Mobillån

Vil du gerne have et lån, og vil du gerne have pengene ind på din konto med det samme, kan det være klogt at overveje at mobillån. Med sådan et lån har du altså mulighed for at låne lige netop det beløb, du har brug for, og du kan klare det hele via din mobiltelefon. Aldrig har det været nemmere at gå ud og låne penge, og du slipper helt for at skulle snakke med nogen undervejs i processen.

Engang var det sådan, at du skulle sende en sms afsted for at kunne låne penge via din mobil. Men nu kan du altså bare gå på nettet via din smartphone og klikke dig ind til en af dem mange låneudbydere, der er på markedet, hvor du så kan ansøge om det lån, du har brug for. Mange af disse låneudbydere optimerer deres hjemmesider, så de fungerer perfekt på stort set alle enheder, og derfor kan du lige så nemt ansøge om et lån via din mobil, som du kan via din computer. Det er hurtigt og effektivt.

Lån til det du ønsker

Der er ikke nogen grænser for, hvad du kan låne penge til. Der er heller ikke nogen, der undervejs blander sig i, hvad du skal bruge dine penge på. Det er helt op til dig selv at beslutte dig for, hvad du ønsker at bruge dine nye mange tusinde kroner på. Om du vælger at tage ud at rejse, købe et nyt tv, bestille ekstra store julegaver eller at holde en kæmpe fest er fuldstændig op til dig selv at vælge. Uanset hvad du har lyst til at købe, kan du altså gå ud og tage et mobillån for at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Og du kan låne alt fra få hundrede kroner til mange, mange tusinde kroner. Nogle steder endda helt op til 500.000 kroner, hvilket jo kan være rart, hvis du drømmer om at købe noget virkelig stort. Det kan også være, at du bare har brug for et par hundrede kroner ekstra her til weekenden, hvis du skal i byen eller bare på shoppingtur med veninderne og ikke lige har flere penge tilbage på kontoen at bruge af. Så er det altid rart bare at kunne hive mobilen op af lommen og få pengene ind på din konto uden problemer.

Hav dit NEM-id klar

Når du klikker dig ind til en af disse mange låneudbydere, er det altid vigtigt at have dit NEM-id klar og liggende ved siden af dig, så du kan gribe ud efter det og bruge det undervejs i processen. For du kommer nemlig til et punkt, hvor du skal underskrive låneaftalen, efter at du har fået din ansøgning godkendt, og til det skal du bruge dit NEM-id for at kunne gennemføre lånet. Så husk at have dit NEM-id på dig eller liggende klar, hvis du går i gang med at udfylde en ansøgningsformular på nettet til at kunne låne penge.

Det er blandt andet dit NEM-id der gør, at du slipper for at skulle tale med nogen undervejs i forløbet. NEM-id’et har været med til at gøre hele låneprocessen langt nemmere, end den var for bare 10 år siden. Aldrig har det været nemmere at gå ud og låne penge til lige netop det, du går og drømmer om at købe. Og du bestemmer naturligvis altid selv, hvor mange penge du vil låne, og hvilken form for lån du har lyst til at tage. Om det eksempelvis skal være en kassekredit eller et kviklån, privatlån eller forbrugslån.

Modtag pengene på din konto efter få minutter

Når du ansøger via din mobil, kan der være gode chancer for, at du får pengene udbetalt til din konto efter bare få minutter, hvis du vælger at ansøge hos de mest effektive låneudbydere. Der findes nemlig en række låneudbydere, der arbejder med straksudbetaling af pengene. Det vil altså sige, at lige så snart din låneaftale er gået igennem på nettet, går der maksimalt op til 5 eller 10 minutter, før du har pengene stående på din konto, klar til at blive brugt.

Så ønsker du at få pengene udbetalt med det samme, bør du altså gå efter disse udbydere. Der er også en række udbydere, der tilbyder dig at have pengene inden for 24 timer, men det er jo relativt lang ventetid sammenlignet med fem minutter. Så husk at kigge efter lige netop dette punkt når du går i gang med at undersøge, hvilken låneudbyder du skal vælge. Det står som regel på udbyderens forside, så du nemt og hurtigt kan se, hvor lang tid du kommer til at vente på dine penge. Det vil jo være rart at kunne få pengene udbetalt inden for bare et par minutter, når du nu har muligheden for det.

Modtag pengene på din konto efter få minutter

Modtag pengene på din konto efter få minutter