TrustBuddy

Trustbuddy er en særlig låneudbyder, som fungerer som et stort netværk med medarbejderne som formidlere. Det betyder, at man som kunde hos Trustbuddy kan undgå det store maskineri med virksomheder og dyre banklån, da der hos Trustbuddy lånes fra bruger til bruger. Simplificeret har Trustbuddy altså lånegivere, som sætter deres kunder hos Trustbuddy, som låneren så kan låne af. Det er fordelagtigt for begge parter og skærer mellemledet fra. Trustbuddy mener, at de er forgangsmændene for fremtidens lånemetode.

Læs mere her

Kviklån med Trustbuddy

Alle Trustbuddys lån er kortfristede. Betaler man lånet tilbage indenfor 14 dage, får man lånet helt gratis. Betaler man derimod tilbage mellem 14 og 30 dage efter optagelsen af lånte, skal man betale en rente på 12%. Man kan låne op til 5.000 kr. via Trustbuddy. Man kan derfor groft sagt sige, at alle Trustbuddys lån er mikrolån, eller som det også kaldes, kviklån. Det er lån på små beløb, der samtidig har en lav løbetid. Et kviklån er en god idé, når der opstår uforudsete udgifter i budgettet. Det kan for eksempel være, hvis ens computer går i stykker og skal til reparation, eller hvis man taber sine briller og skal til at betale nye. Menig mand har ikke nødvendigvis råd til at betale for dette uden videre, og her kan et kviklån være en god ting. På den måde kan man hurtigt få repareret sin computer eller få nye briller, samtidig med at man udskyder sin egen betalingsdeadline lidt – for eksempel frem mod lønningsdag. Et kviklån er altså en god hjælp, når der skal dækkes huller i budgettet hurtigt.

Få et billigt kviklån her

Lån penge hos Trustbuddy

Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos Trustbuddy. Det hele kan foregå gennem hjemmesiden, hvilket betyder, at man ikke behøver forlade hjemmet for at låne hos Trustbuddy. Faktisk kan det hele klares fra mobilen, Ipad’en eller computeren. Desuden har man med Trustbuddy den fordel, at man kan slippe af med kun at betale det lånte beløb tilbage, hvis man kan betale indenfor 14 dage. På den måde slipper man for nogen som helst konsekvenser ved at låne pengene. Når man ansøger om et lån hos Trustbuddy, bliver det godkendt indenfor 15 minutter, og man får pengene på sin konto indenfor kort tid. Det er altså både hurtigt, simpelt og billigt at låne sine penge hos Trustbuddy.

Lån hos TrustBuddy her

Hvem kan ansøge om lån?

For at kunne ansøge hos Trustbuddy skal man være myndig, det vil sige over 20 år gammel. Desuden skal man være dansk statsborger med dansk telefonnummer og dansk folkeregisteradresse. Sidst men ikke mindst må man ikke være registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitorregisteret. Trustbuddy er ikke kun fordelagtigt, hvis man gerne vil låne penge – det kan også være en god investering, hvis man har penge tilovers, som man vil have ”stående i banken”, mens de bliver lånt ud, og man selv tjener renten. Den ordning kan man læse meget mere om på Trustbuddys hjemmeside, der også er stedet, hvor man kan ansøge om et kviklån med det samme.

Læs mere hos TrustBuddy her