Gratis lån

Vil du gratis låne penge? Så er du kommet til rette sted. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. Du betaler hverken renter, gebyrer eller noget som helst andet. Men bemærk at du kun kan få ét gratis lån hos hver udbyder. Desuden skal du naturligvis betale lånet tilbage i tide. Yderligere gælder det at det kun er de første 30 dage af lånet der er gratis. Du skal dermed afslutte dit lån indenfor 30 dage, hvis du vil sikre at hele lånet bliver gratis. Beholder du f.eks. lånet i 35 dage, så vil de første 30 dage være gratis, og du vil betale normalpris for de sidste 5 dage.

Her får de første 30 dage uden renter og gebyrer

Både Simbo og Ferratum tilbyder kassekreditter, hvor du selv kan bestemme løbende hvor længe du ønsker lånet. Begge steder er lånet rentefrit og gebyrfrit i de første 30 dage. De første 30 dage er altså helt gratis. Efter de første 30 dage betaler du normalpris for dit lån.

Besøg Ferratum her

Besøg Simbo her

 

Hvordan kan der tilbydes gratis lån?

Hvordan kan låneudbyderne tilbyde gratis lån? Når det ikke koster noget, så kan de jo ikke tjene penge? Hvordan kan det så løbe rundt?

Svaret er ganske enkelt. De tjener intet direkte på de gratis lån, men de får 3 fordele, som sandsynligvis er nok til, at det alligevel er en OK forretning.

Fordel1: Branding

Det er vigtigt for låneudbyderne at blive kendte. Når man søger et godt lån, så er det vigtigt at man allerede har et godt førstehåndsindtryk af udbyderen eller, at man i hvert fald har hørt om udbyderen før. Når der skrives om låneudbydere i medierne, så er det ofte med et negativt perspektiv. Men ved at brande sig med gratis lån, som virkelig er helt gratis, så er der mulighed for positiv branding.

Fordel2: De har indledt et kundeforhold

Når du optager et lån hos udbyderen, så er du blevet kunde. Lånet har været helt gratis, men du er kommet igennem hele låneproceduren hos dette selskab, og dermed ved hvordan det hele fungerer, hvis du senere ønsker at optage et nyt lån. Kan selskabet give dig en rigtig god oplevelse med det gratis lån, så er det sandsynligt at du forbliver kunde hos dem, såfremt du skulle optage et nyt lån i fremtiden.

Fordel3: Gebyrer mv., hvis du ikke betaler tilbage i tide

Lånet er 100% gratis, men kun såfremt du overholder betingelserne. Det gør du naturligvis, for der er ingen grund til andet 🙂

Men for de personer der ikke betaler tilbage til tiden, så falder der gebyrer mv., som selskabet kan tjene penge på. Det kan dog også være en dårlig forretning, hvis der slet ikke betales tilbage. Vi kan derfor ikke sige præcist om det er en overskudsforretning eller underskudsforretning.