Robotlån

Robotlån er en låneydelse, der bliver udstedt af Ekspresbank. Robotlån er som sådan ikke en del af Ekspresbank, men blot en formidler af ydelserne, som findes hos Ekspresbank. Ekspresbank har fungeret som bank og låneudbyder på det danske marked siden 1987 og er en af de største på markedet, hvilket giver banken en stor erfaring, når det kommer til at låne penge ud. Det er let og hurtigt at få udstedt et lån hos Robotlån, da man hos Robotlån hverken behøver stille sikkerhed for pengene eller forklare, hvad de skal bruges til.

Læs mere om Robotlån her

Lån hos Robotlån

Robotlån tilbyder forskellige typer af lån, der kan rangere på beløb fra 3.000 til 75.000 med en afbetaling, der kan strække sig over alt fra 12 til 72 måneder. Fordelen ved at låne hos Robotlån, er at det er hurtigt og nemt at komme til at låne.

Lån penge hos Robotlån

Lån penge hos Robotlån

 

Hos Robotlån kan man ved hjælp af lommeregneren se et eksempel på sit lån ved at indtaste det ønskede lånebeløb og derefter løbetiden. Så får man et uforpligtende overblik over den månedlige ydelse, renten og ÅOP. Ca. 90% af de ansøgninger, der sendes ind til Robotlån, behandles maskinelt fremfor manuelt, hvilket giver en øjeblikkelig svartid. Er ansøgningen blandt de 10%, der skal behandles, er svartiden indenfor kontortiderne cirka 15 minutter. Derefter skal man blot underskrive digitalt med sit NEM-ID, og så får man pengene indenfor den næste hverdag. Både låneansøgningen og underskrivningen kan klares over internettet, så hele lånet hos Robotlån kan klares på mobilen, computeren eller tabletten. Det er altså utrolig hurtigt og nemt at låne hos Robotlån, og kunden behøver ikke afgive en forklaring på, hvad pengene skal bruges til.

Lån hos Robotlån her

Hvem kan låne?

For at kunne låne hos Robotlån er der en række af krav, som man skal opfylde. Først og fremmest skal man være mindst 18 år og dansk statsborger for at kunne låne hos Robotlån. Derudover må kunden ikke være registreret i RKI. Kunden skal have et fast arbejde og en årlig indkomst på over 150.000 kr. før skat.

Alle oplysninger behandles fortroligt og anonymt hos Robotlån. Det er nemmest at få bevilling hos Robotlån, hvis man er to samboende, der sammen søger om lånet, men Robotlån låner også ud til enkelte. Afslag fra Robotlåns side begrundes ikke, og de forbeholder sig retten til til enhver tid at kunne opsige lånet og indkræve restgælden.

Læs mere hos Robotlån her

Hurtigt og nemt

Der er flere fordele ved at ansøge om lån hos Robotlån. Det er utroligt hurtigt at låne, da man får svar på ansøgningen næsten øjeblikkeligt eller inden for 15 minutter, og man kan have pengene på næste hverdag. Samtidig er det nemt, da det hele kan klares fra en elektronisk device og over internettet. Hos Robotlån behøver kunden heller ikke forklare, hvad pengene skal bruges. Det er altså både hurtigt og nemt at låne pengene hos Robotlån.

Besøg Robotlån her

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.