Kronelån

Kronelån er en af de måske hurtigste låneudbydere med udbetalinger på få minutter.

Der er allerede mange tusinde danskere, der har lånt penge hos Kronelån, så hvis du også gerne vil låne penge på gode betingelser, bør du tage et nærmere kig på dem.

Lån hos Kronelån her

Lån helt ned til 100 kroner

Hos Kronelån er der næsten ikke nogen nedre grænse for, hvor få penge du kan vælge at låne. Beløbet starter helt nede på 100 kroner, så du kan sagtens nøjes med at låne få hundrede kroner, eller sågar bare 100 kroner, hvis du ikke har brug for at låne mere end det.

Uanset om du skal låne få hundrede kroner eller mange tusinde kroner, går det nemt og hurtigt med at ansøge om dit lån hos Kronelån. Der er en hurtig behandling på din ansøgning, og du får svar med det samme, så du slipper for ventetid på din ansøgning.

Lån hos Kronelån her

Lån op til 15.000 kroner

Hvis du ikke kan nøjes med få hundrede kroner og gerne vil låne lidt mere end det, er det naturligvis også muligt med Kronelån.

Du kan nemlig låne helt op til 15.000 kroner, hvilket burde være nok til at dække de fleste drømme eller udgifter, der nu engang måtte være i horisonten.

At låne 15.000 kroner er lige så nemt som at låne de 100 kroner. Der er ikke nogen forskel på selve ansøgningsprocessen, men blot i antallet af kroner der går ind på din konto, når dit lån er blevet godkendt. Så Kronelån er også stedet for dig, der skal bruge mange tusinde kroner.

Fuldt overblik over dit lån når du ansøger

Hvis du gerne vil låne penge hos Kronelån, skal du bare gå ind på deres hjemmeside, hvor du kan indtaste lige netop det beløb, du gerne vil låne.

Når du har skrevet dit ønskede beløb ind, har du mulighed for at få et fuldt overblik over dit lån og alle nøgletallene for lånet direkte på skærmen.

Det kan være rart, så du er fuldstændig indforstået med, hvilke betingelser du vælger at låne pengene på.

Der er ikke noget skjult hos Kronelån, da alle de tal, du skal bruge og vide omkring dit lån, står sort på hvidt foran dig, når du skal ansøge.

Lån hos Kronelån her

Krav til at kunne låne penge med Kronelån

Der er en række krav hos Kronelån, som du skal opfylde, hvis du gerne vil låne penge hos dem, uanset om du er ny eller tidligere kunde, og uanset hvilket beløb du godt kunne tænke dig at låne hos dem.

Kravene for at kunne låne penge hos Kronelån er:

• Mindst 19 år gammel
• Du er dansk statsborger
• Du har et dansk CPR-nummer
• Du har dansk folkeregisteradresse
• Du har et NEM-id
• Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registeret
• Du har en e-mail adresse
• Du har et dansk telefonnummer, som er muligt at kontakte
• Du har en dansk bankkonto i eget navn
• Du får en positiv kreditvurdering af Kronelån

Lån hos Kronelån her

Maks grænse for nye kunder på 8.000 kroner

Er det første gang, du skal låne penge hos Kronelån, er det dog ikke muligt at låne helt op til de 15.000 kroner, som tidligere nævnt.

Det er kun muligt at låne 15.000 kroner, hvis du allerede har været kunde hos Kronelån før i tiden, og det dermed ikke er dit første lån.

Hvis det er første gang, du skal låne penge hos Kronelån, er der maks grænse på dit lån på 8.000 kroner. Næste gang du vil låne penge, kan du dog låne op til de førnævnte 15.000 kroner.

Lån hos Kronelån her

Få pengene på din konto indenfor 30 minutter

Noget af det, Kronelån er eksperter i, er at udbetale pengene utroligt hurtigt, så du har dem stort set med det samme på din konto.

Låner du pengene inden for Kronelåns åbningstider, har du dine penge hos dig inden for de første 30 minutter.

Kronelåns åbningstider er i hverdagene inden for tidsrummet 08 – 18. Så hvis du bare sørger for at ansøge inden for det tidsrum på en hverdag, har du dine penge hos dig inden for en halv time. Meget hurtigere kan det ikke gøres, næsten uanset hvor du ansøger.

Lån hos Kronelån her

Ingen skjulte overraskelser – fast lav rente

Du er altid sikker, når du vælger at låne penge hos Kronelån. Her får du nemlig ingen skjulte gebyrer eller overraskelser.

Er der gebyrer forbundet med dit lån, står de inde på Kronelåns hjemmeside, og dermed er de ikke skjulte for hverken dig eller andre kunder.

Det eneste, du får hos Kronelån, er en fast lav månedlig rente på dit lån. Renten hos Kronelån er på 19%, som du skal betale for at kunne have et lån hos Kronelån.

Så hvis du vil gøre det nemt for dig selv at låne penge, skal du bare tage et nærmere kig på Kronelån.

Lån hos Kronelån her