Santander

Hvis du har lånt penge for nylig, købt noget på afbetaling, eller måske bare set tv-reklamer, er der en god chance for, at du har stødt på Santander Consumer Bank på et eller andet tidspunkt undervejs. Santander en af de absolut største spillere på markedet, og de har igennem de sidste mange år hjulpet millioner af mennesker på verdensplan med at realisere deres drømme og få råd til det, de går og drømmer om i hverdagen.

Uanset om du ønsker dig en ny bil, gerne vil låne penge til en sommerferie, eller bare have et kreditkort, hvor du kan trække en smule over, når der er brug for det, har du mulighed for at finde en løsning, der passer perfekt til dig og dine behov hos Santander. De hjælper dig med alt fra billån, privatlån, samlelån og hvad du nu ellers kunne have behov for af ren økonomisk hjælp.

Læs mere hos Santander her

Santander Billån

Har du brug for en ny bil, men har du ikke råd til at betale for den, er det nødvendigt at tage et billån for at få nøglerne til din kommende firehjulede kammerat. Det er der indtil videre rigtig mange danskere, der har valgt at gøre gennem Santander.

Hvis du gerne vil have et billån fra Santander, skal du bare hoppe ind på deres hjemmeside, hvor du kan gå i gang med ansøgningsprocessen med det samme. Du får svar i løbet af et øjeblik, og det er uforpligtende at ansøge om selve billånet.

Har du ikke mulighed for at låne penge til din bil i banken, og er der ikke andre låneudbydere, du har lyst til at gøre brug af, kan Santander komme dig til undsætning.

På hjemmesiden skal du blot indtaste få informationer som bl.a. bilens pris, beløbet på udbetalingen, og hvor gammel bilen er. Herefter kan du se, hvor meget du skal afdrage med om måneden, og du kan derefter nemt klikke på knappen for at ansøge.

Find et godt lån hos Santander her

Omlæg dit eksisterende billån

Hvis du har et billån, som du ikke er tilfreds med, kan du også vælge at omlægge det hos Santander. Det kan være en fordel at vælge at omlægge dit billån, hvis du har fået dit nuværende billån langt dyrere, end hvad du kan gøre det til hos Santander.

Så det kan være en rigtig god ide lige at løbe dit billån igennem, hvis du vil være sikker på, at du har fået det til de bedste vilkår, eller du muligvis skal overveje at omlægge det i stedet.

Ansøgningen til omlægning af dit billån sker også på Santanders hjemmeside, hvor du skal indtaste beløbet på dit nuværende billån, den månedlige ydelse du betaler pt., og hvad din debitorrente på lånet er. Derefter kan du ansøge og få svar på, om det kan lade sig gøre at omlægge det hos Santander.

Find et godt lån hos Santander her

Santander Privatleasing

Er du på jagt efter en ny bil, men er du mere interesseret i at lease den frem for at skulle købe den, er det også en mulighed for dig som kunde hos Santander. Santander har en række af biler til dig, som gerne vil privatlease den nye bil i stedet for at skulle købe den på afbetaling.

Ved at privatlease din kommende bil binder du dig kun i et begrænset antal måneder som eksempelvis 24 eller 36 måneder. Køber du en bil på afbetaling, vil du som regel skulle betale af på bilen i op til 8 år, hvilket gør det langt mere uoverskueligt for mange mennesker. Så er 2-3 år langt lettere at overskue, og ved privatleasing skal du bare betale en fast månedlig ydelse, og så er bilen ellers din i løbet af leasingperioden.

Santander samarbejder lige nu med tre forskellige bilmærker, som du kan privatlease din bil igennem. Lige nu er der tale om tilbud fra Honda, Renault og Nissan, der alle har en række modeller klar til privatleasing.

Læs mere hos Santander her

Campingvogn og motorcykel

Du kan også låne penge til andre fritidsinteresser som eksempelvis en ny campingvogn eller en motorcykel, hvis du altid har drømt om sådan en.

Santander samarbejder med en lang række forhandlere landet over inden for begge kategorier, så du har mulighed for at finansiere dit køb af en ny vogn eller motorcykel hos en af de mange forhandlere via Santander.

Det kan være en stor udgift at skulle købe både campingvogn eller motorcykel, så der er en stor sandsynlighed for, at du har brug for lidt økonomisk hjælp, hvis du skal have drømmen om et af disse køretøjer til at gå i opfyldelse inden for en kommende årrække.

Hvis du selv skal spare sammen til at kunne købe en campingvogn eller en motorcykel, risikerer du jo at blive gammel, før du har alle pengene sparet op, og så er det jo ikke sikkert, at du stadig har en alder eller en fysik, der orker at drøne rundt på en motorcykel eller at køre rundt med en vogn efter bilen og sætte forteltet op og ned hele tiden. Så er det bedre at få realiseret drømmen nu, hvor du stadig har modet, energien og lysten til rent faktisk at bruge køretøjet.

Find et godt lån hos Santander her

Forbrugslån med Santander

Har du brug for lidt økonomisk hjælp i hverdagen, eller drømmer du bare om at kunne købe en ny mobil eller at tage på en lidt mere lækker sommerferie i år, har du også mulighed for at få et privatlån hos Santander.

Med et privatlån kan du bruge pengene på lige netop det, du har lyst til, og de er ikke bundet op på at skulle bruges på en bil, en campingvogn eller lignende.

Find et godt lån hos Santander her

Hvor meget kan jeg låne?

Privatlånet hos Santander går fra 10.000 kroner og op til 350.000 kroner, så du kan selv afgøre, hvor mange penge du har lyst til at låne. Er der bare tale om en ny telefon, computer eller sommerferie, kan du sagtens klare dig med et beløb i den lave ende af skalaen.

Men er der tale om et bryllup, en ekstraordinær sommerferie for hele familien eller nye møbler til hele boligen, skal du nok lidt højere op. Heldigvis kan du altså låne helt op til 350.000 kroner med et privatlån fra Santander, så der burde være rig mulighed for at få råd til alt det, du har brug for, eller går og drømmer om i hverdagen.

Find et godt lån hos Santander her

Ansøg nemt med NEM-id

Privatlån hos Santander er et forbrugslån, hvor du selv bestemmer, hvad pengene skal bruges på. Hvis det lyder som et lån for dig, kan du med fordel gå ind og ansøge om at få lånet på Santanders hjemmeside. Det eneste, du skal bruge i din ansøgningsproces, foruden størrelsen på det beløb du gerne vil låne, er dit NEM-id.

Inde på deres hjemmeside kan du selv indtaste det valgte beløb, løbetiden og derefter se alle betingelserne for dit lån, inden du ansøger om det. Det gør det nemt og overskueligt, og det er tydeligt beskrevet, hvor mange penge du skal betale tilbage hver måned, samt i hvor lang tid du skal betale af på lånet.

Det er også muligt at se en lang række tal som ÅOP, kreditomkostninger, etableringsomkostninger og hvor meget du skal betale tilbage i alt, når lånet er betalt ud. Der er ikke lagt skjul på noget, hvilket gør det så nemt og lige til at låne penge hos Santander.

Find et godt lån hos Santander her

Samlelån hos Santander

Du kan også bruge Santander til at samle alle dine nuværende lån et sted. Det kan være en god ide, hvis du er typen, der har taget en masse lån hos mange forskellige låneudbydere og pengeinstitutter. Med mange lån kan det være svært at holde overblikket og holde styr på, hvor mange penge du skylder, og hvem du skylder dem til.

Har du mistet overblikket, eller er du bare interesseret i at få samlet alle dine lån et enkelt sted, kan det altså lade sig gøre hos Santander.

På deres hjemmeside kan du nemt ansøge om et såkaldt Samlelån, og det eneste du skal gøre er at indtaste det beløb, du gerne vil låne, og som altså dækker over alle de lån, du gerne vil betale ud, samt den løbetid du er interesseret i at have på lånet. Herefter kan du, ligesom med privatlånet, se alle betingelser og tal for dit kommende Samlelån hos Santander.

Ved at gøre dette skal du fremover kun betale af på et enkelt lån hver måned frem for på 10 eller 20 forskellige lån hos lige så mange låneudbydere og kreditorer, hvor du skylder penge.

Find et godt lån hos Santander her

Kreditkort

Hvis du er interesseret i det, kan du også vælge at få et kreditkort gennem Santander. Ved at gøre dette får du en kreditgrænse fra helt ned til 10.000 kroner og helt op til 50.000 kroner. Det vil sige, at du kan betale på kredit og betale pengene tilbage igen på et senere tidspunkt. Det er en alternativ måde at låne penge på, når du eksempelvis er ude at shoppe og ikke lige har råd til at betale for alt det, du har taget med op til kassen.

Med et kreditkort fra Santander får du op til 45 dages rentefri kredit, ingen oprettelsesgebyrer eller årlige gebyrer, og du skal ikke betale noget som helst i gebyr ved hævning af penge i udlandet, som du skal hos mange andre pengeinstitutter.

Læs mere hos Santander her

Tjen penge på din opsparing

Ligger du inde med mange penge, og vil du gerne have din opsparing forrentet, kan det være en god ide at overveje en opsparingskonto hos Santander, hvor du, alt afhængig af kontotype, kan få alt fra 0,50% til 0,80% p.a.

Ved den højeste rente på 0,80% p.a. er der dog et par krav, som du skal opfylde. Beløbet på kontoen skal minimum være 100.000 kroner, der er gebyr ved at hæve fra kontoen, renten er fast, og du binder dig for minimum to år.

Kan du nøjes med 0,50% i variabel rente, slipper du for gebyrer, minimums beløb og bindingsperiode.

Tegn forsikringer

Santander kan også tilbyde dig en række forsikringer i forlængelse af dit billån eller privatlån, hvis du er interesseret i det. Produkterne går under navnet Safe og Safe Extra, og det er et tilbud til dig, der gerne vil have mere tryghed i din hverdag.

Du kan eksempelvis overveje at få Safe afdragssikring, som sikrer dig, at Santander betaler dine afdrag og ikke mindst renter på dit billån eller privatlån, hvis du skulle være så uheldig at miste dit job og dermed din indtægtskilde. Så det kan være en rigtig god ide at overveje forsikringsprodukterne fra Santander, hvis du er kunde hos dem.

Læs mere hos Santander her

Vejhjælp

I samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder Santander dig også en udvidet vejhjælpsdækning i både Danmark og resten af Europa, uanset hvor du måtte få brug for det.

Det er aldrig til at vide, hvornår der kan være brug for vejhjælp, så det er uden tvivl en god investering, når du er bilejer, at have et abonnement på autohjælp. På den måde kan du få afhjulpet problemet på stedet i stedet for selv at skulle stå for transporten til eksempelvis et værksted, hvor du så skal betale ekstra for at få udbedret skaden.

Læs mere om SOS Dansk Autohjælp her

Sundhedssikring

Hvis du gerne vil undgå at skulle en tur på venteliste, hvis du skal behandles eller opereres for en skade eller en sygdom, kan det være værd at overveje en sundhedssikring gennem Santander.

Her bliver dit helbred sat i centrum, og du kan fra under 150 kroner om måneden få en Sundhedssikring, der hjælper dig, hvis du en dag skulle komme ud for et uheld eller bliver skadet.

Læs mere hos Santander her

Læs Magasinet

Vil du gerne vide mere om, hvad Santander kan tilbyde dig som kunde, eller er du bare blevet inspireret til at læse mere om, hvem Santander er, og hvad de kan gøre for dig og dine drømme, kan du finde meget mere information på Magasinet, der er Santanders eget blog-univers.

Her kan du finde hjælp til at vælge den rette bil, når du skal købe ny, tips til at optimere din privatøkonomi samt meget andet, der er værd at læse. Det hele er gratis og tilgængeligt på Santanders hjemmeside.

Læs mere hos Santander her