AlfaLån

AlfaLån har eksisteret siden 2008 og tilbyder via samarbejdspartnere hurtige forbrugslån til private kunder. AlfaLån er derfor i princippet blot et formidlingsselskab. Med sine år i branchen har AlfaLån dog opbygget en erfaring, som kommer kunderne til gode, når de vælger at låne hos AlfaLån. AlfaLån tilbyder forbrugslån uden at stille spørgsmål og uden at kræve en sikkerhed for pengene. Samtidig er det både hurtigt og nemt at ansøge om lånet, og svaret fås indenfor blot 30 sekunder. AlfaLån er altså oplagt til dem, der står og mangler penge lige i nu’et og derfor skal bruge deres penge nu og her.

Læs mere hos AlfaLån her

Hurtige penge med AlfaLån

AlfaLån er oplagt, hvis man står og mangler penge til det ene eller det andet. Hos AlfaLån bliver der ikke stillet nogle spørgsmål vedrørende hvad pengene skal bruges til. Derfor kan et lån hos AlfaLån betragtes som et forbrugslån, hvoraf pengene kan bruges til hvad det skal være. Ved at gøre brug af AlfaLån slipper man desuden fra den besværlige godkendelsesproces, man skal gå igennem for at låne i sin bank. Et lån hos AlfaLån er ikke nødvendigvis billigere end et banklån, men langt hurtigere, mere anonymt og kan klares hjemmefra. Ønsker man at låne fra AlfaLån, kræver det nemlig kun, at man udfylder ansøgningsformularen på låneudbyderens hjemmeside. Det kan gøres hjemmefra og fra både mobil, computer og tablet. Derefter skal man vente under 30 sekunder på at få svar på, om man kan låne hos AlfaLån. Får man en godkendelse, skal man blot underskrive digitalt ved hjælp af sit NEM-ID for at gøre lånet til en realitet. Herefter kan man modtage summerne på helt op til 75.000 indenfor 2 hverdage. At låne penge hos AlfaLån tager i gennemsnit kun 5 minutter.

Lån med AlfaLån her

Nemt og anonymt

Når man låner hos AlfaLån er det ikke kun hurtigt, men også nemt og anonymt. Man behøver ikke stille sikkerhed for pengene eller fortælle, hvad de skal bruges til. Alle oplysninger behandles helt fortroligt. Det hele kan klares online og fra ens smartphone, hvilket gør et lån hos AlfaLån til et af Danmarks hurtigste og nemmeste. Hvis man ønsker at låne penge hos AlfaLån, er deres hjemmeside det rigtige sted at starte. Her kan man nemlig ikke kun ansøge om lånet, men også beregne det, så man på forhånd ved, hvor meget man kommer til at skulle betale hver måned. På den måde kan kunden let tilpasse lånet efter netop dennes budget og økonomi. På hjemmesiden kan man desuden læse mere om AlfaLån og om hvad de går ind for. Der er altså mange fordele ved at optage et lån hos AlfaLån – det er både hurtigt, anonymt og nemt. AlfaLån er det rigtige valg, hvis man står og mangler hurtige penge til det ene eller det andet.

Læs mere hos AlfaLån her