Sms lån

Drømmer du om at få flere penge ind på din konto, som du kan bruge på lige netop det, du gerne vil, kan du altså gøre det via et sms eller et mobillån. Det er nemt, hurtigt og du har pengene inden for et øjeblik.

Det er heldigvis kun blevet nemmere og nemmere at låne flere penge i løbet af de sidste mange år, så du skal ikke engang snakke med nogen, hvis du gerne vil have et lån i dag. Du kan klare det hele via din mobil, og når du først har ansøgt og er blevet godkendt til at få dit lån via din mobil, går der ikke lang tid, før du kan nyde godt af pengene på din konto. Så vil du have flere penge at gøre godt med, er de ikke længere væk end en hurtig ansøgning på din telefon.

Mobillån er det nye sms lån

Nu hvor alle mennesker efterhånden har fået sig en smartphone, er låneudbyderne skiftet fra at bruge sms lån og kalder det i stedet bare et mobillån, når du ansøger om et lån fra din mobil. Alle smartphones har jo mulighed for at gå på nettet, så der er ikke mange, der gør sig i at bruge sms’er mere til at ansøge om lån. Ved at skulle gøre det via nettet, er det også muligt for dig at bekræfte låneaftalen med dit NEM-id, hvilket ikke rigtig kan lade sig gøre, hvis du skulle ansøge via sms.

Men uanset om det hedder det ene eller det, er det altså muligt for dig at ansøge om et nyt lån via din mobiltelefon, så længe du bare har adgang til nettet på den. Men det har langt de fleste mobiler jo nu om dage alligevel, så der er gode chancer for, at du også kan gå på nettet og ansøge om et lån fra din egen mobil. Hvis du ikke har net på din mobil, skal du stadig bruge en computer, men hvem har i dag ikke en smartphone, der lige kan gå på nettet uden problemer?

Læs mere om mobillån her

Lån penge direkte fra din telefon

Stort set alle online låneudbydere gør det muligt for dig at låne penge direkte fra din mobil. Du skal bare klikke dig ind på deres hjemmesider på din mobil, hvor du udfylder låneansøgningen og sender den afsted. I låneansøgningen skal du angive, hvor mange penge du gerne vil låne, og hos de fleste udbydere kan du også selv bestemme den løbetid, du gerne vil have på dit lån. Når du har udfyldt disse to ting, kan du bare trykke på knappen for at ansøge, og sådan ansøger du altså nemt og et nyt lån direkte fra din mobil uden at skulle bruge din computer.

Lån penge direkte fra din telefon

Lån penge direkte fra din telefon

Nu hvor det er blevet så nemt at ansøge om et lån fra sin mobil, er det ikke længere nødvendigt, at du sidder derhjemme foran computeren for at kunne låne penge. Du kan sagtens stå i byen, være på shoppetur eller på ferie, hvor du typisk ikke lige har en computer med dig, få brug for penge og derefter hoppe på nettet og ansøge om et lån via din mobil. Det kunne ikke lade sig gøre for bare 15-20 år siden. Men heldigvis lever vi i en tid, hvor sådanne opfindelser gør det nemmere for os forbrugere.

Optimeret lånesider til din telefon

En af de ting, som låneudbyderne har været rigtig god til, efter at alle har fået smartphones med internetforbindelse, er at optimere hjemmesiderne til telefoner, så det er lige så nemt at bruge udbydernes hjemmesider fra din mobil som fra en computer. Det er en af de primære årsager til, at det er lige så nemt at låne penge direkte fra din mobil som fra en PC. Hvis lånefirmaerne ikke havde optimeret deres hjemmesider til at passe på mobiler, ville det være langt mere besværligt at gøre brug af siderne, når du skulle ansøge om et lån via din mobil.

Så længe du bare har dit NEM-id ved hånden, kan du altså lige så nemt ansøge om et lån fra din telefon som fra en computer. Du skal bruge dit NEM-id, uanset hvilken enhed du vælger at ansøge fra. Det skal du blandt andet bruge til at underskrive låneaftalen, når du kommer til det punkt, efter du har fået godkendt din ansøgning. Hvis du ikke har dit NEM-id ved hånden, kan du ikke underskrive aftalen, og på den måde kan du altså ikke få dine penge udbetalt, da du ikke kan bekræfte lånet med dit NEM-id.

Få dine penge på fem minutter

Uanset om du vælger at ansøge fra din computer eller mobil, er der en række låneudbydere, der kan tilbyde dig at have pengene på din konto i løbet af bare fem minutter. De fleste udbydere kan tilbyde det inden for 24 timer i deres åbningstider i hverdagene, men der er også nogle enkelte, som udmærker sig ved at kunne udbetale pengene med det samme, næsten uanset hvornår du vælger at ansøge om at få dine penge udbetalt. Så fra du får din ansøgning godkendt, går der nogle steder altså ikke mere end fem minutter, før du kan bruge løs af dine nye penge.

Når du først har fået pengene ind på din konto, er de dine, og så kan du bare gå i gang med at købe lige det, du gerne vil. Forestil dig at du står i en butik og får øje på noget, du gerne vil købe, men som du ikke har råd til. Du fisker din mobil op af lommen, hopper ind hos en låneudbyder med straksudbetaling og ansøger om et lån. Det bliver godkendt, pengene bliver udbetalt til din konto på fem minutter, og så har du altså penge på kontoen til at kunne købe det, du har stået og kigget på. Hvor nemt kan det være.

Gå efter det billigste lån

Når du ansøger om et lån fra din mobil, gælder de samme tommelfingerregler, som når du skal ansøge fra en computer. Ligegyldigt hvad, er det altid en god idé at gå efter det billigste lån. Der gælder de samme betingelser, hvad end du ansøger om et lån fra den ene eller den anden enhed. Så det er en rigtig smart idé at gå efter det billigste lån, du overhovedet kan finde på markedet. Der er jo ingen grund til at betale for meget for dit lån, når du skal betale af på det.

Hvis du står og har muligheden for at købe den nøjagtigt samme trøje til to forskellige priser, vil du typisk også vælge at købe den i butikken med den laveste pris. Hvorfor ikke også gøre det samme med dine lån? Vil du gerne finde frem til det billigste lån på markedet, kan det være en god idé at sammenligne de mange lån, der er på markedet. Du finder mange hjemmesider, der nemt og hurtigt giver dig det fulde overblik over dine mange lånemuligheder, og så kan du altså nemt finde frem til det lånefirma, der kan give dig et mobillån med den laveste rente.

Forhøj dit lån hvis det er nødvendigt

I stedet for at gå ind og låne penge hos en ny kreditor, har du også den mulighed for at forhøje dit nuværende lån, hvis du har sådan et, hos en lang række låneudbydere. Så har du allerede et eller flere lån forskellige steder, kan det være en god idé at undersøge, om dine nuværende låneudbydere tilbyder denne mulighed. Det kan være klogt at forhøje dit nuværende lån i stedet for at gå ud og oprette et nyt lån hos en helt ny kreditor, da du allerede kender dine nuværende udbydere, og du er formodentlig også tilfreds med renten, servicen og meget andet der i forvejen.

Ved at forhøje dit lån hos din nuværende udbyder, skal du heller ikke til at betale endnu en regning hver måned. Du får bare forhøjet din nuværende månedlige ydelse på dit eksisterende lån. Bemærk at du ikke har mulighed for at forhøje dit lån, hvis du allerede har gjort brug af din fulde kredit hos din låneudbyder. Har du mulighed for at låne 20.000 kroner hos et firma, og har du allerede lånt alle 20.000 kroner, vil der typisk ikke være mulighed for at forhøje dit lån.

Du kan også ansøge fra din tablet

At ansøge om et lån er ikke kun noget, der kan ske fra din mobil eller din computer. Du kan også sagtens vælge at gøre det fra din tablet, så længe der bare er internet på din tablet. Hvis du har adgang til nettet på din tablet, er der som sådan ikke nogen forskel på, om du vælger at ansøge fra din mobil eller fra din iPad. Det hele foregår på den samme måde, og det er gerne lige så nemt at ansøge fra en tablet, som det er at ansøge fra en mobiltelefon. Så hvis du kun har din tablet på dig og ikke din mobil, kan du altså stadig ansøge om et lån.

Her spiller det ikke nogen rolle, om hvorvidt du bruger en iPad, en Android tablet eller noget helt tredje. Låneudbydernes hjemmesider bør være lige godt optimeret til det hele. Igen skal du bare sørge for at have dit NEM-id ved hånden, da du ellers ikke har mulighed for at godkende og underskrive lånet. Så faktisk kan du ansøge fra stort set alle enheder, bare du har adgang til nettet og kan tilgå en af de mange hjemmesider, hvor det er muligt at ansøge om et lån online.

Kravene fra låneudbyderne

Selvom du låner penge fra din mobil eller tablet, er der stadig en række krav, du skal leve op til, før du kan låne penge hos langt de fleste lånefirmaer. Disse krav er sat i verden for at sikre låneudbyderne, at du blandt andet er dansk statsborger og har en adresse i landet, samt at du er i stand til at kunne betale pengene tilbage igen. Det er jo vigtigt for en låneudbyder at vide, hvem de låner penge ud til, og at vedkommende er i stand til rent faktisk at kunne betale af på lånet, når afbetalingen træder i kraft.

Kravene varierer typisk fra udbyder til udbyder, men de vil typisk se ud som herunder:

• Minimumsalder på 18-25 år, alt afhængig hvor du vælger at ansøge
• Dansk statsborger
• Dansk bankkonto
• Gyldig e-mail
• Gyldig telefonnummer de kan kontakte dig på
• Fast indkomst – eventuelt med et årligt minimumsbeløb
• Dansk CPR-nummer
• Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registreret

Der kan være andre krav end disse, men disse krav er de typiske, som du vil møde hos langt de fleste udbydere på det danske marked. Heldigvis er mange af dem utroligt nemme at leve op til.

Du kan låne til lige det du vil

Når du vil tage et mobillån, kan du heldigvis låne til lige netop det, du vil. Der er ingen grænser for, hvad du kan låne penge til, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvor meget du vil låne, eller hvad du vil låne pengene til. Du kan låne alt fra 100 kroner og helt op til 500.000 kroner via din mobiltelefon, så det er måske på tide at sætte dig ned og tænke over, hvad du godt kunne tænke dig at købe, og så derefter finde ud af hvor mange penge du skal bruge for at kunne indfri dine ønsker.

Så drømmer du om at holde en stor fest, når du fylder rundt næste gang, en lang og lækker sommerferie med hele familien, eller vil du bare gerne have lidt mere at leve for hver måned, kan du altså ansøge om et lån nemt og hurtigt via din mobiltelefon. Så længe du opfylder kravene som nævnt herover, har dit NEM-id ved dig og ikke registreret i RKI, er der altså gode chancer for at kunne få et lån på lige netop det beløb, du har brug for. Så hvad venter du på? Få et mobillån i dag.