Gratis lån

Vil du gratis låne penge? Så er du kommet til rette sted. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Du betaler hverken renter, gebyrer eller noget som helst andet. Men bemærk at du kun kan få ét gratis lån hos hver udbyder. Desuden skal du naturligvis betale lånet tilbage i tide. Yderligere gælder det at det kun er de første 30 dage af lånet der er gratis. Du skal dermed afslutte dit lån indenfor 30 dage, hvis du vil sikre at hele lånet bliver gratis. Beholder du f.eks. lånet i 35 dage, så vil de første 30 dage være gratis, og du vil betale normalpris for de sidste 5 dage.

Her får de første 30 dage uden renter og gebyrer

Både Simbo og Ferratum tilbyder kassekreditter, hvor du selv kan bestemme løbende hvor længe du ønsker lånet. Begge steder er lånet rentefrit og gebyrfrit i de første 30 dage. De første 30 dage er altså helt gratis. Efter de første 30 dage betaler du normalpris for dit lån.

Besøg Ferratum her

Besøg Simbo her

 

Hvordan kan der tilbydes gratis lån?

Hvordan kan låneudbyderne tilbyde gratis lån? Når det ikke koster noget, så kan de jo ikke tjene penge? Hvordan kan det så løbe rundt?

Svaret er ganske enkelt. De tjener intet direkte på de gratis lån, men de får 3 fordele, som sandsynligvis er nok til, at det alligevel er en OK forretning.

Fordel1: Branding

Det er vigtigt for låneudbyderne at blive kendte. Når man søger et godt lån, så er det vigtigt at man allerede har et godt førstehåndsindtryk af udbyderen eller, at man i hvert fald har hørt om udbyderen før. Når der skrives om låneudbydere i medierne, så er det ofte med et negativt perspektiv. Men ved at brande sig med gratis lån, som virkelig er helt gratis, så er der mulighed for positiv branding.

Fordel2: De har indledt et kundeforhold

Når du optager et lån hos udbyderen, så er du blevet kunde. Lånet har været helt gratis, men du er kommet igennem hele låneproceduren hos dette selskab, og dermed ved hvordan det hele fungerer, hvis du senere ønsker at optage et nyt lån. Kan selskabet give dig en rigtig god oplevelse med det gratis lån, så er det sandsynligt at du forbliver kunde hos dem, såfremt du skulle optage et nyt lån i fremtiden.

Fordel3: Gebyrer mv., hvis du ikke betaler tilbage i tide

Lånet er 100% gratis, men kun såfremt du overholder betingelserne. Det gør du naturligvis, for der er ingen grund til andet 🙂

Men for de personer der ikke betaler tilbage til tiden, så falder der gebyrer mv., som selskabet kan tjene penge på. Det kan dog også være en dårlig forretning, hvis der slet ikke betales tilbage. Vi kan derfor ikke sige præcist om det er en overskudsforretning eller underskudsforretning.

Lån penge gratis

Selvom det måske lyder for godt til at være sandt, så er det rent faktisk muligt at låne penge gratis. Der er selvfølgelig en række forhold, der gør sig gældende for de gratis lån, men hvis du bare lever op til dem, og husker et betale pengene tilbage på det rette tidspunkt, kan du faktisk gå ud og låne penge og efterfølgende nøjes med at betale de penge tilbage, du har lånt, uden at skulle betale renter eller øvrige gebyrer for dit lån.

Det foregår lige så nemt som ved et helt almindeligt kviklån. Du skal bare ansøge om lånet online, og hvis du bliver godkendt til det, har du pengene på din konto inden for ganske kort tid. Bemærk at du som regel ikke kan låne særligt mange penge på denne måde, men det er som regel stadig muligt at låne et par tusinde kroner. Men du kan ikke låne 20.000 eller 50.000 kroner gratis, selvom det selvfølgelig kunne være lækkert. Der er nok mange, der drømmer om et gratis lån, hvor de bare skal betale det beløb, de har lånt, tilbage, og så er de ellers af med det.

Gratis ved hurtig tilbagebetaling

Et af de krav, der typisk gælder for de gratis lån, er, at du skal kunne betale pengene tilbage inden for en kort tidsfrist. Denne tidsfrist kan variere fra udbyder til udbyder, men det er set før, at du har mulighed for at låne penge gratis, hvis du betaler beløbet tilbage inden for 14 eller 30 dage. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, om du rent faktisk har mulighed for at betale pengene tilbage inden for denne periode, da det ellers slår over på de samme vilkår som et almindeligt kviklån hos den udbyder, du har lånt pengene fra.

Men står du bare og mangler et par tusinde kroner til sidst på måneden, og er du 100% sikker på, at du kan betale pengene tilbage igen, når du eksempelvis har fået din næste løn, er der jo ingen risiko i at gå ud og tage sådan et lån for at få dig helskindet igennem måneden. Så kan du sagtens tage et lån med en frist på 30 dage, hvis du allerede nu ved, at du har pengene til at kunne betale lånet af igen på din konto om en uge eller to, når du får lønnen udbetalt.

Læs betingelserne inden du låner

Uanset hvor du låner penge, er det altid vigtigt, at du læser betingelserne igennem, inden du ansøger. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger at ansøge om et af disse gratis lån. For er der eksempelvis en tidsfrist på 30 dage, er det vigtigt også at vide, hvilke betingelser der så kommer til at gælde, hvis du skulle være så uheldig ikke at kunne betale pengene tilbage inden for de 30 dage, der ellers var udgangspunktet. For så kan det lige pludselig blive dyrt for et lån, du som udgangspunkt ellers havde regnet for gratis.

Så læs altid det, der står med småt, når du skal låne penge, uanset om det er et gratis lån, et kviklån, et boliglån eller hvad det nu ellers kan være. På den måde er du på den sikre side, og der kommer ikke nogle ubehagelige overraskelser eller gebyrer undervejs, som du ikke har været klar over. Hvis du ikke selv er god til at sætte dig ned og læse sådan nogle betingelser, hvilket også kan være svært, da der er mange tal at holde styr på, er det en god idé at læse dem sammen med en, der kan forklare det for dig, så du ikke er i tvivl om, hvilket grundlag du låner penge på.

Flere udbydere at vælge imellem

Hvis du gerne vil låne penge gratis, er der flere forskellige udbydere, du kan vælge imellem. Til at starte med er det en god idé bare at nøjes med at låne pengene et af stederne, men hvis du har brug for flere penge, er der heller ikke noget, der stopper dig i at ansøge flere steder af gangen. De mange udbydere giver dig alle forskellige vilkår, så det kan også være en god idé at læse op på, hvor du kan få de billigste betingelser, hvis du igen skulle være uheldig ikke at kunne betale tilbage til tiden.

Du kan også vælge at filtrere udbyderne ud fra, hvor du får den længste frist. Nogle steder skal du eksempelvis betale pengene tilbage inden for 14 dage, hvis det skal være gratis, mens du andre steder har helt op til en måned til at klare betalingen. Og det er jo bedre at have 30 dage frem for kun 14 dage, så hvis det er muligt for dig, bør du jo gå efter den udbyder, der giver dig længst mulig tid at løbe på.