Kviklån

Det er blevet populært at optage kviklån. Og det er ikke så mærkeligt, da der er utroligt mange fordele ved disse lån sammenlignet med mange af de øvrige tilbud på markedet. Der er mange andre lånetyper, der kan lære noget af at kigge på kviklånets mange fordele. Hvis du står og mangler penge her og nu, og det er vigtigt for dig, at du får pengene inden for kort tid, er kviklånet en rigtig god mulighed for at få det til at ske. Det er nemt, hurtigt og enkelt.

Kviklånet er naturligvis ikke en mulighed, hvis du skal låne mange millioner af kroner til eksempelvis et nyt hus. Men der er nogle udbydere af kviklån, der tilbyder dig at låne op imod 500.000 kroner, og det kan jo sagtens være nok til et nyt sommerhus, en ny båd, en campingvogn eller hvilke andre store ting, du nu går og drømmer om. Så du skal ikke bare tro, at kviklånet kun er for dem, der står og mangler 500 kroner til at kunne gå i byen for i weekenden. Det er også for dig, der tør at drømme stort.

Uanset hvad du går og drømmer om, så længe det kan klares for 500.000 kroner eller derunder, kan det altså blive en realitet med et kviklån. Så har du en, eller måske endda flere drømme, du godt kunne tænke dig at realisere, er det måske på tide at undersøge mulighederne for at få dig et kviklån. Så kan du få gjort noget ved drømmene, inden det måske er for sent, eller du bliver for gammel til at kunne udføre dem. Kviklånet har hjulpet mange tusinde danskere med at få råd til lige netop det, de går og drømmer om.

Det behøver ikke at være noget stort til mange hundrede tusinde kroner. Det kan også være, du bare drømmer om måske 10.000 kroner til en uges sommerferie med din partner. Eller måske drømmer du om at låne 25.000 kroner, så du kan holde den perfekte konfirmation for dit barn. Der er ingen grænser for, hvad du kan låne pengene til, og du bestemmer naturligvis selv, om du vil låne pengene til dig selv og dine drømme, eller om du vil låne dem for at kunne købe noget til en eller flere mennesker, du holder af. Valget er helt op til dig.

En anden fordel ved kviklån er også, at du ikke skal stå til regnskab for nogen, når du låner pengene. Der er ikke en bankrådgiver, som sidder og skal bestemme, hvad du kan eller ikke kan låne penge til. Det hele klarer du online, og du skal ikke engang snakke med nogen undervejs i forløbet. Du skal bare indtaste lige netop det beløb, du har brug for, klikke på knappen for at ansøge, og så kan du ellers bare nyde at få pengene ind på din konto, straks efter at du har underskrevet låneaftalen med dit NEM-id.

Mange forskellige priser på kviklån

Der er dog nogle forskellige ting, der er gode at være opmærksom på, når du skal optage et nyt lån. For det første kan der være stor forskel i priserne på de mange kviklån. Bare fordi det hedder et kviklån flere forskellige steder, betyder det ikke, at der gælder de samme betingelser eller priser for lånet begge steder. Du kan sagtens opleve, at det hos en udbyder koster måske 2.000 kroner at låne 10.000 kroner, mens det hos en anden udbyder kan koste dig 7.000 kroner at låne samme beløb. Og der er jo stor forskel på, om du skal betale 2.000 kroner eller 7.000 kroner yderligere tilbage.

Hvis du gerne vil låne pengene så billigt som muligt, og hvem vil ikke gerne det, kan det være en rigtig smart idé at lægge lidt arbejde i at finde det billigste kviklån på markedet. Da der efterhånden er så mange låneudbydere, så det kan være svært at finde hoved og hale i de mange tilbud, kan det være en god idé at gøre brug af en af de mange hjemmesider, der nemt og hurtigt kan hjælpe dig med at danne et overblik over de mange udbydere, renter og priser, der er derude.

Skal du gøre det manuelt, kan du se frem til at skulle bruge rigtig mange timer på at indhente priser, tilbud, notere ned og meget andet. Det har disse sammenligningshjemmesider automatiseret for dig, så du eksempelvis bare skal indtaste det beløb, du gerne vil låne, og så bliver du ellers præsenteret for alle de udbydere, hvor det er muligt at låne pengene. Samtidig vil du også blive oplyst om prisen og renten for lånet, så du nemt kan klikke dig ind til lige netop den udbyder, der kan gøre det billigst for dig at låne det beløb, du ha brug for.

Låner du penge hos en låneudbyder med gode betingelser, og får du på et tidspunkt behov for at låne flere penge, er det ikke nødvendigvis sikkert, at du skal ud og finde en ny låneudbyder på markedet, som du så kan låne de nye penge af. I mange tilfælde er det muligt at forhøje dit nuværende lån hos en låneudbyder, så længe du ikke allerede har et lån på det maksimale beløb hos den enkelte udbyder. Er der en udbyder, der tilbyder dig at låne op til 20.000 kroner, og du lige nu har et lån på 10.000 kroner hos den, kan du i mange tilfælde forhøje lånet med op til yderligere 10.000 kroner. Du kan dog ikke låne 10.000 kroner første gang og så forhøje lånet med 15.000 kroner, da den samlede kredit kun kan være på de 20.000 kroner.

Det kan være en fordel at forhøje dit nuværende lån, hvis du har fundet et sted med gode betingelser, så du ikke skal ud og låne hos en anden låneudbydere med dårligere betingelser. Så er det bedre at forblive det samme sted og fortsat kun betale af på et lån i stedet for at optage flere lån andre steder, da det også kan gå ud over dit økonomiske overblik.

Betingelser og krav

Noget af det du skal være særlig opmærksom på, når du skal låne penge, er betingelserne og kravene, der er hos hver enkelte låneudbyder. Hver udbyder har naturligvis betingelser for det lån, du gerne vil have, men de har også en række krav til dig som person, som du skal leve op til, hvis du gerne vil have mulighed for at låne penge hos dem. Ofte er der ikke tale om særligt mange krav, men det er trods alt stadigvæk krav fra udbyderens side, og de varierer som regel fra udbyder til udbyder.

Dermed kan du ikke bare regne med, at bare fordi en enkelt udbyder har disse fire krav, betyder det også at næste udbyder har de samme krav. Udbydernes krav kan sagtens være meget forskellige. Derfor er det altid vigtigt at gå ind og læse låneudbyderens krav til dig som låneansøger, før du vælger at ansøge om lånet, da det kan spare dig for en del tid. Opfylder du ikke kravene, er der jo ingen grund til at ansøge om et lån hos den udbyder, og så kan du jo lige så godt bruge din tid på at ansøge et andet sted i stedet for.

Et af de krav, der som regel går igen mange steder, og som kan variere utroligt meget fra udbyder til udbyder, er alder. Du skal som udgangspunkt alle steder være over 18 år gammel, da det er den lovpligtige alder for at må optage lån. Men hvor der er nogle udbydere, der kun kræver, at du er 18 år gammel, er der andre, der kræver, at du skal være minimum 19, 21 eller endda 23 år for at kunne ansøge om et lån hos dem. Dette er et såkaldt passivt krav, da du jo nu engang har den alder, du har, og ikke kan gøre meget ved det. Men det er først og fremmest en god idé at være opmærksom på, om du opfylder dette krav.

Dernæst er der også et krav hos langt de fleste udbydere om, at du ikke må være registreret i RKI eller i Debitor Registeret. Begge er eksempler på skyldnerregistre, hvor du kan blive listet, hvis du skylder penge til kreditorer, som du ikke har betalt tilbage til tiden. Står du i et eller flere af disse registre, er det altså umuligt at låne penge hos stort set alle låneudbydere. Derfor er det vigtigt, at du får kæmpet dig selv ud af et sådan register, hvis du er blevet registreret, da du ellers vil have svært ved at låne penge – også selvom der bare er tale om et lille kviklån.

Foruden disse to krav, er der også gerne krav om bopæl i Danmark samt dansk CPR-nummer og bankkonto. Du skal også gerne have en kontaktbar e-mail adresse og et telefonnummer, som låneudbyderen kan få fat i dig på. Det er de basale krav, du vil finde hos mange af de låneudbydere, der er på markedet. Bemærk dog, at der hos enkelte udbydere kan være flere krav, og derfor er det altid vigtigt at læse op på kravene, inden du sætter dig til at ansøge.

Nemt, hurtigt og enkelt

Udgangspunktet med kviklånet er, at det skal være nemt, hurtigt og enkelt for dig som person at låne penge. Kviklånet har fjernet mange af de krav, du typisk vil møde i en bank eller øvrige pengeinstitutter. Opfylder du de basale krav, der er fra udbyderens side, kan du altså bare sende en ansøgning ind om et lån, og opfylder du kravene vil du i 99 ud af 100 tilfælde blive godkendt til et lån hos dem.

Disse låneudbydere har gjort det nemt at låne penge. Blandt andet har de også gjort meget for at optimere deres hjemmesider, så du kan ansøge om at låne på alle dine elektroniske enheder, uanset om du sidder med en computer, en mobil eller en tablet i hånden. I gamle dage var der tale om sms lån, men bruger du din mobil i dag, skal du bare åbne din browser og klikke dig ind på udbyderens hjemmeside, hvor du så vil opdage, at siden er lige så godt optimeret, som hvis du sad på en computer, og dermed kan du lige så nemt ansøge om et lån fra din mobil som fra din PC.

Nemt, hurtigt og enkelt

Nemt, hurtigt og enkelt

Hos stort set alle udbydere af kviklån kan du se frem til at få svar på din ansøgning med det samme. Det hele foregår elektronisk, og på den måde er hjemmesiderne i stand til at hente de informationer, de skal bruge, inden for ganske kort tid, hvilket gør det muligt for udbyderen at svare automatisk på din ansøgning med det samme. Så slipper du for at skulle vente i mange dage på at få din ansøgning kigget igennem manuelt. Slut med ventetiden.

Når du så har fået din ansøgning godkendt er der også en lang række udbydere, der kan udbetale dine penge inden for ganske få minutter. Når du først har underskrevet låneaftalen med dit NEM-id, kan du altså i mange tilfælde se frem til at modtage pengene på din konto inden for bare 5-10 minutter. I nogle tilfælde skal du vente i op til 24 timer, men det er stadig en utrolig hurtig behandling- og udbetalingstid sammenlignet med mange andre låneinstanser. Det er også det, der er med til at gøre kviklånet så meget mere attraktivt for mange mennesker.

Har du brug for penge, og har du brug for dem hurtigt, kan du med stor fordel klikke dig ind til en af dem mange udbydere af kviklån og ansøge om lige netop det beløb, du skal bruge. Du kan låne fra helt ned til 100 kroner og helt op til 500.000 kroner eller mere, alt afhængig hvor mange penge du har brug for. Det hele foregår nemt og hurtigt online, så du skal ikke bruge andet end en telefon eller computer med en netforbindelse for at kunne ansøge om et lån. Og opfylder du bare de få krav, der er, har du dine penge hos dig inden for meget kort tid.