Resurs Bank

Uanset hvad du står og mangler penge til her og nu, kan du finde hjælp hos Resurs Bank. Banken har mange år på bagen og har hjulpet tusindvis af danskere med at få opfyldt deres drømme. Uanset hvad der har været på ønskelisten for kunderne, har de kunne få økonomisk hjælp til at købe det via et lån fra Resurs Bank.

Så skal du låne penge til en ny bil, en fest, en rejse eller noget helt andet, kan du med fordel kigge nærmere på mulighederne for det hos Resurs Bank.

Nemt og hurtigt at ansøge om et lån

En af de mange fordele ved at være kunde os Resurs Bank er, at det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån. Det tager ikke mange minutter, og det hele kan du klare online via deres hjemmeside, som er bygget meget funktionelt og lækkert op, hvilket gør hele processen utrolig overskuelig for dig.

Du er ikke i tvivl om, hvad du skal klikke på, eller hvor du skal bevæge dig hen, når du kommer ind på deres hjemmeside. Det tager kort tid at udfylde ansøgningsformularen, og så er du ellers i gang. Nemmere bliver det ikke at låne penge til dine drømme.

Lån op til 300.000 kroner

Hos Resurs Bank er der næsten ikke nogle begrænsninger for, hvilke af dine drømme du kan få til at gå i opfyldelse. Deres højeste beløb ligger ikke nede omkring 10.000 eller 20.000 kroner, som du vil opdage det hos nogle andre låneudbydere. Nej, hos Resurs Bank tillader de dig at drømme stort.

Det gør de blandt andet ved at tilbyde dig at kunne låne helt op til 300.000 kroner på en enkelt gang. Og mon ikke langt de fleste personer nemt vil kunne finde noget, de sagtens kunne bruge 300.000 ekstra på?

Modtag dine penge inden for 1-3 bankdage

Resurs Bank skiller sig lidt ud fra de øvrige låneudbydere på markedet ved ikke at have en øjeblikkelig udbetaling. Hos andre låneudbydere kan du opleve, at du får pengene udbetalt nærmest direkte efter, at din ansøgning er blevet godkendt, og det kan i nogle tilfælde være helt ned på 1-2 minutter efter, at du har sendt din ansøgning ind.

Hos Resurs Bank er der en behandlingstid på 1-3 bankdage. Men hvis du skal låne penge oppe i størrelsesordenen 300.000 kroner, er det måske også okay, at der lige går en dag eller to med at kigge din ansøgning ordentligt igennem, inden der kommer et svar retur.

4 ud af 5 stjerner på Trustpilot

En god tommelfingerregel, der er værd at huske på og tage med sig, når du skal finde ud af, hvor du skal låne penge henne, er at tage et kig på virksomhedens Trustpilot profil. Her kan du nemlig hurtigt danne dig et billede af, hvad det er for en virksomhed, du skal til at lave en låneaftale med.

Hvis du tager et kig på Resurs Banks Trustpilot score, kan du se, at de bliver bedømt med 4 ud af 5 stjerner, baseret på godt og vel 1000 anmeldelser. Heraf bedømmer hele 64% dem med topkarakter, det vil sige fem ud af fem mulige stjerner.

Hvad er minimumsbeløbet?

Ligesom mange andre låneudbydere har Resurs Bank også en minimumsgrænse for, hvor mange penge du mindst skal låne, hvis du skal tage et lån hos dem. Du kan låne helt op til 300.000 kroner, men du skal som minimum låne 5.000 kroner, hvis du vil have et lån godkendt.

Men i langt de fleste tilfælde har du jo også brug for i hvert fald 5.000 kroner. Drømmer du om en stor fest, nye møbler eller en ferie, kommer du i hvert fald ikke langt, hvis du vælger at låne mindre end det.

Lån penge flere gange hos Resurs Bank

Har du allerede et lån hos Resurs Bank, betyder det ikke, at du ikke kan låne penge hos dem igen. Resurs Bank er meget villige til at lade dig tage endnu et lån, uagtet om du allerede har et eller flere lån hos dem.

Det kan jo ske, at du kommer til at stå i den situation, at det første beløb, du lånte, ikke er nok. Der kan også komme uventede hændelser eller uheld som skader på din bil, en dyr tandlægeregning eller lignende, som gør det nødvendigt for dig at må låne penge igen. Det kan du heldigvis sagtens hos Resurs Bank.

Mulighed for at få forsikret dit lån

Når du låner penge, binder du dig til en fast afbetaling på lånet hver eneste måned. Men det kan jo ske, at du går hen og bliver arbejdsløs, får en arbejdsskade, skal indlægges på hospitalet på grund af sygdom eller lignende. Og hvad skal du så gøre, hvis du mister din indtægtskilde i en kort eller længere periode? Så har du ikke mulighed for at opretholde din tilbagebetaling på lånet.

For at du ikke i sådan en situation skal ende som dårlig betaler, kan det være en rigtig god ide at tegne en tryghedsforsikring hos Resurs Bank. Hvis du i så fald skulle blive sygemeldt, indlagt eller mister dit arbejde, dækker banken dit månedlige afdrag i op til 12 måneder. Så det er værd at overveje, hvis du gerne vil være på den sikre side, når du skal låne penge.

Krav for at kunne låne penge

For at kunne låne penge i Resurs Bank er der naturligvis nogle krav, som banken stiller til dig, før du kan få godkendt et lån.

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år. Derudover skal du have en fast årlig indtægt på minimum 200.000 kroner. Og for det tredje skal du også være i arbejde eller pensioneret, hvis du gerne vil låne penge i Resurs Bank.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Men selvom banken har en række krav til dig, for at kunne få et lån godkendt, kræver de ikke nogen former for sikkerhed, hvilket er en utrolig god ting for dig som låner. Og det gælder uanset lånets størrelse.

Så hvad enten du låner 5.000 kroner eller er helt oppe og låne 300.000 kroner, skal du ikke bekymre dig for, at du skal stille nogen former for sikkerhed. Det er du fritaget for, hvis du vælger at ansøge om et lån hos denne bank. Så det er en kæmpe fordel for dig som kunde ikke at skulle stille sikkerhed for dit lån.

Ansøg om et lån med en anden person

Hvis du gerne vil låne penge sammen med en anden person, det kan være en ægtefælle eller en kæreste, kan det også lade sig gøre.

Det kan være rart at stå for en gæld sammen med en anden, da det også kan give dig bedre låneforhold. Banken har en større sikkerhed, hvis der er to, der står for lånet, end hvis det bare er en enkelt person, så du kan få bedre vilkår, hvis du låner sammen med en anden.

Indfri dit lån før tid – uden ekstra omkostninger

Ønsker du at indfri dit lån før tid, kan det sagtens lade sig gøre. Og det bedste af det hele er, at det ikke koster dig noget.

Du er fri til på ethvert givent tidspunkt at indfri dit lån hos Resurs Bank, hvis du har pengene til at kunne gøre det.

Løbetid fra 3 til 8 år

Når du skal ansøge om et lån hos Resurs Bank, kan du selv vælge den løbetid, du ønsker på lånet, inden for den periode, der er til rådighed for dig.

Ved lån hos denne bank har du mulighed for at vælge inden for et interval fra 3 til 8 år. Løbetiden på dit lån har en stor indflydelse på den månedlige afbetaling, så det er en god idé at tænke dig om en ekstra gang, inden du træffer din beslutning.

Se alle detaljer og betingelser for dit lån på hjemmesiden

Under udfyldningen af din ansøgning har du til hver en tid mulighed for at se de betingelser, der gælder for dit lån hos banken.

Det er rart at kunne se, hvad du kan forvente at betale for dit lån, og du er på den måde også sikret på, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser undervejs i forløbet. Det hele står sort på hvidt, og så længe du bare husker at læse betingelserne igennem, er der ikke noget, du kan være i tvivl om.

Virksomhedsejer? Samarbejd med Resurs bank

Er du virksomhedsejer, har du mulighed for at indgå et samarbejde med Resurs Bank, så du kan give dine kunder mulighed for at betale over længere tid.

Med sådan en aftale kan dine kunder købe dine varer på afbetaling, og det hele kommer til at foregå igennem Resurs Bank som kreditor. Så har du en forretning, hvor du gerne vil kunne tilbyde dine kunder dette, er det værd at overveje at tage kontakt til banken for at høre om dine muligheder.

Du finder en underside for netop dette samarbejde inde på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om denne mulighed.