Zaplo

Hvis du drømmer om at kunne låne penge et sted, hvor det går hurtigt med udbetalingen, processen er nem og overskuelig, og der ikke er nogle ubehagelige overraskelser eller gebyrer, kan du ikke komme uden om Zaplo. Hos Zaplo får du alt dette og meget mere samlet et og samme sted.

Med Zaplo lige ved hånden har du altid mulighed for at låne penge, uanset hvornår på året eller døgnet, du har brug for at låne flere penge. Det hele bliver klaret online, og du får hurtigt pengene udbetalt til din konto, når du er blevet godkendt til at få dit lån.

Find dit lån hos Zaplo her

Lån fra 5.000 kroner

Hos Zaplo har du den fordel at kunne låne helt ned fra 5.000 kroner. Så hvis du bare drømmer om at kunne købe dig en ny telefon, tage en tur på shopping med dine veninder eller måske bare en enkelt uges ferie sydpå, kan du altså nøjes med at låne helt ned til 5.000 kroner.

Du kan opfylde mange små drømme og behov for 5.000 kroner, så hvis du bare har brug for lidt ekstra, eller måske bare en pause fra hverdagen, kan du komme langt for 5.000 kroner. Der er eksempelvis mange charterferier, der koster under 5.000 kroner per person for en uges tid.

Find dit lån hos Zaplo her

Lån op til 25.000 kroner online

Vil du gerne have lidt ekstra at kunne gøre godt med, kan du også vælge at låne mere end 5.000 kroner. Faktisk kan du låne helt op til 25.000 kroner hos Zaplo. Det hele foregår online, så det eneste du skal gøre er at smutte en tur ind på Zaplos hjemmeside og indtaste det beløb, du gerne vil låne.

Du kan købe rigtig mange forskellige ting for 25.000 kroner, og der er ingen, der siger, at du kun skal bruge pengene et sted. Du kan sagtens få både mobiler, rejser og alt muligt andet for 25.000 kroner.

Del betalingen op i små bidder

Zaplo giver dig den unikke mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder i stedet for at skulle betale det fulde beløb her og nu. Det er langt fra alle, der har råd til at gå ud og eksempelvis købe en ny iPhone for 7.000 kroner her og nu.

Derfor er det godt, at der findes låneudbydere som Zaplo, som gør det muligt for folk, der ikke har mange penge på bankkontoen, at dele deres betalinger op i mindre bidder. Er du en af dem, er der ingen tvivl om, at du vil blive glad for Zaplo.

Find dit lån hos Zaplo her

Fantastiske bedømmelser på Trustpilot

Du behøver dog ikke kun at tage vores ord for, at Zaplo er en rigtig god låneudbyder på det danske marked. Du kan bare tage en tur ind forbi Zaplo på Trustpilot og se på, hvad alle danskerne selv mener om Zaplo.

Her vil du hurtigt se, at danskerne er vilde med Zaplo. Faktisk så vilde, at de i gennemsnit har givet Zaplo hele 5 stjerner ud af 5 mulige. Hele 95% har enten givet 4 eller 5 stjerner, og i flere hundrede forskellige bedømmelser bliver Zaplo rost til skyerne og mange flotte rosende vendinger. Så du går ikke galt i byen, hvis du vælger at låne penge her.

Find dit lån hos Zaplo her

Ansøg nemt og hurtigt online og få svar med det samme

Ansøgningen foregår nemt og hurtigt online. Det gør sig gældende for rigtig mange låneudbydere på nettet. Det tager ingen tid at ansøge, og du kan klare det hele direkte fra udbyderens hjemmeside. Sådan er det også, hvis du gerne vil låne penge hos Zaplo.

Zaplo er så effektive, at de giver dig svar med det samme på din ansøgning. På den måde skal du ikke sidde og vente på et svar i lang tid. Det kommer med det samme, så du hurtigt og let kan få afklaret, om du kan låne pengene eller ej.

Find dit lån hos Zaplo her

Modtag pengene hurtigt på din konto

Men hvad betyder en hurtig ansøgningsproces, hvis der går lang tid, før du har dine penge på din konto?

Bare rolig. Hos Zaplo har du pengene lynhurtigt inde på din konto, hvor de er klar til at blive brugt på lige netop det, du vil.

Er du kunde hos Nordea, og ansøger du om at låne pengene inden kl. 15.30 på en hverdag, får du pengene ind på din konto inden for en time. Er du ikke kunde hos Nordea, vil du modtage pengene næste hverdag, hvis du igen ansøger inden kl. 15.30 på en hverdag.

Find dit lån hos Zaplo her

Vælg den ønskede ydelse på dit lån

Noget af det unikke ved Zaplo er, at du faktisk selv kan vælge din ønskede månedlige ydelse. Først skal du indtaste det beløb, du gerne vil låne. Når du har gjort det, kan du selv vælge, om du vil betale en høj, middel eller lav månedlig ydelse på dit lån.

Jo højere en månedlig ydelse du vælger, desto hurtigere kommer du også af med lånet igen. Til gengæld slipper du ikke særlig billigt hver måned. Hvis du gerne vil slippe billigt hver måned, er det bare med at vælge det. Så får du en lidt længere tid at afbetale i, men til gengæld er tilbagebetalingen hver måned til at overskue.

Find dit lån hos Zaplo her

Overskueligt og nemt at låne penge hos Zaplo

Det er heldigvis både overskueligt, nemt og enkelt at låne penge hos Zaplo. Det hele foregår direkte fra deres hjemmeside, og de har heldigvis bygget den således, at du også nemt kan tilgå den fra din mobil.

Så hvis du er på farten og ikke har mulighed for at sætte dig ned foran en computer og kigge på lånemuligheder, skal du ikke være bange for, at du ikke kan låne penge. Du skal bare åbne din browser på din mobil og klikke dig ind på Zaplos hjemmeside, hvor du nemt og overskueligt sagtens kan ansøge om dit lån.

Find dit lån hos Zaplo her

Hurtig løbetid hvis du har behov for det

Hvis du har behov for at betale din gæld af så hurtigt som muligt, tilbyder Zaplo dig en løbetid på helt ned til tre måneder. På den måde kan du altså slippe af med din gæld igen inden for en tre måneders periode, hvilket jo bare er rigtig lækkert.

Mange andre steder skal du minimum betale af over et år, og så tager det noget tid at komme af med lånet igen. Men med en løbetid på tre måneder er du kvit med dit lån inden for en meget overskuelig periode.

Find dit lån hos Zaplo her

Forhøj dit lån op til 25.000 kroner

Hvis du har lånt penge hos Zaplo og derefter finder ud af, at du gerne vil forhøje dit lån, er det naturligvis også muligt, så længe det samlede lån ikke overstiger de 25.000 kroner, som er grænsen for at kunne låne penge hos Zaplo.

Har du eksempelvis lånt 10.000 kroner, og får du derefter brug for at låne yderligere 10.000 kroner, kan det sagtens lade sig gøre at forhøje dit samlede lån til 20.000 kroner hos Zaplo. På den måde slipper du for at skulle ud og finde en anden udbyder. Så kan du bare samle det hele et og samme sted.

Find dit lån hos Zaplo her

Bliv fri for afbetalinger i en måned hvis det er nødvendigt

Er der nogle måneder, hvor du er ekstra presset rent økonomisk, giver Zaplo dig også muligheden for at blive fri for afbetalinger i udvalgte måneder. Det eneste, du i så fald bare skal betale, er den månedlige rente, men selve afbetalingen kan du skubbe en måned frem i kalenderen.

Det kan være meget rart, hvis du på et tidspunkt står og har fået en ekstra regning, har en reparation på bilen eller skal til tandlægen og dermed ikke har samme beløb at gøre godt med i den enkelte måned. Så nøjes du bare med at betale renten, og slipper ellers for at betale afdraget i den måned.

Find dit lån hos Zaplo her

Betal ekstra af på dit lån uden yderligere omkostninger

Får du flere penge mellem hænderne på et tidspunkt, har du også mulighed for at betale ekstra af på dit lån, hvis du får lyst til det. Det sker helt uden ekstra omkostninger, og det kan være med til at nedjustere prisen for dit samlede lån, hvis du har mulighed for at betale af hurtigere.

Der er ikke nogle gebyrer for at betale dit lån af hurtigere. Så hvis du får mulighed for dette, er det bare med at gøre det, da du på den måde også slipper billigere på den lange bane.

Find dit lån hos Zaplo her

Lån penge til alle dine drømme hos Zaplo

Så alt i alt er Zaplo det perfekte sted at gå hen, hvis du drømmer om at kunne købe stort set alt det, du ønsker dig. Det er nemt og enkelt at låne penge hos Zaplo, og der er næsten ikke nogle krav til at kunne låne penge hos dem.

Du har dine penge på din konto inden for en dags tid, eller endda hurtigere end det, hvis du er kunde hos Nordea. Det hele foregår online, og alle tal og detaljer for dit lån er hele tiden synlige, så du ikke skal være bekymret for nogle skjulte priser eller gebyrer.

Find dit lån hos Zaplo her