Find det rigtige lån for dig

Vi har nu udvidet Stirling med langt flere genveje til det helt rigtige lån for dig. Tidligere var vi hovedsageligt en blog, men vi har nu udvidet websitet og guider i stor stil til de helt rigtige lånemuligheder i Danmark.

Find lån i forhold til din alder

Er du lige fyldt 18 år, så har du nu mulighed for at optage et hurtigt lån, og dermed få flere penge på lommen. Vi har inddelt alle lånemulighederne efter alder. Dvs. minimumsalder. Så hvis du er f.eks. er fyldt 21 år, så kan du både benytte lånene for 18 årige og lånene for 20 årige. Du kan til gengæld ikke benytte lånene for 23 årige eller 25 årige.

Find her vores lån for 18 årige. Du finder her lån for 20 årige. Her finder du lån for 23 årige, og til slut finder du lån for 25 årige.

Find lån efter størrelse

Er alderskravet ikke et problem for dig, så kan det være lettere at finde det korrekte lån via størrelse. Hvor meget har du behov for at låne? Vi har inddelt lånene i små lån, mellem lån og store lån.

I kategorien med de små lån finder du lån fra 500 kr. til 6.000 kr. Disse lån løber typisk i bare 30 dage. De små lån er derfor gode hvis du står med et behov for lidt ekstra penge indtil næste lønudbetaling. Har du f.eks. fundet et godt tilbud, som kun gælder den næste uge, så kan du ikke vente på næste lønudbetaling. I stedet kan du tage et lille lån, eller evt. benytte dig af et af de gratis lån.

Har du behov for et lidt større beløb eller måske behov for at låne i længere tid end bare 1 måned, så har du behov for et mellem lån. Med et mellem lån kan du låne fra 6.000 kr. til 20.000 kr. i op til 3 år.

Har du et endnu større behov for at låne penge, så benyt et af vores store lån. Med et stort lån kan du normalt låne op til 75.000 kr. Dette er den normale grænse for de store lån, men hos en enkelt udbyder kan du lige nu låne helt op til 350.000 kr. Hint: denne udbyder er Santander 😉

Speak Your Mind

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.