Basisbank

At låne penge er ikke bare sådan lige. Der er et hav af muligheder, og hvordan skal du vide, hvor du skal låne penge, hvis du ikke har tidligere erfaring med at optage lån? Hvis du vil være på den sikre side, når du skal ud og låne penge – uanset om du har prøvet det før, eller om det er din første gang, bør du overveje at benytte dig af Basisbank. Med Basisbank ved din side er du sikker på, at alt forløber, som det skal.

Basisbank har snart hjulpet danskerne gennem mange år. Her får du altid en god behandling, og du kan altid være sikker på at finde en lang række tilbud til dig, som du til hver en tid kan ansøge om. Basisbank er sat i verden for at hjælpe dig med at indfri dine drømme og realisere dine mål. Så uanset om du drømmer om en ekstra god sommerferie, eller måske bare gerne vil have lidt mere luksus i hverdagen, kan Basisbank være en god kammerat at have ved sin side, da de kan hjælpe dig, uanset hvad du drømmer om.

Her tager vi et nærmere kig på, hvad Basisbank konkret kan hjælpe dig med, og hvordan du kommer i gang med at låne penge hos Basisbank.

Læs mere hos Basisbank her

Privatlån

Et af bankens mest populære produkter er uden tvivl deres privatlån, som er det lån, de fleste mennesker vælger, da der her bare er tale om en type af forbrugslån, hvor det er helt op til dig selv at bestemme, hvad du vil bruge pengene på.

Tager du et billån, er pengene låst fast til en bil. Men med et privatlån er der ikke nogen, der blander sig i, hvad du går ud og køber med de penge. Her er du fri fra indblanding og spørgsmål.

Privatlånet hos Basisbank giver dig som almindelig dansker mulighed for at låne alt fra 30.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Så hvis du går og drømmer om at have en halv million kroner mere på din bankkonto, er det ikke nødvendigvis så langt væk igen.

Hvis du har brug for mindre end 30.000 kroner, er du nok nødt til at kigge efter øvrige muligheder på markedet, da den nedre grænse for et privatlån hos Basisbank ligger på de 30.000 kroner. Men har du brug for minimum de 30.000 kroner, er Basisbank klar til at hjælpe dig.

Alt afhængig af beløbets størrelse, har du mulighed for selv at vælge den løbetid, du gerne vil have på lånet. Jo større lånet er, desto længere kan løbetiden også være, og du kan komme helt op på 180 måneder, hvis du vælger at låne fra 250.000 kroner eller derover.

Læs mere om privatlån her

Billån

Hvis din gamle bil er gået i stykker, eller hvis du bare drømmer om at kunne købe og eje din første bil nogensinde, kan det være en idé at overveje at gå til Basisbank for at få et billån.

Med et billån fra Basisbank kan du nemlig let og enkelt få råd til lige netop den bil, du drømmer om at køre rundt i. Og med mulighed for at låne helt op til 500.000 kroner, er der et relativt stort udvalg af biler, som du kan vælge mellem, når du skal have nyt køretøj.

Ligesom med privatlånet kan du også selv her have en indflydelse på den ønskede løbetid, som du blot kan vælge, efter du har indtastet det ønskede beløb, som du gerne vil låne. Igen kan den komme helt op på 180 måneder, hvilket kan sætte den månedlige ydelse markant ned.

Ved at overveje et billån fra Basisbank slipper du uden om at skulle finansiere bilen igennem forhandleren. Forhandlerne har som regel altid et fristende tilbud til dig, men det er ikke sikkert, at du får den bedste pris på dit billån, hvis du vælger at oprette det igennem din forhandler.

Så næste gang du skal købe ny bil, er det en meget bedre idé at undersøge priserne for et billån hos en anden kreditor end hos din forhandler, inden du skriver under på noget. På den måde er du sikker på at få den bedste pris tilgængelig på markedet.

Læs mere om billån her

Samlelån

Samlelånet er for dig, der er træt af at skulle betale af på mange forskellige lån flere forskellige steder hver eneste måned, og som bare ønsker at få overblik over dine månedlige udgifter samt alle dine lån. Med et samlelån samler du alle dine lån et sted og slipper dermed for at skulle betale 117 forskellige kreditorer hver måned.

Hvis du har været ude i byen og låne penge flere forskellige steder, kan du risikere at skulle betale af hos mange kreditorer hver eneste måned, og det er noget, der hurtigt kan få dig til at miste overblikket over din økonomi. Hvem har du betalt, hvem mangler du, og hvor meget skylder du egentlig rundt omkring?

Med et samlelån låner du penge hos en kreditor, eksempelvis hos Basisbank, til at betale alle de andre gældsposter af på en gang. Herefter har du kun et lån tilbage, nemlig der hvor du har samlet det hele. Og i fremtiden skal du kun bekymre dig om en enkelt regning om måneden fra denne låneudbyder, frem for at skulle åbne en lang række rudekuverter hver eneste måned.

Samlelån er en utrolig fordelagtig idé for rigtig mange mennesker, da det kan være med til at give dem et langt bedre overblik over deres økonomi. Hvorfor betale 20 forskellige regninger hver måned, når du kan nøjes med at betale en enkelt.- og måske endda også være så heldig at spare penge på det.

Læs mere om samlelån her

Kort og konto

Hvis du vil, kan du også overveje at rykke din bankkonto til Basisbank, hvor du samtidig også kan få dine kreditkort.

Du har blandt andet mulighed for at få dig en budgetkonto, hvor du kan flytte rundt på dine penge, som du har lyst til. Her er det nemt at få betalt dine regninger, at lave overførsler eller at oprette kontinuerlige og faste betalinger hver måned. Alt sammen helt uden ekstra gebyrer, hvis du vel og mærke nøjes med at flytte penge rundt i Danmark.

Du kan også få dig en lønkonto i Basisbank, hvor du kan logge ind med både mobil- eller netbank. Til din lønkonto har du ovenikøbet mulighed for at få tilknyttet en kassekredit, så du altid har mulighed for at hæve lidt ekstra, hvis der er behov for det.

Vælger du at få en lønkonto, kan du også nyde godt af det gratis kreditkort, der følger med til netop den konto. Her kan du frit vælge imellem, om du vil have et MasterCard Debet eller et Visa/Dankort. Det første kort er gratis, mens du skal betale for det, hvis du vil have to eller tre kreditkort. Det kan jo være, at du er interesseret i både at have et MasterCard samt et Visa/Dankort, da begge har sine fordele.

Læs mere hos Basisbank her

Opsparing

Har du en stor opsparing, og ønsker du at have den sat et sted, hvor den samtidig kan vokse og blive endnu større, kan det være en idé at overveje at sætte den i Basisbank, hvor der er mange forskellige muligheder for at få din kapital til at blive endnu større med tiden.

Der er mulighed for at oprette alt lige fra en børneopsparing til en aldersopsparing eller måske endda bare en helt almindelig opsparingskonto, hvis du har behov for det. Du kan også vælge at lave en højrente konto, hvor du kan få forrentet dine penge med helt op til 1,1% p.a.

Så hvis du har mange penge stående, og du gerne vil have dem til at blive til endnu flere, kan det være en idé at sætte dem i Basisbank og nyde godt af de gode renter, som banken kan tilbyde dig.

Læs mere hos Basisbank her

Investering

Hvis du gerne vil i gang med at investere, eller hvis du bare savner en anden bank at kunne gøre det fra, kan du med fordel oprette et gratis depot i Basisbank og foretage dine investeringer derfra. Her kan du som privatkunde oprette et gratis depot og komme i gang med at investere i løbet af ganske kort tid. Og på børsdage har du mulighed for at handle helt frem til kl 22.00, hvor den lukker.

Det eneste, du blot skal være opmærksom på, hvis du gerne vil investere fra Basisbank er, at du med dit depot ikke kan handle med udenlandske værdipapirer. Men langt de fleste holder sig også til de danske, så hvis du er en af de mange, der bare bevæger dig på det danske marked, er det slet ikke noget problem, som du skal tage dig af. Så skal du bare koncentrere dig om at lave gode handler og få dine penge til at vækste så meget som overhovedet muligt.

Læs mere hos Basisbank her

Tilbagebetaling

Når du optager et lån hos Basisbank, skal du huske at betale dit månedlige afdrag over hele den periode, hvor dit lån eksisterer. Hvis du på et tidspunkt skulle være i den situation, hvor du har mulighed for at betale hele dit lån ud før tid, er det naturligvis også muligt at gøre det som kunde i Basisbank.

Det koster dig heller ikke ekstra at gøre det, som det kan gøre hos nogle af de øvrige låneudbydere på markedet. Det eneste, du skal gøre, hvis du gerne vil betale dit lån af før tid, er at ringe til Basisbanks kundeservice – telefonnummeret finder du på deres hjemmeside – for at få nærmere besked om, hvordan du bærer dig ad.

Det kan jo være, at du er så heldig at komme i besiddelse af nok penge til at kunne betale dit lån af før tid, og så er det jo rart at vide, at det rent faktisk også nemt nok kan lade sig gøre, uden at du skal betale ekstra for det.

Læs mere hos Basisbank her

Krav til privatlån

Som så mange andre steder er der også en række krav til dig fra Basisbanks side af, når du skal låne penge hos dem. Hvis du ikke indfrier disse krav, har du ikke mulighed for at låne penge i Basisbank, så de er essentielle for at få dit lån godkendt.

For at kunne få godkendt et privatlån i Basisbank skal du til at starte med være over 18 år gammel og bosat i Danmark. Derudover skal du også have en fast indtægt, så banken kan være sikker på, at du rent faktisk også er i stand til at kunne betale lånet tilbage. Dermed ikke sagt, at du skal være i arbejde – det kan også lade sig gøre at låne penge, hvis du eksempelvis er på pension, hvor du også er sikker på at få en månedlig indkomst.

Til sidst er det også et krav, at du ikke er optaget i Debitor Registret eller i RKI, da du i så fald ikke har mulighed for at låne penge i Basisbank samt hos mange andre låneudbydere. Er du optaget i RKI eller Debitor Registret, skal din registrering først slettes, før du har mulighed for at optage et nyt lån hos Basisbank.

Læs mere hos Basisbank her

Lån penge online hos Basisbank

Så uanset om du er på jagt efter et billån, et privatlån eller bare et sted, hvor du har mulighed for at have dine penge stående og modtage din løn, kan du altså gøre brug af Basisbank. Der er et hav af muligheder for dig som kunde i Basisbank, og du kan altid være sikker på at få den bedste betjening under dit ophold hos banken.

Vil du gøre noget ved drømmene, og er det blevet tid til at få realiseret alt det, du går og tænker på i hverdagen, er det måske nu, du skal smutte en tur ind forbi Basisbank og anmode om et lån til at kunne gennemføre det.

Du finder ansøgningsformularen inde på deres hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om alle disse muligheder, som vi har gennemgået her i dag. Husk altid at læse alle betingelserne igennem, inden du anmoder om at få et lån, så du er fuldstændig klar over, hvad du går ind til, når du låner.

Læs mere hos Basisbank her