Totallån

Totallån er en dansk låneudbyder, som tilbyder forbrugslån til danskere i samarbejde med Ekspres Bank A/S.

I denne guide kan du læse mere om Totallån som låneudbyder, hvor meget du kan låne, hvordan du ansøger og lignende vigtige emner.

Læs mere om Totallån her

Hvor mange penge kan jeg låne?

Hos Totallån kan du låne helt ned fra 3.000 kroner og op til 75.000 kroner. Dette giver dig gode muligheder for at få råd til stort set alt, hvad du har brug for, hvad enten det er en ny computer, en renovering af køkkenet, ubetalte regninger eller lignende.

Skal jeg leve op til nogle krav for at låne?

De fleste låneudbydere stiller en række krav til dig, som låneansøger, før du får lov til at låne. Mængden og typen af krav varierer meget fra udbyder til udbyder, og Totallån stikker selvsagt også en håndfuld krav, du skal leve op til.

Der er dog tale om ganske simple krav, som er nemme at leve op til for den gennemsnitlige dansker.

For at kunne ansøge om og optage lån hos Totallån, skal du:

  • Være fyldt 18 år og dermed være myndig
  • Have en fast indtægt
  • Have fast bopæl i Danmark
  • Ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI

Du kan ansøge om lån, hvis du lever op til ovenstående fire krav.

Læs mere om Totallån her

Kan jeg selv vælge løbetid?

Du kan altid selv fastsætte din ønskede løbetid hos Totallån. Løbetiden er din afbetalingstid, og den har afgørende betydning for prisen på dit lån.

Vælger du en lang løbetid, vil dine månedsydelser være lavere, men til gengæld vil du betale renter i længere tid og dermed opnå et dyrere lån samlet set.

Du bør derfor altid vælge så kort en løbetid som muligt, så længe du har råd til afdragene i din månedlige privatøkonomi.

Hos Totallån har du fri mulighed til at vælge løbetid mellem 12-72 måneder og dermed tilpasse lånet og afdragene til dig og din privatøkonomi.

Hvordan foregår ansøgningsprocessen?

Totallån har sørget for at gøre ansøgningsprocessen så nem, intuitiv og hurtig som muligt, så du kan få fat i pengene her og nu og uden for meget besvær.

Når du vil låne penge hos Totallån, foregår det på følgende måde:

  1. Du udfylder en ansøgningsblanket direkte på deres hjemmeside
  2. Din ansøgning bliver behandlet og godkendt inden for kun 15 minutter
  3. Du modtager en låneaftale pr. e-mail, som du godkender elektronisk med dit Nem-ID
  4. Pengene bliver sat til udbetaling til din Nem-Konto samme dag eller hverdagen efter

Læs mere om Totallån her

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Går du i banken eller kreditinstituttet for at låne penge, skal du typisk stille økonomisk sikkerhed. Det kan være i form af bolig, bil, båd eller andre ejendele eller ejendomme af værdi.

Dette slipper du for, når du låner penge hos Totallån direkte på nettet. Her skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og du kan også frit bruge pengene på lige præcis det, du ønsker.

Du kan dog komme ud for at skulle fremvise minimal dokumentation:

Skal jeg fremvise nogle former for dokumentation?

Låner du 20.000 kroner eller derunder, skal du ikke dokumentere noget som helst over for Totallån.

Låner du mere end 20.000 kroner, skal du stadig ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet som f.eks. i banken, men du kan blive bedt om at fremvise en kopi af din seneste lønseddel som dokumentation for fast indkomst.

Dette er dog den eneste dokumentation, du skal fremvise. Du skal hverken vise pas, kørekort eller andre dokumenter for at få lov til at låne, så længe du godkender din låneaftale med dit Nem-ID.

Hvem er Totallån?

Totallån er en dansk online låneudbyder, som samarbejder tæt og sikkert med Ekspres Bank A/S. Ekspres Bank A/S står for finansieringen af dine lån, mens Totallån sørger for at sikre dig en nem, behagelig og sikker låneoplevelse.

Totallån blander sig aldrig i, hvad du vil bruge pengene på, og dermed opnår du total frihed og råderet over dit lån.

Besøg Totallån her