Turbolån

Drømmer du om at kunne købe en ny mobil, en ny tablet, nyt tøj eller måske bare at have lidt ekstra penge til at kunne shoppe for i weekenden? Uanset hvad du drømmer om at kunne købe til dig selv, dine venner eller din familie, har du mulighed for at låne penge til det hos Turbolån.

Turbolån er en af de landets absolut skarpeste låneudbydere, som tilbyder dig lån på gode vilkår og med en hurtig udbetaling. Hvis du endnu ikke har prøvet at låne penge hos Turbolån, kan du se frem til at få en god partner, hvor du altid kan komme og låne flere penge, når der er behov for det. Det er jo ikke til at vide, hvornår du får brug for at låne penge igen.

Få et lån hos Turbolån her

Lån fra 100 kroner og opefter

Hos Turbolån er det ikke et krav, at du skal låne mange penge for at kunne blive godkendt til at lån hos dem. Faktisk skal du ikke låne mere end 100 kroner, før du kan blive godkendt til et lån hos Turbolån.

Det er en kæmpe fordel, at der som sådan ikke er nogen nedre grænse for, hvor meget du kan låne. På den måde kan du låne lige netop det præcise beløb, du har brug for, og ikke en krone mere end det. Intervallerne er på kun 100 kroner, så hvis du skal bruge 2.700 kroner, er det 2.700 kroner, du låner, og ikke 3.000 kroner.

Lån helt op til 10.000 kroner

Du kan også låne meget mere end bare de 100 kroner. Det er blot det mindste, du kan låne hos dem. Hvis du har brug for flere penge, kan du vælge at låne helt op til 10.000 kroner.

På den måde burde der være gode chancer for, at du kan låne til lige netop det, du står og har brug for her og nu. Langt de fleste kan klare sig med et lån inden for rammerne på 10.000 kroner, så det er måske også muligt for dig.

Få et lån hos Turbolån her

Se alle detaljerne for lånet direkte på forsiden

Når du klikker dig ind på Turbolåns hjemmeside, vil du få direkte adgang til ansøgningsformularen, hvor du kan indtaste det beløb, du ønsker at låne. Foruden at kunne indtaste det beløb, du gerne vil låne, kan du også se en detaljeret oversigt over det lån, du er i gang med at ansøge om.

Du kan simpelthen danne dig det komplette overblik over, hvor meget du kommer til at skulle betale tilbage for det lån, du gerne vil have. Du kan se informationer som ÅOP, den faste debitorrente, kreditomkostninger og meget andet direkte på forsiden, når du indtaster det beløb, du vil låne.

Få et lån hos Turbolån her

Hjælp i både hverdage og weekender

Skulle du på noget tidspunkt få brug for hjælp fra Turbolåns side af, skal du ej blive nervøs. For der sidder nemlig folk klar til at hjælpe dig både i hverdage og i weekenderne, så du igennem hele ugen har mulighed for at få svar på dine spørgsmål eller løst dine problemer.

Du har både mulighed for at skrive og ringe til Turbolån, og fra mandag til søndag sidder der nogen klar til at hjælpe dig. Du kan blandt andet skrive til dem via chatten, som plejer at være en del mere effektivt og hurtigere behandlet end en e-mail.

Få et lån hos Turbolån her

Udbetaling af penge i både hverdage, weekender og helligdage

Noget af det mest unikke ved Turbolåne er, at du ikke skal nøjes med en udbetaling i hverdagene, ligesom mange andre låneudbyder gør. Nej, for hos Turbolån udbetaler de både penge i hverdage, i weekender og sågar på helligdage. Så uanset hvornår du har brug for penge, kan du få dem fra Turbolån.

Der er ikke mange andre låneudbydere i landet, der kan prale med at kunne udbetale lån på helligdage. Så står du eksempelvis midt i juledagene og har brug for nogle ekstra penge til at kunne klare dig for, kan du altså gå til Turbolån for hjælp.

Få et lån hos Turbolån her

Så hurtigt modtager du pengene

Når du skal låne penge hos Turbolån, modtager du pengene utroligt hurtigt. Der går maks 24 timer, fra du er blevet godkendt til dit lån hos Turbolån, til du har pengene på din konto.

Ansøger du om et lån i hverdagen, vil du opleve, at du, inden for Turbolåns åbningstider, har chance for at få dine penge ind på din konto allerede inden for en time. Men du skal maksimalt vente i 24 timer på dine penge, uanset hvornår på døgnet eller året, du vælger at ansøge om et lån, uanset om du låner 100 eller 10.000 kroner.

Få et lån hos Turbolån her

Derfor skal du bruge dit NEM-id

Hos stort set alle låneudbydere skal du bruge dit NEM-id i processen, hvis du gerne vil låne penge. Det skal du, fordi du skal bruge til at underskrive låneaftalen med. Hvis du derfor ikke har dit NEM-id ved hånden, når du skal ansøge om et lån online, kan du ikke underskrive aftalen, og dermed har du ikke mulighed for at bekræfte lånet.

Så husk altid at have dit NEM-id lige ved hånden, når du går i gang med at udfylde en ansøgning om et lån, da du ellers ikke kan komme igennem med lånet og modtage pengene i sidste ende.

Krav til at kunne låne fra Turbolån

For at kunne låne penge hos Turbolån er der nogle krav, som du skal opfylde. Det er ikke særlig svære eller omstændige krav, men det er trods alt stadig en række krav, som Turbolån har til dig, før de kan låne penge ud til dig.

Først og fremmest er der et alderskrav. Du skal som låneansøger hos Turbolån være minimum 20 år gammel. Er du dermed 18 eller 19 år, kan du ikke låne penge hos Turbolån.

Derudover må du ikke være registreret som dårlig betaler nogen steder. Hverken hos RKI, Debitor Registeret eller hvor du nu ellers kan være oplistet.

Du skal desuden også være dansk statsborger, have en dansk folkeregisteradresse, samt have et dansk CPR-nummer. Derudover skal du have en dansk bankkonto, som Turbolån kan udbetale pengene til, når du først er blevet godkendt. Du kan ikke ansøge om et lån til en udenlandsk bankkonto.

Du må heller ikke have navne- eller adressebeskyttelse, du skal have et gyldigt telefonnummer samt e-mail, og som tidligere nævnt skal du vel og mærke have et NEM-id, som du kan bruge til at underskrive den låneaftale, som du skal indgå med Turbolån for at kunne få lånet.

Få et lån hos Turbolån her

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Vælger du at ansøge om et lån hos Turbolån, kan du se frem til at modtage et svar på din ansøgning med det samme. Der er ikke noget bøvlet ventetid, hvor du skal gå og være uvidende om, hvad der kommer til at ske med din ansøgning.

Nej, hos Turbolån er de effektive, og dermed kan du også se frem til at modtage svaret lige efter, at du har ansøgt om et lån. Derfra går der så op til de 24 timer, hvis du bliver godkendt til dit lån, før du har pengene på din egen konto.

Få et lån hos Turbolån her

Lån straks penge igen

Betaler du dit lån ud hos Turbolån, er der ikke nogle regler for, hvornår du kan låne penge hos dem igen. Det kan du straks efter, at du har betalt dit seneste lån af. Så hvis du har behov for at låne penge igen på et senere tidspunkt, kan du altså sagtens vende tilbage til Turbolån.

Dermed er der ikke nogen grund til at kigge efter andre låneudbydere, hvis du allerede har prøvet at låne penge hos Turbolån og har været glad for forløbet. Bemærk at du ikke kan låne flere penge, hvis du allerede har et lån i gang hos Turbolån. Så skal det første lån være afbetalt, inden du kan låne mere.

Få et lån hos Turbolån her

Samme lånebeløb for alle

Hos Turbolån er der ikke nogen forskel på, om du er ny eller gammel kunde. Du har stadig mulighed for at låne nøjagtigt det samme beløb som alle andre.

Andre låneudbydere tilbyder eksempelvis bedre lånevilkår til nye kunder, eller også har de en begrænsning på, hvor meget nye kunder kan låne. Det er ikke tilfældet hos Turbolån. Her kan du låne alt mellem 100 og 10.000 kroner, uanset om du har lånt penge igennem Turbolån før eller ej. Så der bliver ikke gjort forskel på mængden tidligere erfaring med Turbolån.

Få et lån hos Turbolån her

Lån med ansvarlighed

Som det gælder med alle andre steder, skal du altid låne penge med ansvarlighed. Hvis du ikke har råd til at låne penge, er det vigtigt, at du ikke optager nye lån. Du skal være sikker på, at du har råd til at betale de månedlige ydelser.

Har du plads i din økonomi til dette, kan du bare ansøge om et lån. Og det anbefaler vi, at du vælger at gøre hos Turbolån, hvor du får nogle rigtig gode vilkår for at kunne låne penge. Og det er uanset, om du skal bruge få hundrede kroner eller mange tusinde kroner.

Få et lån hos Turbolån her