Lån som 21 årig

Er du fyldt 21 år, og har brug for et lån, så er nedenstående udbydere en mulighed. Du kan også se på de udbydere, der tilbyder lån til 18 årige.

Er du 23 år eller ældre, så kan du også se lånene for 23 årige og lånene for 25 årige.

 

L’EASY minilån

L’EASY minilån er et lån på mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., som løber i 2 år til 10 år.

Læs mere om L’EASY minilån her

Besøg L’EASY minilån her

Spargo Finans

Lån fra 10.000 kroner og op til 150.000 kroner. Vælg selv din løbetid fra 24 måneder til 120 måneder. Få svar med det samme. Nemt og sikkert.

Læs mere om Spargo Finans her

Nordic Lån

Hos Nordic Lån kan du låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., i 24 til 120 måneder. Renten er lav og dit lån godkendes indenfor 1 time. Du får normalt pengene på din konto allerede samme dag, men må i enkelte tilfælde (specielt hvis du ansøger sent) vente til næste bankdag.

Læs mere om Nordic Lån her

Besøg Nordic Lån her

Vivus

Hos Vivus kan du få et helt gratis lån. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok. Du kan låne 4.000 kr. helt gratis i 30 dage. Der er ingen renter, ingen gebyrer og ingen andre udgifter. Yderligere får du svar på din ansøgning allerede efter 1 minut, så det er hurtigt at finde ud af om du kan få det gratis lån 🙂

Læs mere om Vivus her

Besøg Vivus her

Leasy

Leasy kender du sikkert allerede. Leasy er en af de ældste udbydere på markedet, og du kender sikkert reklamerne for lån til produkter hos Leasy. Peter kører ikke før alt er installeret og fungerer som det skal. Men Leasy er også direkte pengelån. Du kan låne op til 150.000 kr. i maksimalt 10 år. Du får hurtig svar på din ansøgning, du kan bruge pengene til lige hvad du vil, og bestemmer selv hvor meget du vil betale tilbage hver måned.

Læs mere om Leasy her

Besøg Leasy her

D:E:R

D:E:R er en af de andre “gamle” udbydere, som har været på markedet rigtig længe. D:E:R tilbyder Privatlån plus, hvor du kan låne op til 100.000 kr. med fast lav rente. Du kan betale lånet ud når du vil. Helt uden gebyrer.

Læs mere om D:E:R her

Besøg D:E:R her