Bank Norwegian

Hvad enten du skal låne et par få tusinde kroner eller mange hundrede tusinde kroner, har du mulighed for det hos Bank Norwegian. De hjælper dig i mål med dine drømme, næsten uanset hvad prisen på drømmene er.

Så hvis der er noget, du går og drømmer om i din hverdag, eller hvis du har nogle større projekter, du savner kapital til, kan du med stor sandsynlighed få hjælp til det ved at smutte en tur forbi Bank Norwegian. Hver dag står de klar til at hjælpe dig med at finde penge til lige netop det, du gerne vil købe.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Lån fra 5.000 kroner

Har du brug for at låne få tusinde kroner, er det en idé at kigge på Bank Norwegian som en mulig låneudbyder. Her kan du nemlig låne helt ned til 5.000 kroner, så du behøver ikke at skulle låne minimum 10.000 eller 20.000 kroner, som du skal andre steder. Her er grænsen sat så lavt, så du sagtens kan låne penge hos Bank Norwegian uden at skulle hæfte for titusindvis af kroner.

Det er også begrænset med drømme, du kan realisere for mindre end 5.000 kroner. Så grænsen er sat rigtig fint, da du jo sjældent har behov for at låne mindre end 5.000 kroner alligevel. Skal du bruge mindre end de 5.000 kroner, skal du kigge mod en anden låneudbyder, eller du kan vælge at låne de 5.000 hos Bank Norwegian og bare forkæle dig selv med de ekstra penge, du får på lommen.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Lån helt op til 400.000 kroner

Er det et lån i en lidt anden kaliber, du er på udkig efter, kan du også vælge at anvende Bank Norwegian som dit go-to sted for at finde penge. Selvom den lave grænse for et lån var på 5.000 kroner, er der anderledes mere luft, når du kommer op i den anden ende.

For det øvre loft på et lån hos Bank Norwegian ser væsentligt mere attraktivt ud. Her kan du nemlig låne helt op til 400.000 kroner. Og selvom der måske ikke er plads til at opfylde så mange drømme for 5.000 kroner, er der uden tvivl plads til det for 400.000 kroner.

Så går du med en drøm om at købe noget, der koster lidt mere end bare et par få tusinde kroner, er Bank Norwegian den rigtige samarbejdspartner for dig. Det har aldrig været nemmere at kunne låne så mange penge så nemt og enkelt, som det er hos Bank Norwegian.

Prøv at forestille dig, hvad du rent faktisk kan købe for 400.000 kroner. Skulle det være noget med en ny bil? Et kolonihavehus? Eller hvad med en båd, en motorcykel eller campingvogn, som du kan nyde fritiden i? Mulighederne er uendelige.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Få et samlelån

Hvis du har mange lån hos mange forskellige låneudbydere og kreditorer, kan det være, at du savner at få lidt mere struktur og overblik over dine lån. For det kan nemt blive meget uoverskueligt at skulle betale 20 forskellige instanser en gang om måneden. Det bliver til rigtig mange girokort, der skal holdes styr på.

Er det tilfældet for dig, kan du vælge at slette alle disse lån og i stedet samle dem et enkelt sted, så du kun skal betale et enkelt girokort hver måned. Det er langt lettere at overskue, og du slipper for at skulle holde styr på 10, 20 eller 30 forskellige kreditorer.

Måden det foregår på er, at du finder ud af, hvor meget du i alt skylder til dine mange kreditorer. Det kan eksempelvis være, at du skylder 100.000 kroner fordelt ud over 15 forskellige låneudbydere.

I stedet for at skulle betale 50 eller 100 kroner af på hvert lån hver eneste måned, går du i stedet til en udbyder som Bank Norwegian og låner 100.000 kroner til at kunne betale dine øvrige lån ud med.

På den måde skylder du fremover samme beløb, men du skylder det kun et sted. Så der er kun en enkelt regning, du skal holde styr på. Det gør det meget nemmere at overskue din økonomi og planlægge dit månedlige budget. Her har du også mulighed for at låne op til 400.000 kroner hos Bank Norwegian til at betale ældre og øvrige lån ud med.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Forhøj dit eksisterende lån hos Bank Norwegian

Hvis du allerede har et lån hos Bank Norwegian, kan det være, at du på et tidspunkt får brug for at låne yderligere penge. I stedet for at gå et andet sted hen for at låne pengene og dermed bare få dig endnu en kreditor, som du skylder penge, kan du altså vælge at forhøje dit eksisterende lån hos Bank Norwegian.

På den måde skal du ikke til at forholde dig til endnu en låneudbyder eller et pengeinstitut, som du også skylder penge. Du samler det hele et enkelt sted og forhøjer bare dit nuværende lån, som du allerede har indgået med Bank Norwegian.

Hvis du har et lån hos Bank Norwegian, skal du bare logge ind på din konto på deres hjemmeside, hvor du så har adgang til at kunne søge om at forhøje dit lån. Det er nemt og lige til, og det er langt mere overskueligt end at stifte ny gæld hos andre udbydere.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Lånet udbetales den samme dag

En af de absolutte fordele ved at være kunde hos Bank Norwegian er, at du får mulighed for at få udbetalt dine penge på den samme dag, som du ansøger om dem. Der er med andre ord ikke en masse ventetid og bureaukratiske processer, du skal spilde din tid med. Der er kort proces.

Så hvis du er træt af at skulle vente i lang tid på låneinstanser, hvor der kan gå alt fra et par dage til flere uger, før det bliver afgjort, om du kan låne penge eller ej, vil du komme til at elske Bank Norwegian.

Du får svar på din ansøgning med det samme, så allerede fra du ansøger om pengene, kan du få dine penge ind på din konto kort tid efter. Så bliver det ikke meget nemmere at låne en masse penge, og det hele kan du altså klare fra nettet.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Underskriv med NEM-id og modtag pengene

For at kunne ansøge om et lån hos Bank Norwegian, skal du underskrive din ansøgning med dit NEM-id. På den måde er både du og banken sikker på, at der er tale om dig som person og ikke en, der prøver at låne penge i dit navn. Det er både for din egen og bankens sikkerhed, at du skal logge ind med dit NEM-id i ansøgningsprocessen.

Lige så snart du har logget ind med dit NEM-id inde på Bank Norwegians hjemmeside og dermed har ansøgt om at få lånet, får du med det samme besked på, om du kan låne pengene eller ej. Langt de fleste mennesker bliver godkendt til at låne penge, så der er også gode chancer for, at du bliver godkendt, hvis du vælger at ansøge om et lån hos Bank Norwegian. Du skal blot huske at have dit NEM-id på dig, når du skal ansøge.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Forbrugslån med Bank Norwegian

Ligesom hos mange andre låneudbydere har du også mulighed for at få et forbrugslån hos Bank Norwegian. På den måde kan du altså låne penge til lige netop det, du gerne vil låne penge til, uden at der er nogen der blander sig i, hvad du vælger at bruge pengene på.

Så hvad enten du vil købe fede julegaver, en sommerferie eller bare gerne vil have dig et nyt tv i stuen, kan du altså vælge at gå med et forbrugslån fra Bank Norwegian og på den måde få råd til at købe lige netop det, du har i tankerne.

Det er aldrig til at vide, hvornår der kan være behov for at skulle låne et par ekstra penge, og med et forbrugslån har du en hurtig og effektiv behandling af din ansøgning, og du modtager pengene inden for det samme døgn på din konto.

Du skal ikke engang snakke med en person, som du eksempelvis skal i din egen bank, hvis du gerne vil have et lån hos dem. Hos Bank Norwegian ansøger du bare om dit forbrugslån online, og hvis du så bliver godkendt til at kunne få lånet, modtager du dine penge direkte på din konto.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Opret en opsparingskonto

Har du en stor opsparing stående, og kunne du godt tænke dig at få en af markedets bedste renter på din opsparing, kan det være en idé at overveje at få en opsparingskonto hos Bank Norwegian. Det er nemt og hurtigt, og du kan bestille en konto via deres formular på hjemmesiden.

En af fordelene, foruden den gode rente du får ved at oprette en opsparingskonto hos Bank Norwegian, er, at det er gratis at oprette kontoen. Så du skal ikke engang have penge op af lommen for at kunne oprette en opsparingskonto her.

Ved at sætte din opsparing på en konto hos Bank Norwegian, kommer du til at kunne nyde godt af en indlånsrente på hele 0,70%. Det gælder vel og mærke fra den første krone, du sætter ind på kontoen. Det er uden tvivl et af de bedste tilbud, du finder på hele markedet.

Derudover kan du også nyde godt af, at der slet ikke er nogen bindingsperiode. Hos mange andre steder kan du også oprette en opsparingskonto, men så vil der typisk være en bindingsperiode på alt fra 30 dage til 2 år. Det er der ikke tale om i dette tilfælde, så det gør det væsentligt mere attraktivt end mange af de andre udbydere.

Læs mere hos Bank Norwegian her

Få et kreditkort fra Bank Norwegian

Hvis du er interesseret i det, kan du også vælge at anmode om at få Norwegian-kortet hos Bank Norwegian. Det er et kreditkort, som har en lang række fordele, du kan gøre brug af som kunde hos Norwegian.

Norwegian-kortet giver dig blandt andet bonusser i form af CashPoints, som du kan bruge til at købe flybilletter igennem Norwegian. Så hvis du elsker at rejse, og hvis du ikke gider at bruge mange penge på flybilletter, kan du altså med Norwegian-kortet spare op til dine ture ved at spare CashPoints sammen.

Der er også en række andre fordele ved at bruge Norwegian-kortet end bare at optjene CashPoints. Der er blandt andet intet årlig gebyr, hvilket gør det gratis for dig at have kortet. Der er derudover heller ingen kontanthævningsgebyr i hverken ind- eller udland, så du skal ikke bekymre dig for at blive ruineret, hvis du gerne vil hæve penge, når du er på ferie.

Vælger du at betale for din rejse med dit kort, får du også automatisk både rejse- og afbestillingsforsikring på din rejse. Og så får du op til 45 dages rentefri kredit.

Læs mere om Norwegian-kortet hos Bank Norwegian her

Lån penge helt uden at stille sikkerhed

Når du låner penge hos Bank Norwegian, skal du ikke stille nogen form for sikkerhed, hvilket gør det muligt for stort set alle mennesker at låne penge på denne måde. Det er langt de færreste, der har noget, de kan stille sikkerhed i. Så for dem er det klart en fordel at kunne låne penge uden at skulle bekymre sig om at kunne stille sikkerhed.

Ejer du ikke noget synderligt af værdi som eksempelvis et hus eller en bil, er det svært at stille sikkerhed. Men hos Bank Norwegian er det slet ikke noget, du skal bekymre dig om.

Dermed er der lige muligheder for stort set alle danskere for at kunne låne penge hos Bank Norwegian. Så drømmer du om at kunne købe noget stort, eller mangler du bare et par tusinde kroner til at kunne klare dig igennem de sidste dage af måneden, er det uden tvivl værd at tjekke tilbuddene ud hos Bank Norwegian.

Du får et af markedets bedste lån, og du får tilgang til en lang række øvrige fordele og tilbud, når du først er kunde hos Bank Norwegian. Så hvis du endnu ikke har kigget nærmere på deres muligheder, er det bare med at smutte ind på deres hjemmeside med det samme.

Læs mere hos Bank Norwegian her