LendOn

Det skal være nemt, hurtigt og ikke mindst enkelt at låne penge. Og det har LendOn sørget for, at det er for dig.

LendOn gør det nemt og hurtigt at låne penge online. Slut med at skulle snakke med en bankrådgiver eller at ringe til banken for at spørge om lov til at låne lidt ekstra. Det hele kan du klare fra din computer eller din mobil hjemmefra.

Lån hos LendOn her

Kassekredit

LendOn har to forskellige måder, du kan låne penge på. Den første er en kassekredit, hvor du kan trække det beløb ud, som du skal bruge. Her kan du låne op til 15.000 kroner, og lånet begynder helt nede fra 500 kroner, så det burde være muligt at låne lige netop det beløb, du har brug for.

Kassekreditten er nok den mest udbredte løsning, da du på den måde aldrig låner mere, end du har behov for. Så hvis du gerne vil låne lige nøjagtig det beløb, du skal bruge, er en kassekredit en rigtig fornuftig løsning for dig.

Lån hos LendOn her

Afdragslån

Den anden type lån, som LendOn tilbyder til dig som kunde, er et afdragslån, som du kender det fra mange andre steder. Her låner du et bestemt beløb, hvorefter du så stille og roligt afdrager på det i et bestemt antal måneder, indtil du har betalt lånet samt renterne ud.

Et afdragslån er også en utrolig populær løsning, hvis du skal låne til noget større. Afdragslånet plejer som regel at gælde lidt større beløb end en kassekredit, og hos LendOn starter afdragslånet også fra 5.000 kroner og løber helt op til 20.000 kroner, som det er det maksimale, du kan låne hos LendOn.

Lån hos LendOn her

Få 30 dage rentefrit

Hvis du er ny kunde hos LendOn, har de lige nu et rigtig godt tilbud til dig, som du med fordel kan drage nytte af, når du kommer til LendOn og skal låne penge for første gang nogensinde. Tilbuddet går ud på, at du som ny kunde får hele 30 dage rentefrit.

Det er mere, end hvad du kan få hos mange andre låneudbydere, så hvis du gerne vil låne penge til fordelagtige betingelser, kan det være en rigtig god idé at overveje at gøre brug af lige netop dette tilbud, som du altså finder hos LendOn.

5 stjerner på Trustpilot

Noget af det, der også er med til at gøre LendOn ekstra attraktivt, er uden tvivl deres bedømmelser på Trustpilot. Her finder du nemlig stort set ikke en eneste tidligere eller nuværende kunde, som ikke har noget positivt at sige om LendOn og deres tilbud og services. Der er rosende vendinger stort set over hele linjen.

Baseret på over 1000 anmeldelser, scorer LendOn 5 stjerner ud af 5 mulige. Så du kan være sikker på, at du har med en låneudbyder at gøre, der rent faktisk tager sig af sine kunder og giver dem en god oplevelse, når de kommer ind og skal låne penge.

Lån hos LendOn her

Nemt, hurtigt og fleksibelt lån

Uanset om du vælger en kassekredit eller et afdragslån hos LendOn, er du sikker på at få et nemt, hurtigt og ikke mindst fleksibelt lån. Det er helt op til dig selv at beslutte, hvor mange penge du gerne vil låne. Og du kan da også selv vælge den månedlige ydelse, som du har det komfortabelt med.

Så der bliver lyttet til dig som kunde hos LendOn. Det kan du være sikker på, uanset om du er ny eller tidligere kunde hos LendOn. Og du har altid det komplette overblik over dit lån og dine lånebetingelser inde på deres hjemmeside.

Lån hos LendOn her

Disse betingelser skal du opfylde

Hvis du vil låne penge hos LendOn, er der nogle betingelser, som du skal opfylde. Hvis du ikke opfylder dem, er der desværre ikke mulighed for at få et lån godkendt med LendOn. Så gå gerne disse betingelser igennem og sæt flueben ud for dem alle sammen, så du er sikker på, at du kan låne pengene.

Betingelserne for at kunne låne penge hos LendOn er følgende:

• Du skal være mindst 21 år
• Have dansk CPR-nummer
• Have dansk folkeregisteradresse
• Have NEM-id
• Have en aktiv e-mail adresse
• Have et dansk telefonnummer
• Have et betalingskort
• Have en dansk bankkonto
• Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret

Lån hos LendOn her

Ingen skjulte omkostninger og lav rente

Hvis du vælger at låne penge her, kan du glæde dig over, at der ikke er nogle skjulte omkostninger. Der er ingen skjulte gebyrer, som pludselig kommer frem, når du først har lånt penge. Det hele står skrevet på deres hjemmeside, så du er sikker på, hvilke betingelser du låner penge på.

Du betaler blot en fast lav rente på 15% om måneden. Så låner du eksempelvis 1000 kroner, skal du betale 150 kroner i renter for at have lånet. Det er nemt og lige til at have med at gøre.

Lån hos LendOn her