Nordcredit

Nordcredit er en af landets måske skarpeste låneudbydere. De er altid helt med fremme i nyeste tiltag, og du kan altid gå til Nordcredit, hvis du har brug for et godt og sikkert lån, uanset hvad du skal bruge penge til.

Nordcredit er din bedste ven, når der er lavvande på din bankkonto.

Lån hos Nordcredit her

Lån fra 500 kroner

En af de mange fordele ved at gå til Nordcredit for at låne penge er, at du kan låne helt ned til 500 kroner, når du skal låne hos dem.

Det gør det mulig for dig at låne helt lave beløb, hvilket kan være rart, hvis du bare skal have en lidt sjovere weekend eller mangler penge til en fødselsdagsgave.

Det er jo ikke altid, at du har brug for at låne mange tusinde kroner. Nogle gange kan det også være rart bare at kunne låne et par hundrede kroner til hverdagen, så den ikke skal være helt så kedelig.

Lån hos Nordcredit her

Lån op til 15.000 kroner

Men du kan naturligvis også låne meget mere end det, hvis du vælger at gå til Nordcredit for at få dit lån. Du skal ikke bare nøjes med 500 kroner.

Du kan nemlig vælge at sætte beløbet helt op til 15.000 kroner. Så hvis du har brug for lidt ekstra på kontoen, kan du også låne mange tusinde kroner med et lån fra Nordcredit.

Nordcredit er specialister i disse minilån, og det hele kan du ansøge om nemt og enkelt via deres hjemmeside. Så har du brug for penge med det samme, er det bare med at smutte ind til Nordcredit.

Lån hos Nordcredit her

Nemt, hurtigt og ikke mindst sikkert

Hos Nordcredit gør de sig umage for, at din oplevelse skal være både nem, hurtig og ikke mindst sikker. Du skal altid kunne føle dig sikker på kunde hos Nordcredit.

Det er altid en god oplevelse at låne penge hos Nordcredit. Du har ingen skjulte gebyrer, som du skal bekymre dig om, og det hele foregår ekstremt effektivt. Der er ikke meget ventetid forbundet med at låne penge hos dem.

Er du træt af sløve låneudbydere, der gør det mere besværligt at låne penge hos dem, end det egentlig skal være, bør du kigge mod Nordcredit. Her er det simpelt at låne penge.

Ansøg hurtigt via din mobil

Det er blandt andet simpelt og nemt, fordi du kan ansøge om et lån via din mobiltelefon. Du skal ikke længere bruge din computer eller ringe ind til en bank for at låne penge. Det hele kan klares via din mobil – vel og mærke uden at foretage nogen opkald.

Hvis du ønsker at låne penge med din mobiltelefon, skal du ikke gøre andet end at gå ind på Nordcredits hjemmeside på din mobil.

Hjemmesiden er optimeret til mobiler, så du kan nemt og enkelt gøre brug af siden, som hvis du sad på en computer og ansøgte.

Lån hos Nordcredit her

Udbetaling inden for 24 timer

Når du har ansøgt om et lån hos Nordcredit, kan du glæde dig over, at der ikke går lang tid, før alle pengene står på din konto.

Faktisk udbetaler Nordcredit dine penge inden for 24 timer i langt de fleste tilfælde. Er de endnu ikke kommet ind på din konto inden for tre dage, skal du tage kontakt til deres kundeservice, da der i den forbindelse nok har været en udfordring med dit pengeinstitut.

Men i langt de fleste tilfælde vil pengene altså blive udbetalt til kontoen inden for det første døgn, efter at ansøgningen er blevet godkendt, og du har skrevet under på låneaftalen.

Lån hos Nordcredit her

Nordcredit giver dig mere frihed i hverdagen

Hvis der er noget, som Nordcredit er med til at give dig som kunde, er det mere frihed i hverdagen. Nu er det slut med økonomiske spekulationer og problemer. Du kan bare låne dig til din frihed hos Nordcredit i stedet for at bekymre dig om, hvor de næste penge skal komme fra.

Står du og mangler alt fra 500 til 15.000 kroner, kan du altså bare hoppe en tur ind forbi Nordcredit og ansøge om lige netop det beløb, du står og mangler. Og så har du pengene hos dig nemt og hurtigt uden kvaler.

Lån hos Nordcredit her

Krav for at kunne låne penge hos Nordcredit

Hvis du gerne vil låne penge her, skal du opfylde nogle enkelte krav, som vi har listet op herunder for at gøre det mere overskuelig for dig. Kravene for at kunne låne penge hos Nordcredit er:

• Du skal være fyldt minimum 21 år for at kunne låne
• Du skal have et gyldigt og aktivt NEM-id
• Du skal have en dansk folkeregisteradresse
• Du skal have et dansk og kontaktbart telefonnummer
• Du skal have en konto i et dansk pengeinstitut

Derudover skal du kreditvurderes af Nordcredit, hvilket sker, når du sender din ansøgning ind til dem. Det går hurtigt, og langt de fleste får en positiv vurdering.

Lån hos Nordcredit her