Vivus

Er du træt af, at det er besværligt, indviklet og ikke mindst utroligt langsommeligt at låne penge, kan det være en idé at tage et nærmere kig på Vivus. Vivus er den perfekte låneudbyder til dig, der gerne vil låne penge hurtigt og ikke mindst effektivt, og som vil have en gennemsigtig samarbejdspartner at kunne låne fra, når der er behov for det.

For når du låner penge hos Vivus, skal du aldrig være bekymret for, at nogle tal eller informationer bliver holdt skjult for dig. Alt, hvad der er værd at vide om dit lån, står på skærmen, når du bevæger dig ind på deres hjemmeside. Der er ingen skjulte gebyrer, ingen skjulte omkostninger, og det er med til at gøre Vivus til et af de absolut mest overskuelige steder at gå til for at låne penge, når der er brug for lidt ekstra.

Har du ikke før lånt penge hos Vivus, kan det være en rigtig god idé at overveje dem som din næste låneudbyder, da du som førstegangskunde får en række besparelser, der gør det langt mere attraktivt at låne penge der end hos mange andre udbydere i landet.

Læs mere hos Vivus her

96% giver 4 stjerner eller derover

En af de ting, der måske vil gøre dig endnu mere tryg ved at låne penge hos Vivus, er det faktum, at 96% af alle Vivus’ anmeldelser på Trustpilot er på minimum fire stjerner. 82% giver hele fem stjerner, mens yderligere 14% af alle anmeldelser er på fire stjerner.

Det gennemgående tema for de mange anmeldelser er blandt andet, er det er nemt og hurtigt at låne penge hos Vivus. Langt størstedelen af alle anmeldelser er positive, og de omhandler desuden også den utrolig gode service, som de oplever at få fra kundeservice-afdelingen hos Vivus. Derudover er der også rosende vendinger som reelt, enkelt, lige til og overskueligt, og deres hjemmeside bliver også rost i mange flotte vendinger.

Så hvis du vil være sikker på at få en god oplevelse med måske dit første kviklån nogensinde, kan det være en idé at overveje at låne igennem Vivus. Hvis du tager udgangspunkt i anmeldelserne på Trustpilot, er der i hvert fald ikke tvivl om, at du får en rigtig god oplevelse som kunde hos Vivus.

Læs mere om Vivus her

Vivus blander sig ikke i dine projekter

Der kan være utroligt mange forskellige årsager til at skulle låne penge. Det kan være, at du har en idé til en ny forretning, du gerne vil lave. Det kan være, at du gerne vil holde den perfekte konfirmation for dine børn, eller måske står du bare og mangler lidt penge til venindeturen i weekenden.

Uanset hvad din årsag er, blander Vivus sig ikke i det. Du kan låne penge til alt hos Vivus. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger at bruge dine penge på.

I løbet af ansøgningsprocessen spørger Vivus dig ikke engang om, hvad du mon kunne finde på at bruge pengene til. Det er ikke deres afdeling, og det er rart som kunde at mærke, at du får den mængde privatliv til selv at bestemme, hvad du bruger pengene på, uden at der kommer indblanding fra din kreditor.

Vivus er uden tvivl det perfekte sted at låne penge, hvis du ikke er interesseret i, at der er nogen, der går og snager i dine private udgiftsposter. Her får du fuld frihed til selv at vælge, og du skal ikke forklare dig på et eneste tidspunkt.

Læs mere om Vivus her

Lån op til 75.000 kroner

Vivus tilbyder små lån på ned til 2.000 kr. og op til 12.000 kr. med en løbetid på 6 måneder.

Som noget nyt er det siden sommeren 2020 også blevet muligt at låne større beløb. Nu kan du låne fra 13.000 kr. og op til 75.000 kr. med løbetider fra 24 måneder og op til 72 måneder.

Som allerede nævnt, så er beløb op til 12.000 kr. altid med en løbetid på 6 måneder. Jo mere du låner, jo mere vil lånet koste pr. måned.

Hvis du låner større beløb, så har du mere frihed i forhold afdrag og løbetid. Du angiver dit ønskede lånebeløb, samt hvor meget du kan betale af om måneden. Derefter vil løbetiden tilpasse sig til dette. Jo mere du kan betale af om måneden, jo hurtigere kan du indfri lånet og dermed have et lån med kort løbetid. Kan du kun betale lidt af pr. måned, så er dette også en mulig. I dette tilfælde vil lånet til gengæld have en længere løbetid.

Ansøg hos Vivus her

Ansøg om et lån på hjemmesiden

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil låne penge fra Vivus, skal du til at starte med blot gå ind på deres hjemmeside, hvor du kan klare det hele fra.

Det eneste, du skal bruge undervejs i processen for din ansøgning, er blot dit NEM-id, som er med til at sikre transaktionen og ansøgningen for både din samt låneudbyderens side. Så husk at have dit NEM-id ved hånden, når du begynder på ansøgningen.

Inde på hjemmesiden skal du blot vælge det beløb, du gerne vil anmode om at låne. Når det er første gang, du låner penge hos Vivus, kan du låne alt fra 100 kroner til 6.000 kroner. Så indtast det ønskede beløb, som du godt kunne tænke dig at låne.

Når du har gjort det, skal du vælge din ønskede første betalingsdato. Her er der som udgangspunkt frit valg inden for de første 30 dage. Når du har valgt det, kan du se alle detaljerne for dit lån, og dermed også de betingelser, der gælder for dit lån.

Er du tilfreds med dine betingelser, og ønsker du at ansøge, skal du herefter blot klikke på knappen “Lån Nu” for at ansøge om dit lån.

Ansøg hos Vivus her

Udbetaler penge døgnet rundt

Noget af det, der gør det så utroligt nemt og effektivt at låne penge hos Vivus, er deres lynhurtige udbetaling. På deres hjemmeside skilter de med, at du kan modtage pengene på 1 minut. Derudover skriver de også, at de udbetaler penge døgnet rundt, så uanset hvornår du står og har brug for nogle ekstra penge, kan du altså bruge Vivus og dermed have dem på din konto i løbet af et øjeblik.

Det tager kun få sekunder at få svar på din ansøgning, og såfremt den bliver godkendt, vil du modtage pengene på din konto inden for et minut. Så uanset om du står i byen, på badeferien eller bare ligger derhjemme og shopper online på din computer, kan du altså få de penge, du har brug for, ind på din konto i løbet af et øjeblik og dermed få mulighed for at køre kortet igennem og købe det, du står og mangler.

Læs mere om Vivus her

Et godt valg på et stort marked

Der er ingen tvivl om, at Vivus vil være et godt match for dig, der skal i gang med at låne penge for første gang. Du får en utrolig god service, en effektiv behandling på din ansøgning, og du modtager pengene med det samme, i så fald den bliver godkendt.

Derudover sparer du penge på tilbagebetalingen, når du låner penge hos Vivus for første gang, og med de lave lånebeløb er det oplagt at låne penge hos Vivus, når du ikke har meget erfaring med lånemarkedet.

Her bliver du taget roligt i hånden og guidet igennem hele forløbet, og der er på intet tidspunkt skjulte overraskelser, som kommer og bidder dig bag i på et senere tidspunkt. Alt er gjort klart og tydeligt på deres hjemmeside, så du er helt med på, hvilke betingelser der gælder for lige netop dit lån.

Ansøg hos Vivus her