Selene Finans

Selene Finans er en låneudbyder, der yder lån gennem Basisbank A/S. Basisbank er en forholdsvis nyåbnet dansk bank fra 2000, hvis hovedmål det er at gå tilbage til basissen. Banken har mange års erfaring i at låne penge ud, og når man låner gennem Selene Finans, har man således sikkerheden i at låne i en større bank. Selene Finans udmærker sig gennem kompetente medarbejdere og en god service. Når man låner hos Selene Finans får man ikke kun et sikkert og hurtigt lån, men også en god service og en fleksibilitet, der gør det muligt at styre økonomien og lånet på den bedste måde.

Læs mere hos Selene her

Lån hos Selene Finans

Hos Selene Finans udbydes der lån på alt mellem 3.000 og 75.000 kr. Løbetiden kan være alt mellem 12 og 72 måneder. Hos Selene Finans kan man låne op til 50.000 kr. uden dokumentation og altså uden at skulle yde sikkerhed for pengene. Desuden behøver man heller ikke opgive, hvad pengene skal bruges til. Når man låner hos Selene Finans, bliver der altså ikke stillet overflødige spørgsmål. Hos Selene Finans findes en låneberegner, hvor man kan indtaste den ønskede løbetid og beløb og derefter få den månedlige ydelse, samlede kreditomkostninger, tilbagebetalingsløb og ÅOP automatisk. Det gør det let at gennemskue det lån, man er ved at foretage sig. Det er samtidig let og hurtigt at ansøge Selene Finans om et lån, og det kan gøres fra både mobil, tablet og computer. På Selene Finans’ hjemmeside findes et ansøgningsformular, som skridt for skridt guider kunden gennem ansøgningen. Når Selene Finans godkender lånet, skal kunden blot underskrive digitalt med NEM-ID og så ligger pengene til rådighed på kontoen ved næste hverdag. Derefter er det op til kunden at bruge pengene, som han eller hun ønsker. At låne hos Selene Finans er således ikke kun sikkert, men også nemt, hurtigt og kan gøres hjemmefra.

Lån hos Selene her

Hvorfor Selene Finans?

Der er efterhånden mange låneudbydere på markedet. Skal man ud at låne, kan det derfor være et relevant spørgsmål, hvorfor man skal vælge netop Selene Finans som låneudbyder. Hos Selene Finans mener de, at det handler om tryghed. Selene Finans er et danskejet selskab med mange års erfaring som låneformidler, og et lån hos Selene Finans er samtidig et sikkert lån hos den erfarne bank Basisbank A/S. Priserne og lånene hos Selene Finans er gennemskuelige, ligesom medarbejderne er kompetente og sidder klar til at hjælpe og rådgive de kunder, der skulle få brug for det. Det er nemlig gratis og uforpligtende at få et lånetilbud hos Selene Finans. Hvad der derudover gør Selene Finans til et godt valg, når det kommer til at låne, er fleksibiliteten. Man vælger selv, hvor meget man vil betale af hver måned, og man kan forhøje sit lån, hvis man har brug for flere penge. Det kan nemt gøres via hjemmesiden. Samtidig tilbyder Selene Finans også en tryghedsforsikring til dem, der vil forsikre deres lån mod ulykker, så de kan sove trygt om natten. Med en tryghedsforsikring er man beskyttet, hvis noget uventet skulle ske: det kunne for eksempel være ufrivillig ledighed, alvorlig sygdom eller dødsfald. Kort sagt er et lån hos Selene Finans et sikkert, fleksibelt, nemt, gennemskueligt og hurtigt lån.

Læs mere hos Selene Finans her