Ferratum

Har du drømme, du ønsker at realisere, men koster det for meget i forhold til, hvad du selv nogensinde kommer til at få sparet sammen til, kan det være en idé at overveje at låne pengene til det.

Selvom det naturligvis er billigst at kunne betale alt kontant, er det bare ikke muligt i langt de fleste tilfælde. Prøv at forestille dig, hvor få mennesker i Danmark, der rent faktisk ville køre rundt i en bil, hvis du fjernede alle de biler, der var købt på afbetaling.

Med andre ord – det er ikke en skam at låne penge til at kunne købe det, du gerne vil have. Ved at låne penge til dine drømme giver du bare dig selv mulighed for at kunne dele betalingen op i mindre bidder, så det bliver nemmere at overskue. Og på samme tid kan du nyde godt af dit køb her og nu i stedet for at skulle spare sammen til det.

Ferratum

Drømmer du eksempelvis om en bil, vil der gå mange år, før du fik råd til den, hvis du skulle spare op til den først. Selvom du vil kunne lægge et par tusinde kroner til side hver måned, hvilket de færreste endda kan, vil der gå mange år, før en ny bil blev en realitet.

Ved at låne penge til din bil, vil du have mulighed for at køre rundt i den med det samme. Og der er ikke den store forskel på at lægge nogle penge til side til en opsparing hver måned eller at lægge penge af til en afbetaling. Det er stadig penge, der skal trækkes fra dit budget hver måned.

Der er alt for mange drømme, der desværre forbliver som drømme og dermed ikke realiseret, fordi økonomien forhindrer folk i at få det til at ske. Hvis du ikke har lyst til at være en af dem, der går rundt og drømmer hele livet, men som aldrig får indfriet en eneste af dem, er det måske på tide at overveje at gøre noget ved sagen.

Her kan Ferratum hjælpe dig godt på vej. Ferratum kan tilbyde dig at låne penge til lige netop den drøm, du gerne vil føre ud i livet. Her kommer vi til at kigge lidt nærmere på, hvad Ferratum konkret kan tilbyde dig af lånemuligheder, og hvad du kan forvente som kunde hos Ferratum.

Besøg Ferratum her

Hvor meget kan jeg låne hos Ferratum?

Ferratum er specialister i mindre lån. Så hvis du skal låne mange hundrede tusinde kroner, er det ikke hos Ferratum, du skal tage dit lån. Ferratum har, ligesom mange andre låneudbydere på markedet, en minimums- og maksimumsgrænse for, hvor meget du skal eller kan låne hos dem.

Hvis vi starter i den lave ende, skal du som minimum låne 1.500 kroner, hvis du skal låne penge hos Ferratum. Det er heldigvis langt lavere, end hvad grænsen er hos mange andre spillere på markedet. Der er flere steder, hvor du kun kan låne fra enten 5.000 eller måske endda 10.000 kroner og opefter. Så hvis du er på jagt efter et mindre lån, er der uden tvivl mulighed for det hos Ferratum.

I den anden ende af skalaen er der naturligvis også et loft for, hvor meget du kan låne, hvis du vælger at låne penge her. Grænsen er sat på 20.000 kroner, hvilket dog også stadig er nok for langt de fleste mennesker til at få opfyldt i hvert fald en enkelt eller to af de drømme, de har. Du kan få utroligt meget for 20.000 kroner, så hvis du drømmer om noget inden for 1.500 til 20.000 kroner, er Ferratum det perfekte match for dig.

Læs mere om Ferratum her

Selvom 20.000 kroner måske ikke lyder af så mange penge, er det stadig nok til at få mange drømme til at gå i opfyldelse. Drømmer du eksempelvis om at holde den perfekte konfirmation for dit barn eller at give dit barn en fantastisk fødselsdagsgave, burde det sagtens kunne lade sig gøre inden for det råderum af 20.000 kroner.

Drømmer du om en ferie, kan du også komme mange steder hen for 20.000 kroner, og det er endda sammen med en anden person. Der er mange gode rejser, hvor I kan komme afsted for under 10.000 kroner per person.

Det kan også være, at du bare gerne vil have frisket din bolig op. Malet, bygget en ny terrasse, eller måske bare købe nye møbler til stuen. Uanset hvad, kan du også her komme rigtig langt for dette beløb. Går du i de rigtige butikker, kan du let finde møbler til hele stuen for 20.000 kroner. Og hvis det i sidste ende ikke er nok for dig at låne 20.000 kroner hos Ferratum, kan du jo altid slå det sammen med et lån fra en anden udbyder, hvis du skal bruge flere penge.

Lån hos Ferratum her

Hvilke krav er der for at kunne låne penge hos Ferratum?

Ligesom hos alle andre udbydere er der en række krav, du skal indfri, hvis du har en plan om at tage et lån hos Ferratum. Det er som udgangspunkt for kreditorens egen sikkerhed, at disse krav bliver stillet, så risikoen for, at pengene ikke bliver tilbagebetalt, er så lav som overhovedet mulig.

Det er dog ofte ikke så høje krav, der bliver stillet fra de forskellige låneudbydere. Herunder gennemgår vi de krav, du skal indfri, hvis du gerne vil ansøge og blive godkendt til et lån hos netop Ferratum.

Først og fremmest er der en aldersgrænse på 21 år. Det plejer mange steder at være på 18 år, men Ferratum har valgt at hæve den en smule op til de 21 i stedet for.

Dernæst skal du som ansøger have en deklareret indkomst, hvilket vil sige, at der skal være bevis på, at du rent faktisk har en regelmæssig indkomst i form af eksempelvis løn fra et arbejde eller en pension, der går ind på din konto hver måned. Det er igen for at være sikker på, at du som låner kan betale de penge tilbage, som du skal, hver eneste måned.

Læs mere om Ferratum her

Ferratum har også det krav, at du ikke må være registreret i RKI eller i Debitor Registreret. Det er kun en lille række af låneudbydere, der tilbyder at låne penge ud til folk, der er optaget i RKI, så det er ikke besynderligt, at Ferratum har valgt at stille dette som et krav for deres ansøgere.

Sidst, men ikke mindst, skal du også have din folkeregisteradresse i Danmark samt have et dansk CPR-nummer. Disse to punkter er heldigvis ikke så svære, da det jo gælder stort set alle os, der befinder os og bor i Danmark.

Derudover er der ikke andre krav fra Ferratums side, før du kan blive godkendt til et lån hos dem. Mange af dem er sådan set også bare passive krav som eksempelvis alder, som du ikke rigtig kan gøre noget for at påvirke. Enten er du over 21, eller også er du ikke. Herunder har vi listet kravene mere overskueligt op, så du kan danne dig et hurtigt overblik.

• Du skal minimum være 21 år
• Du skal have en deklareret indkomst
• Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret
• Du skal have folkeregisteradresse i Danmark
• Du skal have dansk CPR-nummer

Besøg Ferratum her

Nem og lynhurtig udbetaling af pengene

Hvis der skal være en særlig grund til, at du bør overveje at låne penge hos Ferratum frem for mange andre steder, er det klart deres udbetalingstid.

Når du ansøger om et lån hos dem, uanset om det er i den ene eller anden ende af skalaen mellem de 1.500 og 20.000 kroner, får du svar med det samme. Og hvis du er så heldig at blive godkendt til et lån, udbetaler Ferratum beløbet til din konto inden for 45 minutter, når du vel og mærke ansøger inden for deres åbningstider.

Så i alle hverdagene mellem kl. 09 og 20, kan du altså modtage dine penge inden for 45 minutter efter, at din ansøgning er blevet godkendt. Der er ikke noget med at vente i X antal bankdage, før din ansøgning er blevet behandlet og du kan få svar på din ansøgning, som du eksempelvis skal, når du vil låne penge i de fleste banker. Her er behandlingstiden knap så effektiv som hos eksempelvis Ferratum, hvilket typisk gør det meget mere overskueligt at låne penge her i stedet for i banken.

Ferratum holder også åbent om lørdagen mellem kl. 10 og kl. 14, så skulle du stå i weekenden og mangle penge, kan du altså også få udbetalt beløbet her.

Der er ikke mange låneudbydere, der kan bryste sig af at kunne udbetale pengene så hurtigt. Ferratum er i konkurrence med nogle enkelte andre, der også er kvikke på tasterne til at få udbetalt pengene, men de er klart med i toppen af ligaen, når det gælder behandlingstid og ikke mindst udbetalingstid.

Når du gerne vil låne penge, er det som regel fordi, du gerne vil have dem her og nu. Derfor kan det ikke være rigtigt, at du flere steder skal gå og vente i mange dage, hvis ikke uger, før du får svar på din ansøgning og eventuelt modtager dine penge.

Skal du i byen i aften, står du med en stor og pludselig tandlægeregning, eller skal du købe en fødselsdagsgave inden i morgen, har ud ikke tid til at vente på pengene. De skal bare komme så hurtigt som muligt. Så hvis det er vigtigt for dig at få pengene ind på din konto så hurtigt som overhovedet muligt, er det klart værd at ansøge om et lån hos Ferratum, der skynder sig og udbetaler pengene inden for den første time efter din godkendelse.

Lån hos Ferratum her

Overskuelig tilbagebetaling med Ferratum

Når du skal i gang med at betale af på dit lån hos Ferratum, er det heldigvis også en meget overskuelig proces, som igen bare gør det hele nemmere for dig. Hver måned modtager du en regning på det beløb, som du skal betale. Regningen, eller fakturaen, kommer fast 13 dage inden forfaldsdatoen, som er den 1. i hver måned.

Ved betalingen af det månedlige beløb, går der 1-2 bankdage, før betalingen er registreret hos Ferratum. Ved hver betaling modtager du en SMS, når betalingen er modtaget, og den fungerer samtidig også som din sikkerhed for, at du har husket at betale det korrekte beløb på fakturaen.

Så længe du betaler dine fakturaer til tiden og overholder tilbagebetalingen, har du mulighed for at låne yderligere penge. Du kan maksimalt låne 20.000 kroner i alt, men hvis du har lånt eksempelvis 5.000 kroner en gang, kan du sagtens låne yderligere 5.000 kroner. Så forhøjes dit månedlige afdrag naturligvis, men det er intet problem at låne af flere omgange, så længe beløbet er inden for grænsen for dit samlede lån.

Læs mere om Ferratum her

Hvis du på et tidspunkt får mulighed for det, har du også mulighed for at betale hele din gæld ud på en gang. Det kan jo være, du er så heldig at komme til lidt ekstra penge og dermed har mulighed for at betale restgælden på dit lån. Det kan sagtens lade sig gøre hos Ferratum, og det koster dig ikke yderligere at gøre det. Er du interesseret i dette, og har du mulighed for det, skal du blot kontakte Ferratums kundeservice, hvor du kan blive oplyst om din samlede gæld samt instrukser til at betale den af.

Hvis du har brug for det, tilbyder Ferratum dig også helt op til to betalingsfrie måneder på et år. Det eneste krav er blot, at det ikke er to sammehængende måneder. Men har du eksempelvis svært ved at få det hele til at hænge sammen i december og juli måned, kan du sagtens anmode om at rykke betalingen fra disse måneder, så du får lidt mere luft i dit budget derhjemme.

Det er jo ikke til at vide, hvornår der er brug for noget mere luft i økonomien, så det er rart som kunde hos Ferratum at have den mulighed for at kunne skubbe tilbagebetalingen i en måned, hvis der opstår det behov.

Lån hos Ferratum her