Gratis lån

Vil du gratis låne penge? Så er du kommet til rette sted. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Du betaler hverken renter, gebyrer eller noget som helst andet. Men bemærk at du kun kan få ét gratis lån hos hver udbyder. Desuden skal du naturligvis betale lånet tilbage i tide.

Kvikautomaten

Som ny kunde hos Kvikautomaten kan du låne 3.000 kr. gratis i 30 dage. Dette er samme vilkår, som på deres andre lån, bortset fra at alle udgifter er skåret væk. Foruden det gratis lån, så kan du efterfølgende låne mellem 500 kr. og 6.000 kr. i 30 dage.

For at få lån hos Kvikautomaten, så skal du være fyldt 23 år, og du må ikke være RKI registreret. Du kan godkende dit lån med NemID og dermed lynhurtigt få de 3.000 kr., som du altså kan låne 100% gratis.

Læs mere hos Kvikautomaten her

Vivus

Hos Vivus kan du som ny kunde låne 4.000 kr. gratis i 30 dage. Du får svar allerede indenfor 1 minut, uanset om det er det gratis lån, eller et efterfølgende lån.

Hos Vivus kan du låne mellem 100 kr. og 10.000 kr. Løbetiden er mellem 1 dag og 30 dage. Du kan dermed selv skræddersy lånet til dit behov. Ved første lån kan du maksimalt låne 4.000 kr., så her kan du med fordel benytte det gratis lån. Ved næste lån kan du låne op til 6.000 kr. Ved dit 3. lån kan du låne op til 8.000 kr., og ved efterfølgende lån kan du låne op til 10.000 kr. På den måde har Vivus begrænset deres risiko. Ved at vise, at du er god til at betale dine lån tilbage, så får du muligheden for at låne større beløb.

Har du behov for ekstra penge, så start med at benytte det helt gratis lån på 4.000 kr.

Læs mere hos Vivus her

NetCredit

Hos NetCredit kan du låne 4.000 kr. første gang du låner. Foruden det gratis lån hos NetCredit, så har du mulighed for at låne helt op til 10.000 kr.

Læs mere hos NetCredit her

 

Hvordan kan der tilbydes gratis lån?

Hvordan kan låneudbyderne tilbyde gratis lån? Når det ikke koster noget, så kan de jo ikke tjene penge? Hvordan kan det så løbe rundt?

Svaret er ganske enkelt. De tjener intet direkte på de gratis lån, men de får 3 fordele, som sandsynligvis er nok til, at det alligevel er en OK forretning.

Fordel1: Branding

Det er vigtigt for låneudbyderne at blive kendte. Når man søger et godt lån, så er det vigtigt at man allerede har et godt førstehåndsindtryk af udbyderen eller, at man i hvert fald har hørt om udbyderen før. Når der skrives om låneudbydere i medierne, så er det ofte med et negativt perspektiv. Men ved at brande sig med gratis lån, som virkelig er helt gratis, så er der mulighed for positiv branding.

Fordel2: De har indledt et kundeforhold

Når du optager et lån hos udbyderen, så er du blevet kunde. Lånet har været helt gratis, men du er kommet igennem hele låneproceduren hos dette selskab, og dermed ved hvordan det hele fungerer, hvis du senere ønsker at optage et nyt lån. Kan selskabet give dig en rigtig god oplevelse med det gratis lån, så er det sandsynligt at du forbliver kunde hos dem, såfremt du skulle optage et nyt lån i fremtiden.

Fordel3: Gebyrer mv., hvis du ikke betaler tilbage i tide

Lånet er 100% gratis, men kun såfremt du overholder betingelserne. Det gør du naturligvis, for der er ingen grund til andet 🙂

Men for de personer der ikke betaler tilbage til tiden, så falder der gebyrer mv., som selskabet kan tjene penge på. Det kan dog også være en dårlig forretning, hvis der slet ikke betales tilbage. Vi kan derfor ikke sige præcist om det er en overskudsforretning eller underskudsforretning.