Lån som 20 årig

Er du fyldt 20 år, og har brug for et lån, så er nedenstående udbydere en mulighed. Du kan også se på de udbydere, der tilbyder lån til 18 årige.

Er du 23 år eller ældre, så kan du også se lånene for 23 årige og lånene for 25 årige.

 

 

Turbolån

Hos Turbolån kan du låne alt fra 100 til 10.000 kr. Ansøgningsprocessen er simpel, og du får svar med det samme.

Læs mere om Turbolån her

Besøg Turbolån her

L’EASY minilån

L’EASY minilån er et lån på mellem 5.000 kr. og 10.000 kr., som løber i 1 år til 3 år. Beløbsstørrelsen hører derfor under mellem lån. Du kan ikke låne de helt store beløb, men løbetiden er væsentligt længere end på de små lån. På de små lån er løbetiden ofte på 30 dage eller 45 dage. Har du derfor behov for et beløb på under 10.000 kr., og vil gerne låne i længere tid end 1-2 måneder, så er L’EASY minilån et rigtigt god bud.

Læs mere om L’EASY minilån her

Besøg L’EASY minilån her

Simbo

Hos Simbo kan du låne fra bare 100 kr. til 15.000 kr. Aldersgrænsen er 19 år.

Læs mere om Simbo her

Besøg Simbo her

Lendon

Hos Lendon kan du låne fra 500 kr. til 15.000 kr. Hvis du er ny kunde hos LendOn, har de lige nu et rigtig godt tilbud til dig, som du med fordel kan drage nytte af, når du kommer til LendOn og skal låne penge for første gang nogensinde. Tilbuddet går ud på, at du som ny kunde får hele 30 dage rentefrit.

Læs mere om Lendon her

Besøg Lendon her

Kronelån

Hos Kronelån kan du låne fra bare 100 kr. til 15.000 kr. Aldersgrænsen er 19 år.

Læs mere om Kronelån her

Besøg Kronelån her

Lånlet

Hos Lånlet låner du ligeledes fra 3.000 kr, og op til 75.000 kr. Udfyld blanketten og godkend med NemID, så har du pengene på din konto i morgen. Det er et let lån.

Læs mere om Lånlet her

Besøg Lånlet her

Spargo Finans

Lån fra 10.000 kroner og op til 150.000 kroner. Vælg selv din løbetid fra 12 måneder til 120 måneder. Få svar med det samme. Nemt og sikkert.

Læs mere om Spargo Finans her

Besøg Spargo Finans her

Nordic Lån

Hos Nordic Lån kan du låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., i 12 til 80 måneder. Renten er lav og dit lån godkendes indenfor 1 time. Du får normalt pengene på din konto allerede samme dag, men må i enkelte tilfælde (specielt hvis du ansøger sent) vente til næste bankdag.

Læs mere om Nordic Lån her

Besøg Nordic Lån her

Vivus

Hos Vivus kan du få et helt gratis lån. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok. Du kan låne 4.000 kr. helt gratis i 30 dage. Der er ingen renter, ingen gebyrer og ingen andre udgifter. Yderligere får du svar på din ansøgning allerede efter 1 minut, så det er hurtigt at finde ud af om du kan få det gratis lån 🙂

Læs mere om Vivus her

Besøg Vivus her

Zaplo

Zaplo er et enkelt og fleksibelt lån. Der er godkendelse på 10 sekunder. Du betaler en fast rente, og renten er eneste udgift ved lånet. Du kan låne fra 5.000 kr. til 20.000 kr i op til et år. Du kan fint låne et langt lavere beløb end de 20.000 kr. til at starte med, og så tilpasse dit lån senere, hvis du får behov for flere penge.

Fik vi nævnt at renten er eneste udgift, og at du altid kan foretage ekstra indbetalinger? Dermed styrer du helt selv dine omkostninger. Har du ekstra penge til rådighed, så betal ekstra tilbage på lånet. Har du senere behov for et større lån, så kan du tilpasse lånestørrelsen og igen få flere penge.

Læs mere om Zaplo her

Besøg Zaplo her

Leasy

Leasy kender du sikkert allerede. Leasy er en af de ældste udbydere på markedet, og du kender sikkert reklamerne for lån til produkter hos Leasy. Peter kører ikke før alt er installeret og fungerer som det skal. Men Leasy er også direkte pengelån. Du kan låne op til 50.000 kr. i maksimalt 6 år. Du får hurtig svar på din ansøgning, du kan bruge pengene til lige hvad du vil, og bestemmer selv hvor meget du vil betale tilbage hver måned.

Læs mere om Leasy her

Besøg Leasy her

D:E:R

D:E:R er en af de andre “gamle” udbydere, som har været på markedet rigtig længe. D:E:R tilbyder 3 forskellige lån:

  • Privatlån plus. Her kan du låne op til 100.000 kr. med fast lav rente. Du kan betale lånet ud når du vil. Helt uden gebyrer.
  • Pauselån. Her kan du sætte dine afbetalinger på pause, hvis du har behov for lidt ekstra råderum i budgettet. Pausen er helt uden gebyrer.
  • TrygLån. Her kan du låne op til 50.000 kr., og samtidigt være forsikret imod arbejdsløshed. Mister du dit arbejde, så betaler forsikringen dine månedlige afdrag i op til 12 måneder.

Læs mere om D:E:R her

Besøg D:E:R her