Lån penge med LånLet

LånLet er en lånudbyder, der formidler lån gennem Basisbank A/S. Basisbank er en forholdsvis ny bank fra 2000, og som det fremgår af bankens navn er det deres mål at gå tilbage til basissen og holde det så simpelt som muligt. Det samme gælder for LånLet, hvis mission det også er at holde pengelån så simpelt som muligt. Hos LånLet kan man låne op til 75.000 uden at skulle stille sikkerhed for pengene. Ønsker man at låne penge hos LånLet kan man ansøge over nettet og have pengene den næste dag. Som det fremgår af navnet, er det kort sagt blot let at låne, når man låner af LånLet.

Læs mere om Lånlet her

Lån penge let

LånLet gør det muligt for kunder at realisere deres drømme med beløb, der rangerer mellem 7.000 og 75.000 kr. Afbetalingen kan foregå over alt fra 12 til 72 måneder. Når man vælger at låne penge hos LånLet behøver man ikke stille sikkerhed for pengene eller give forklaring på, hvad de skal bruges. Samtidig får man, da det er Basisbank der står bag lånet, sikkerheden ved at udføre et lån i en større bank. Hele låneprocessen kan hos LånLet gøres fra mobil, tablet eller computer og gøres hjemmefra. Via LånLet’s hjemmeside kan man ansøge om et lån på det ønskede beløb og med den ønskede løbetid. Det tager kun få minutter, og når man har indsendt formularen, får man inden for ganske kort tid et svar. Faktisk får man oftest et svar indenfor 15 minutter. Bliver anmodningen godkendt, får man et lånetilbud, og igen kan man underskrive digitalt ved hjælp af NEM-ID. Den efterfølgende hverdag kan man så finde pengene på den valgte konto. Det bliver altså ikke meget nemmere at låne end det er hos LånLet. Samtidig er der ikke så mange problemer, og hele processen er meget simpel. Finder man ud af, at pengene alligevel rækker, har man med LånLet også mulighed for at forhøje sit lån senere. Også dette sker over hjemmesiden.

Lån hos Lånlet her

Tryghed med LånLet

Med LånLet får man som sagt trygheden ved at foretage lånet i en større bank, der har erfaring med at låne penge ud. Er det ikke nok til at kunne sove godt om natten, kan man som kunde hos LånLet tilkøbe en tryghedsforsikring til sit lån, så kunden og kundens familie er sikret i tilfælde af dødsfald, sygdom, ufrivillig arbejdsløshed eller lignende. På den måde kan man med LånLet opnå optimal tryghed. Det er blot en af de mange fordele, der er ved LånLet. LånLet er samtidig hurtigt, nemt og der bliver ikke stillet spørgsmål til noget. Man skal blot være 21 år, bo i Danmark, have en fast indtægt og ikke registreret i RKI som en dårlig betaler. Lever man op til disse krav, kan man på simpleste vis låne penge med LånLet. Det hele sker på LånLet’s hjemmeside, hvor man også kan finde en gratis låneberegner. Her kan man finde frem til blandt andet samlede kreditomkostninger, tilbagebetalingsbeløb og ÅOP ved at indtaste det ønskede beløb og løbetid.

Læs mere hos Lånlet her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.