Zaplo – Forbrugslån på nettet

Zaplo er en forholdsvis ny låneudbyder, som tilbyder en ny type af forbrugslån. Zaplo ønsker nemlig at tilbyde lån med en kortere bindingsperiode, en større fleksibilitet og gennemskuelighed. Det skal altså være lettere for forbrugeren at finde ud af, hvad han eller hun går ind til ved en låneaftale. Desuden er det Zaplo’s mission at give kunderne en god oplevelse hele vejen igennem og være en god partner gennem hele låneprocessen. Da Zaplo er et forholdsvis nystartet koncept, er det stadig i begynderstadiet. Det betyder ikke, at det er mindre fordelagtigt at låne hos hjemmesiden nu fremfor senere, men det betyder derimod, at man vil komme til at opleve, at nye og innovative features dukker op på lånet. Disse features er ment som en service til forbrugeren, sådan at lånet bliver endnu lettere at holde styr på og få det bedste ud af.

Læs mere om Zaplo her

Lån hos zaplo

Allerede nu kan man låne hos Zaplo. På hjemmesiden findes en lommeregner med skydebarer, sådan at man hurtigt kan indstille det lånebeløb, man ønsker, samt løbetider. Derefter får man på en overskuelig måde vist, hvad den månedlige ydelse ligger på, samt de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb og ÅOP. For at kunne låne hos Zaplo, skal man oprette en konto på deres hjemmeside og derefter ansøge om et lån. Kunden kan ansøge om et lån fra både mobil, computer og tablet, og det kan gøres på alle tider af døgnet. Svaret på ansøgningen får man indenfor få sekunder, og herefter skal man blot underskrive aftalen med NEM-ID for at verificere lånet. Herefter vil man få pengene på næste hverdag eller, hvis man er Nordea-kunde, indenfor en time. Hos Zaplo kan der lånes fra alt mellem 5.000 – 20.000 kr. afhængigt af alder. For at kunne låne hos Zaplo skal man desuden være mindst 20 år, have en dansk folkeregisteradresse, have NEM-ID og få andre betingelser, som kan ses på hjemmesiden.

Find dit lån hos Zaplo her

Fordele hos zaplo

Der er mange fordele ved at låne hos Zaplo. For det første er det hurtigt og meget simpelt, idet godkendelsen sker indenfor 10 sekunder og det hele kan gøres over internettet. Derudover får man hos Zaplo et lån med den gennemsigtighed, som Zaplo søger at køre deres virksomhed med. Lånet er med fast rente, men det betyder ikke, at lånet ikke er fleksibelt. Får en kunde brug for at låne mere, giver Zaplo nemlig mulighed for at øge lånebeløbet med helt op til 20.000 kr. Samtidig sker den månedlige betaling til Zaplo automatisk, sådan at kunden slipper for irriterende og dyre rykkere. Desuden er der med Zaplo mulighed for at betale ekstra af de måneder, hvor der er luft i budgettet. Er der problemer med at få pengene til at strække i en given måned, er der også mulighed for at gøre brug af afdragsfrie måneder. Sidst men ikke mindst kan man med et lån hos Zaplo hele tiden få et overblik over samt administrere lånet på sin konto på Zaplo.

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.