Simbo

Hvis du gerne vil låne penge på de bedste betingelser, med bedst gennemsigtighed og hos et sted, der scorer højt inden for kundetilfredshed, kommer du ikke uden om Simbo.

Hos Simbo er du som kunde i fokus, og du får altid den bedste behandling, hvis du vælger at låne penge her.

Lån hos Simbo her

Lån helt ned til 100 kroner

Noget af det, der får Simbo til at skille sig ud fra mange af de øvrige udbydere på markedet, er muligheden for at låne helt ned til 100 kroner. Det er der ikke mange andre steder, du kan.

Så hvis du ikke har brug for at låne meget mere end et par hundrede kroner, og du ikke har nogle andre alternative kilde, du kan låne pengene fra, er Simbo et rigtig godt alternativ.

Lån hos Simbo her

Lån 6.000 krone første gang

Når du låner penge hos Simbo for første gang, er der et loft på, hvor meget du kan låne. Du kan ikke låne lige så mange penge første gang hos Simbo, som du eksempelvis kan anden eller tredje gang. Her bliver grænsen løftet, så du kan låne endnu mere.

Men første gang du skal låne penge hos Simbo er der en grænse på 6.000 kroner. Når du så vil låne penge igen, kan du låne endnu mere.

Lån hos Simbo her

Lån helt op til 15.000 kroner anden gang

Anden gang er grænsen nemlig ophævet, og så kan du låne helt op til 15.000 kroner af gangen. Den nedre grænse er stadig den samme, og den vil hver gang være på de 100 kroner. Men fra anden gang, du låner penge, kan du altså låne helt op til 15.000 kroner.

Skal du bruge mere end 6.000 kroner første gang, er du nødt til at kombinere dit lån hos Simbo med et yderligere lån fra en anden udbyder. Heldigvis kan du så allerede anden gang komme tilbage og låne over det dobbelte, hvis du har brug for det.

Lån hos Simbo her

Ingen løbetid på dit lån

Det specielle ved dit lån hos Simbo er, at du selv bestemmer, hvornår du betaler dit lån ud. Der er med andre ord ikke nogen fastsat løbetid. Så længe du bare sørger for at betale dine månedlige renter, kan du selv bestemme, hvornår du vil betale din kredit ud.

Det kan være rart ikke at have en fast løbetid, som du skal holde dig til. Der er naturligvis den månedlige betaling af dine renter, men selve lånet er der ikke nogen tid på, og det bestemmer du selv, om du vil betale ud efter et par måneder, et år eller to.

Lån hos Simbo her

Simbo scorer topkarakter på Trustpilot

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får en ordentlig behandling, når du skal låne penge, skal du bare tage et nærmere kig på Simbos profil på Trustpilot. Så kan du tydeligt se, at Simbo ligger i den pæne ende af skalaen, når bedømmelserne skal gøres op.

Kunderne er vilde med Simbo, og det kan du blandt andet se på deres karakterer. Hele 80% af alle kunder har været forbi og givet Simbo hele 5 stjerner ud af 5 mulige. Sammenlægger man de bedste bedømmelser med dem, der har givet 4 stjerner, er mængden af positive bedømmelser på minimum 4 stjerner helt oppe på 93%.

Lån hos Simbo her

Få 30 dages gratis kredit som ny kunde

Har du aldrig lånt penge hos Simbo før, og er du dermed ny kunde hos dem, har du mulighed for at få hele 30 dages gratis kredit på dit første lån, hvor du, som tidligere nævnt, kan låne helt op til 6.000 kroner.

Det er et rigtig godt tilbud, som du ikke bare lige finder lignende mange andre steder. Faktisk er Simbo en af de eneste låneudbydere på markedet, der kan give dig lige netop sådan et godt tilbud. Så det er værd at overveje at gøre brug af, hvis du ikke har været kunde hos Simbo før.

Ansøg nemt om et lån med NEM-id

Det er utroligt nemt at låne penge hos Simbo. Det eneste du skal huske at have med dig, når du sætter dig ned og begynder at ansøge om et lån hos Simbo, er dit NEM-id. Har du bare det ved hånden, kan du ansøge om et lån på et ganske kort øjeblik.

Grunden til at du skal have dit NEM-id ved hånden, når du skal ansøge om et lån, er, at du skal bruge til at underskrive låneaftalen. Har du ikke et NEM-id med dig, kan du dermed ikke underskrive aftalen, og på den måde kan du altså ikke låne pengene.

Lån hos Simbo her

Et gennemskueligt lån

Alle lån hos Simbo er lette at overskue. Der er ikke noget, der bliver holdt skjult for dig, og der kommer ingen hemmelige overraskelser på et eller andet tidspunkt i processen. Det hele står sort på hvidt på skærmen, når du går i gang med at ansøge og udfylde ansøgningsskemaet, så der er ikke noget, du kan være i tvivl om.

Sørger du bare for at kigge godt nok på tallene, kan der ikke opstå nogen tvivl om de betingelser, du vælger at låne penge på. Og alle tallene er lige på skærmen og lette at se.

Lån hos Simbo her

Ansøgningen bliver behandlet med det samme

Når du har sendt din ansøgning om at låne penge afsted til Simbo, bliver din ansøgning behandlet med det samme, og du får dermed svar på din ansøgning inden for kort tid. Du slipper for at skulle sidde og vente i flere timer, da svaret går igennem nogenlunde med det samme.

Ventetiden hos andre låneudbydere kan være forfærdelig lang og kedsommelig, men hos Simbo går det hele så hurtigt og effektivt, at der ikke er nogen ventetid forbundet med at skulle ansøge om et lån hos dem. Det spiller altså bare.

Lån hos Simbo her

Udbetalingen af pengene sker inden for 30 minutter

Bliver du godkendt til at kunne låne dit beløb på mellem 100 kroner og 15.000 kroner, kan du se frem til at modtage pengene på din nem-konto inden for 30 minutter, hvis du vel og mærke ansøger i løbet af Simbos åbningstider.

Heldigvis har de åbent fra 08 til 18 på alle hverdage, så hvis du bare sørger for at ansøge inden for den tidsramme, er du altså sikker på at få dine penge ind på din konto inden for de næste 30 minutter. Det gør det virkelig attraktivt at låne penge hos Simbo, da du ikke skal sidde og vente i flere dage på, at pengene går ind på din konto.

Lån hos Simbo her

Hvor gammel skal jeg være for at låne penge hos Simbo?

Ligesom mange andre låneudbydere har Simbo også et alderskrav til dig, som du skal opfylde, før du kan ansøge om at låne penge hos dem. Hos nogle låneudbydere skal du være 21 år, mens du hos andre skal være 18 år for at kunne ansøge om et lån.

Hos Simbo skal du bare være 19 år gammel, før du kan begynde at låne penge hos dem. Dermed skiller de sig lidt ud fra mængden, hvor alderskravene er på de to førnævnte år. Men hos Simbo er det altså 19.

Lån hos Simbo her

Hvilke yderligere krav er der for at kunne låne penge?

Der er også en række andre krav end bare alderen, der skal være på plads, før du kan få dit lån godkendt hos Simbo.

Du skal blandt andet været dansk statsborger med et dansk CPR-nummer. Desuden skal du have en folkeregisteradresse i Danmark.

Du skal også have et gyldigt NEM-id, som vi gennemgik tidligere, og så er det vigtigt, at du ikke er registreret i Debitor Registeret, RKI, Kreditregisteret eller nogle af de øvrige skyldnerregistre.

Sidst, men ikke mindst, skal du have en gyldig e-mail adresse, et gyldigt og kontaktbart dansk telefonnummer samt et bankkonto registreret i eget navn i et dansk pengeinstitut. Og så skal du til sidst vurderes kreditværdig af Simbo.

Lån hos Simbo her

Hvilken rente låner jeg pengene til hos Simbo?

Inden du låner penge, og det gælder uanset hvor du vælger at låne, er det en god idé at tage et nærmere kig på den rente, som du låner til hos det enkelte selskab.

Hos Simbo er den månedlige rente på 19%. Derudover skal du ikke bekymre dig om nogle skjulte omkostninger eller gebyrer, da det hele står skrevet på deres hjemmeside og derfor er nemt at finde frem til, så du kan danne dig et komplet overblik over dit lån og de betingelser, der gælder for det.

Lån hos Simbo her

Indfri din kredit når du vil

Hvis du på et tidspunkt får mulighed for at indfri dit lån, kan du nemt gøre det hos Simbo. Du skal blot indbetale det beløb, du skylder til Simbo, og så er dit lån ude af verden. Det er nemt og enkelt at gøre det, og hvis du på et tidspunkt skulle være i tvivl om noget som helst, sidder Simbos kundeservice parat til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Så hvis du gerne vil have et sikkert sted at kunne låne penge på gode betingelser, kan du med fordel tjekke Simbo ud.

Lån hos Simbo her