Turbolån – Penge på alle tidspunkter af døgnet

Små og store lån med fast debitorrente og 120 dages løbetid – hurtigt og enkelt hos Turbolån

Har du brug for lidt ekstra luft i økonomien, et lille tilskud, der gør det muligt at finansiere en drøm eller en nødvendig investering? Står du pludseligt med en presserende, uforudset udgift, der kræver øjeblikkelig handling, skal du bruge lidt ekstra kapital til ferien, som nemt lader sig tilbagebetale med den næste eller de næste par måneders lønindkomst, eller er pc’en, som du længe har drømt om, netop lige nu på tilbud, så kan et lån hos Turbolån være en nem og smart løsning.

Få et lån hos Turbolån her

Hos Turbolån tilbydes et nemt og ansvarsbevidst lån til dig, som står og har brug for et hurtigt økonomisk supplement til din faste indkomst. Du kan låne alt fra 100 til 10.000 kr., ansøgningsprocessen er simpel, stiller kun få krav til dig som låner, og du får svar med det samme. Bliver du godkendt som låner vil pengene være på din konto inden for et døgn. Debitorrenten og løbetiden er den samme uanset lånets størrelse, hvilket gør det enkelt og gennemskueligt. Den korte løbetid gør, at du hurtigt får afviklet lånet, hvorfor de samlede omkostninger forbliver relativt små.

For at optage et lån hos Turbolån, skal du blot opfylde et par simple betingelser: Du skal være mindst 20 år, være bosat i Danmark og have dansk statsborgerskab, have dansk bankkonto, telefonnummer og NemID, og du må ikke være registreret i skyldnerregistre såsom RKI eller Debitor Registret. Det er minimale krav, men ikke desto mindre fornuftige krav at stille til potentielle lånere.

Få et lån hos Turbolån her

Ansvarlig långivning

Ansvarlighed er hos os en kerneværdi. Lånetilbuddene og dets vilkår er udarbejdet med udgangspunkt i et kendskab til de risici der er forbundet ved at tage et lån, og en forståelse for, hvad det kræver at tilbagebetale og få mest mulig nytte af sit lån. Med henblik på at efterleve et ønske om at yde ansvarsfulde lån, har de udarbejdet en række tiltag, der skal sikre at lånet lever op til denne ambition.
Dette betyder, at der kun ydes lån ud til kunder, der vurderes at være i stand til at tilbagebetale lånet inden for aftalens løbetid. Består der nogen tvivl om hvorvidt en potentiel låner er berettiget, er det ikke muligt at blive tilbudt et lån.

Læs mere hos Turbolån her

Hos Turbolån er det vigtigt, at alle kunder får en god oplevelse med deres lån, hvorfor der er lagt et stort arbejde i at vejlede og informere om lånets vilkår og omkostninger på hjemmesiden. For at hjælpe låntager med at undgå ekstra omkostninger i forbindelse med lånet, bliver låntageren i gennem låneaftalens løbetid altid informeret og gjort opmærksom på tilbagebetalingsdatoer per sms og e-mail få dage inden betalingen skal falde. Til gavn og glæde for alle. Med henblik på at sikre, at låntager ikke får bygget en uoverkommeligt stor gæld op, kan der således heller ikke bevilges nyt lån før det allerede optagede lån er afviklet.

Skulle det ske, at du som låner mod forventning ikke kan betale lånet tilbage inden for den aftalte tid, har du mulighed for at ansøge om forlængelse af afbetalingsperioden. For at forhindre situationer, hvor låntager ikke kan tilbagebetale rettidigt, opfordrer vi til, at et lån hos os udelukkende tages som et kortfristet lån til finansiering af øjeblikkelige udgifter, der er reelt behov for. For at vi kan leve op til vores ansvar, er det vigtigt, at du som låner ligeledes tager din del af ansvaret på dig. Overvej altid grundigt om du vitterligt har brug for lånet. Hvis det er tilfældet, så anbefaler vi at lave en tilbagebetalingsplan, der garanterer at du har budgetteret med alle lånets omkostninger de næste par måneder frem.

Få et lån hos Turbolån her

Kort løbetid – hurtig afvikling

Fordelen ved vores lån er den kortfristede løbetid. Uanset hvor meget du låner, betaler du lånet tilbage over en periode på 120 dage, hvilket tilsvarer 4 månedlige ydelser. Dette lån er således ideelt for dig, der har en fast indkomst og en sund økonomi, da du hurtigt får afbetalt lånet og omkostningerne således ikke strækker sig over mange måneder eller år. Renten på et lån som dette er naturligvis højere sammenlignet med et normalt forbrugslån. Dette skyldes, at hvor et almindeligt forbrugslån løber over adskillige år, har et kviklån som dette en langt kortere løbetid. Derfor naturligvis den højere rente.

Læs mere om Turbolån her

Med et lån fra Turbolån betaler du for frihed, fleksibilitet og et ansvarsfuldt udarbejdet lånekoncept, der giver dig et økonomisk råderum lige når du har brug for det. Således får du med et hurtigt, nemt og gennemskueligt lån hos os mulighed for at dække irriterende, uforudsete udgifter, nyde hverdagen lidt ekstra og realisere små og større drømme præcis hvor og hvornår, du ønsker det.

Få et lån hos Turbolån her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.