Nordic Lån

Hos Nordic Lån kan du låne fra 10.000 til 50.000 kroner som ekspreslån med udbetaling den kommende bankdag. Uanset lånebeløbets størrelse kan du frit vælge mellem en løbetid fra 12 til 80 måneder. Du skal ikke stille sikkerhed og kan altid betale lånet ud uden at det koster ekstra. Læs her mere om Nordic Lån.

Nordic Lån er endnu et låne-brand hos 3C Retail, der også står bag L’easy og D:E:R. I praksis indgås låneaftalen derfor ikke med Nordic Lån, men med L’easy. Så har du tidligere fået afslag på lån fra L’easy og D:E:R, er der ingen grund til at forsøge at låne penge hos Nordic Lån.

Har du tilgengæld fået godkendt et lån hos Leasy eller D:E:R, så vil du med al sandsynlighed også få dit lån godkendt hos Nordic Lån. Du kan fint have flere lån hos forskellige brands fra Leasy koncernen. Dette gælder også bl.a. Fokuslån, som ligeledes udbydes af Leasy.

Hvilke type lån tilbyder Nordic Lån

Nordic Lån tilbyder ekspreslån med udbetaling senest næste bankdag. Du kan låne fra 10.000 til 50.000 kroner og vælge en tilbagebetalingsperiode på mellem 12 og 80 måneder – sidstnævnte svarer til 6 år og 8 måneder.

Besøg Nordic Lån her

Hvem kan optage lån hos Nordic Lån

For at kunne optage lån hos Nordic Lån må du ikke være registreret hos Experian (RKI) og skal kunne opfylde Nordic Lån’s kriterier for en kreditvurdering. Derudover skal du have dansk CPR-nummer, have en dansk folkeregisteradresse og være i stand til at give tilfredsstillende oplysninger om indtægts-, bolig- og beskæftigelsesforhold.

Hvor hurtigt får jeg svar på min låneansøgning?

Inden for normal åbningstid har du svar på din låneansøgning inden for maksimalt en time. Ansøger du uden for åbningstiden, vil du almindeligvis få svar første arbejdsdag efter ansøgningen er modtaget.

Hvor hurtigt kan jeg have pengene på kontoen?

Nordic Lån udbetaler pengene næste bankdag efter lånet er bevilliget og du har underskrevet lånedokumenterne med dit NemID. I nogle tilfælde kan lånet endda nå at komme til udbetaling samme dag, som du har underskrevet lånedokumenterne.

Besøg Nordic Lån her

Hvor lang løbetid kan jeg få på lån hos Nordic Lån?

Du kan frit vælge, hvorvidt du vil afdrage dit lån over 24 eller op til 120 måneder. Løbetiden bestemmer samtidig størrelsen på de månedlige afdrag. På forsiden af Nordic Lån kan du således vælge lånebeløbet ved hjælp af en skydeknap, der kan trækkes fra 10.000 og op til 50.000.

På skydeknappen nedenunder kan du på samme måde vælge, hvor mange måneder du vil afdrage lånet over. Ud fra dine valg vises den månedlige ydelse under de to skydeknapper. På den måde kan du altid vælge et lånebeløb og en tilbagebetalingstid, der holder sig inden for det beløb, du har til rådighed hver måned.

Når du skal vælge størrelsen på det månedlige afdrag, er det også vigtigt at fremtidssikre sig. Således er det ikke smart at vælge en afdragsstørrelse, der er så stor, at det næsten dræner hele det rådighedsbeløb, du har tilbage, når du har lagt til side til de faste udgifter, mad, tøj og så videre. Vælg aldrig et månedligt afdrag der er større, end du har råd til at betale tilbage, selv om du pludselig skulle miste dit arbejde eller oplever en anden form for indtægtsnedgang.

Sker det tit at der ikke er alt for mange penge tilbage på kontoen sidst på måneden, skal du vælge en længere tilbagebetalingsperiode. Ulempen er dog, at du så kommer til at betale et større beløb tilbage, end hvis du havde valgt en kortere afdragsperiode.

Når du har fundet en passende månedlig ydelse, klikker du på Ansøg om lån nu-knappen, for at ansøge om lånet.

Find dit Nordic lån her