Dagens spareråd: Handel stort ind

Det lyder måske ikke umiddelbart som et spareråd at handle stort ind. Men vi mener det dog seriøst. Noget af det dyreste i hverdagen er hvis man hverdag lige skal handle en smule, som man står og mangler. Mange indkøb giver mange muligheder for at proppe det forkerte i kurven.

Du bliver altid fristet, når du står i køen og venter på at betale. Du mener måske at du sagtens kan stå imod, og det kan mange også for det meste. Det er dog de færreste der altid kan stå imod fristelserne. Er blodsukkeret lavt, når man står i køen, så er det fristende lige at smide en Snickers eller anden chokolade/slik i kurven. Jo flere gange du skal stå i kø, jo flere gange bliver du udsat for fristelser.

Derfor er dagens spareråd at handle stort ind. Planlæg hvad du skal bruge hele ugen, og handel så kun ind én gang på denne uge. Dermed undgår du mange unødige indkøb, og du sparer desuden brændstof, da turen til købmanden ikke længere er nødvendig.

Kommentarer til dette indl�g

  1. Peter Andersen skriver

    Man skal dog også notere sig at madsspild kan koste på længere sigt hvis man køber stort ind. Eller at maden kan nå at blive gammel, men har man styr på dette så er jeg enig!

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.