Lendme

Lendme er en af danskernes foretrukne tjenester inden for lån.

Lendme gør det muligt for dig at finde det billigste lån, og på den måde hjælper de dig med at spare rigtig mange penge både på den korte og den lange bane, hvis du skal til at låne penge, uanset om der er tale om et lavt eller højt beløb.

Få lånetilbud hos Lendme her

Få tilbud fra 7 banker

Lendme sender nemlig din ansøgning ud til syv forskellige banker, som alle vender tilbage med et skræddersyet tilbud til dig.

På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til den bank, der kan give dig de bedste betingelser for lige netop det lån, du gerne vil have.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde en enkelt ansøgning. Når du har gjort det, vil den samme ansøgning blive sendt rundt til samtlige syv banker.

Og på kort tid vil du så modtage de bedste tilbud, som disse banker kan strikke sammen til dig. Og så kan du helt uforpligtende vælge og vrage, som du har lyst til.

Har sparet danskerne for mange tusinde kroner

Lendme har været med til at spare danskerne for mange tusinde kroner. På deres egen hjemmeside står der i hvert fald, at Lendme har været med til at spare 50.000 danskere for et sted mellem 2.000 og 70.000 kroner på deres banklån.

Så hvis du også gerne vil spare mange penge på dit banklån, og hvis du ikke har lyst til at betale for mange penge for det, er det en rigtig god idé at gøre brug af en tjeneste som Lendme, der kan indhente tilbud for dig på den nemme og effektive måde.

Få lånetilbud hos Lendme her

Udfyld din ansøgning nu

Hvis det lyder som noget for dig, er det bare med at smutte en tur ind på deres hjemmeside, hvor du på et øjeblik kan udfylde din egen ansøgning.

Denne ansøgning er nem og enkel at udfylde, og når du har gjort det, vil den så blive sendt rundt til de syv banker, der så vender tilbage til dig med et tilbud.

Du skal bare gå en tur ind på Lendme’s hjemmeside, hvor du får direkte adgang til deres ansøgningsskema. Det tager et kort øjeblik at udfylde med dine detaljer, og så skal du ellers bare læne dig tilbage.

Få lånetilbud hos Lendme her

Lån til alt fra bolig til bil eller ferier

Det er helt op til dig selv at bestemme, hvad du vil låne pengene til. Der er ingen, der blander sig i, om du låner pengene til det ene eller det andet.

Du kan eksempelvis vælge at ansøge om et lån til en bil, eller du kan vælge at låne penge til en ny bolig eller måske bare en udbygning eller renovation af din nuværende.

Du kan låne 10.000 og helt op til 300.000 kroner, så der burde være rig mulighed for at låne til lige netop det, du godt kunne tænke dig at købe.

Få lånetilbud hos Lendme her

Slip for turen i banken

Lendme gør det nemt og enkelt for dig at finde det bedste og billigste banklån. Det gør de blandt andet fordi, at du slipper for at skulle en tur i banken, som du måske ellers har været vant til før i tiden.

Førhen, hvis du gerne vil have et lån i en bank, skulle du med sikkerhed til møde i banken for at få en godkendt låneaftale. Men sådan er det ikke mere.

Nu kan du klare det hele hjemmefra, og du kan klare det hele direkte via din computer eller din mobil endda. Det er så let, så alle kan finde ud af det.

Få lånetilbud hos Lendme her

Samlelån hos Lendme

Det er også en mulighed at få et samlelån igennem Lendme. Så hvis du har en masse lån, du gerne vil have samlet under et og samme tag, er det også en mulighed med Lendme.

Der er mange danskere, der vælger at få et samlelån, da det gør det meget mere overskueligt at betale af på gælden, når du bare skal betale et enkelt sted.

Har du endnu ikke undersøgt mulighederne for at få et samlelån, er det da klart på tide, hvis du gerne vil gøre det mere overskuelig for dig at betale af på dine nuværende lån.

Få lånetilbud hos Lendme her

Fremragende bedømmelser

Sidst, men ikke mindst, er det også værd at nævne, at Lendme har fået utrolig gode bedømmelser på Trustpilot. Det er værd at have med i tankerne, når du hopper ind for at sende en ansøgning afsted med Lendme.

Trustpilot bedømmelserne er utrolig gavmilde og har beriget Lendme med en samlet score på 5 stjerner ud af 5 mulige. Det er der ikke mange andre udbydere, der kan bryste sig af.

Så du er uden tvivl på den sikre side, hvis du vælger at gøre brug af Lendme, næste gang du skal have dig et banklån.

Få lånetilbud hos Lendme her