder rentefrie lån. Så det kan lade sig gøre at optage et nyt lån uden at skulle betale renter på det. Hvis du endnu ikke har tjekket denne type lån ud, er det nok på tide.

Rentefrie lån tilbydes af en række forskellige låneudbydere, så du er ikke tvunget til bare at skulle vælge imellem et enkelt eller to udbydere. Der er en række, som du kan sortere imellem og så vælge den løsning, der passer bedst til dig. Der kan være forskel på, hvor mange penge du kan låne hos de forskellige lånefirmaer, så hvis du gerne vil låne en del penge, er det jo bare med at finde frem til det lånefirma, der både kan tilbyde dig at låne mange penge og at låne rentefrit. Det tager ikke lang tid at finde frem til det rette lånefirma, hvis du bare ved, hvordan du skal lede.

Hvis du er smart, gør du brug af en af de mange sammenligningssider, der kan hjælpe dig med at finde frem til det perfekte firma inden for et par sekunder. På den måde slipper du for selv at skulle sidde og lede nettet igennem for at finde frem til det bedste match til dig og dine behov. Ved at bruge sådan en side til hjælp er det hele automatiseret for dig, og du skal bare indtaste de kriterier, du har til dit lån eller din kommmende låneudbyder.

Betal pengene tilbage til tiden

Rentefrie lån fungerer på den måde, at du låner et bestemt beløb, og hvis du så betaler dem tilbage inden for en bestemt tidsperiode, har du mulighed for at slippe for at skulle betale renter. Der er stadig mulighed for, at du skal betale øvrige gebyrer eller oprettelse for at få lånet etableret, men selve renterne kan du være heldige at slippe for, hvis du vælger at låne penge de rette steder. Men går du efter et rentefrit lån, er det vigtigt at være opmærksom på den tidshorisont eller løbetid, som du får til at betale lånet helt af på.

For hvis du ikke overholder denne løbetid, vil der komme renter på lånet alligevel, og så kan det jo være ligegyldigt at være gået efter et rentefrit lån til at starte med. Så hvis du eksempelvis har 30 dage til at betale lånet tilbage igen, er det meget vigtigt, at du ikke overskrider disse 30 dage, da du ellers i så fald skal betale renter på dit lån. Og så bliver det pludseligt meget dyrere at tage lånet, end det ellers ville have været. Så det er vigtigt at bide mærke i den løbetid, du har at gøre godt med.

Løbetiden kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder, så du kan ikke regne med, at du får 30 dage hos alle de udbydere, der tilbyder rentefrie lån. Nogle bevæger sig nede i løbetider på bare 14 dage, så det er vigtigt at være opmærksom på, om du nu også kan betale pengene tilbage inden for de 14 dage, da det er en meget kort tidsfrist sammenlignet med typiske lån, hvor løbetiden som regel er på alt fra 12 måneder til 72 måneder eller mere. I enkelte tilfælde kan løbetiden være helt oppe på 144 måneder, hvis der er tale om større lån. Men de er så til gengæld heller ikke rentefrie.

Lån til lige det du vil

Med et rentefrit lån kan du vælge at låne penge, til lige det du vil. Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at bruge pengene på. Så uanset om du gerne vil tage på ferie, købe nyt tøj, bestille nye møbler eller hvad du nu går og drømmer om i din hverdag, kan du altså få råd til det ved at tage et rentefrit lån. Og tager du et rentefrit lån, slipper du også så billigt som overhovedet muligt. Det er en langt bedre og billigere løsning end at tage et almindeligt lån, hvor der er dyre renter på.

Hvis du endnu ikke har skrevet ned, hvad du godt kunne tænke dig at købe, kan det da være en idé lige at bruge et par minutter eller en time på at sidde og skrive alle dine ønsker ned, så du akkurat ved med dig selv, hvad du gerne vil bruge pengene på. Når du så har gjort det, kan du finde ud af, hvor mange penge du skal bruge for at kunne realisere din ønskeliste, og derefter kan du gå ind og ansøge om et rentefrit lån på lige netop det beløb, du er kommet frem til.

Der skal ikke være nogle grænser på dine ønsker. Du kan skrive alt på – akkurat som du gjorde på din ønskeliste til jul, da du var barn. Der er ingen andre, der kan bestemme, hvad der må eller ikke må være på din ønskeliste. Hvad enten det er små ting til få hundrede kroner, en ny mobil til et par tusinde eller en rejse til 40.000 kroner er helt op til dig selv at bestemme. Med det rentefrie lån kan du få det hele til at gå i opfyldelse, og det kan ske allerede i morgen.

Den smarte måde at låne på

For rentefrie lån har en utrolig hurtig udbetaling, ligesom du eksempelvis også vil opleve med et kviklån. Når du ansøger om et rentefrit lån, får du som regel svar på din ansøgning lige med det samme, og så kan du hurtigt finde ud af, om du er blevet godkendt eller ej til at kunne få lånet. Hvis du bliver godkendt til at låne det beløb, du har ansøgt om, kan du i langt de fleste tilfælde være så heldig at få dine penge udbetalt til din konto allerede inden for 24 timer i hverdagene. I enkelte tilfælde hurtigere end det.

Den smarte måde at låne på

Den smarte måde at låne på

For hos nogle udbydere udbetaler de nemlig pengene allerede inden for fem minutter, da de gør brug af straksudbetaling. Så har du brug for pengene her og nu, kan det være en god idé at gå efter en låneudbyder, der tilbyder netop straksudbetaling af beløbet. Så skal du ikke engang vente de 24 timer på at få pengene ind på din konto. Og når du så har fået pengene, kan du nyde godt af ikke at skulle betale renter på dit lån, hvis du vel og mærke er så smart at ansøge om at få et rentefrit lån.

Det er uden tvivl den mest smarte og ikke mest billigste måde at låne penge på, så længe du bare overholder tilbagebetalingen. Det er nemt og enkelt at ansøge om et nyt lån, og det tager ikke meget mere end et par minutter at udfylde en ansøgning og skrive under på låneaftalen med dit NEM-id. Så hvis du gerne vil have mange tusinde kroner ekstra ind på din konto, bør du sætte dig ned og finde frem til det bedste og ikke mindst billigste og måske rentefrie lån, så du kan få ansøgt om at få flere penge med det samme.