Lån som 20 årig

Er du fyldt 20 år, og har brug for et lån, så er nedenstående udbydere en mulighed. Du kan også se på de udbydere, der tilbyder lån til 18 årige.

Er du 23 år eller ældre, så kan du også se lånene for 23 årige og lånene for 25 årige.

 

L’EASY minilån

L’EASY minilån er et lån på mellem 5.000 kr. og 10.000 kr., som løber i 1 år til 3 år. Beløbsstørrelsen hører derfor under mellem lån. Du kan ikke låne de helt store beløb, men løbetiden er væsentligt længere end på de små lån. På de små lån er løbetiden ofte på 30 dage eller 45 dage. Har du derfor behov for et beløb på under 10.000 kr., og vil gerne låne i længere tid end 1-2 måneder, så er L’EASY minilån et rigtigt god bud.

Læs mere om L’EASY minilån her

Besøg L’EASY minilån her

Lånlet

Hos Lånlet låner du ligeledes fra 3.000 kr, og op til 75.000 kr. Udfyld blanketten og godkend med NemID, så har du pengene på din konto i morgen. Det er et let lån.

Læs mere om Lånlet her

Besøg Lånlet her

Nordic Lån

Hos Nordic Lån kan du låne mellem 10.000 kr. og 50.000 kr., i 12 til 80 måneder. Renten er lav og dit lån godkendes indenfor 1 time. Du får normalt pengene på din konto allerede samme dag, men må i enkelte tilfælde (specielt hvis du ansøger sent) vente til næste bankdag.

Læs mere om Nordic Lån her

Besøg Nordic Lån her

Fokuslån

Hos Fokuslån kan du låne mellem 10.000 kr. og 75.000 kr., i 12 til 80 måneder. Med et Fokuslån kan du altid afvikle dit lån uden omkostninger, du kan tage en afdragsfri periode og du kan løbende tilpasse dit lån. Fokuslån er et lån på dine præmisser.

Læs mere om Fokuslån her

Besøg Fokuslån her

Vivus

Hos Vivus kan du få et helt gratis lån. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok. Du kan låne 4.000 kr. helt gratis i 30 dage. Der er ingen renter, ingen gebyrer og ingen andre udgifter. Yderligere får du svar på din ansøgning allerede efter 1 minut, så det er hurtigt at finde ud af om du kan få det gratis lån 🙂

Læs mere om Vivus her

Besøg Vivus her

TrustBuddy

Hos TrustBuddy bliver du en Buddy og kan låne af andre Buddies. Med andre ord, du låner af andre brugere og ikke banken eller et finansielt selskab. Ligeledes kan du låne dine penge ud, og tjene penge på dette, hvis du skulle have ekstra penge. Alle lån hos TrustBuddy er gratis de første 14 dage.

Læs mere om TrustBuddy her

Besøg TrustBuddy her

Kliklån

Hos Kliklån kan du låne op til 40.000 kr. uden besvær. Måske kender du allerede Kliklån fra radioreklamer. Hvis ikke, så kan vi her oplyse om nogle fordelene ved Kliklån. Du ansøger nemt online og har svar indenfor 1 time. Du kan hvert år vælge én betalingsfri måned. Lånet har lave renter og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Sidst, men ikke mindst, så kan du dit lån udbetalt allerede samme dag, som du godkender lånet.

Læs mere om Kliklån her

Besøg Kliklån her

Zaplo

Zaplo er et enkelt og fleksibelt lån. Der er godkendelse på 10 sekunder. Du betaler en fast rente, og renten er eneste udgift ved lånet. Du kan låne fra 5.000 kr. til 20.000 kr i op til et år. Du kan fint låne et langt lavere beløb end de 20.000 kr. til at starte med, og så tilpasse dit lån senere, hvis du får behov for flere penge.

Fik vi nævnt at renten er eneste udgift, og at du altid kan foretage ekstra indbetalinger? Dermed styrer du helt selv dine omkostninger. Har du ekstra penge til rådighed, så betal ekstra tilbage på lånet. Har du senere behov for et større lån, så kan du tilpasse lånestørrelsen og igen få flere penge.

Læs mere om Zaplo her

Besøg Zaplo her

Leasy

Leasy kender du sikkert allerede. Leasy er en af de ældste udbydere på markedet, og du kender sikkert reklamerne for lån til produkter hos Leasy. Peter kører ikke før alt er installeret og fungerer som det skal. Men Leasy er også direkte pengelån. Du kan låne op til 50.000 kr. i maksimalt 6 år. Du får hurtig svar på din ansøgning, du kan bruge pengene til lige hvad du vil, og bestemmer selv hvor meget du vil betale tilbage hver måned.

Læs mere om Leasy her

Besøg Leasy her

D:E:R

D:E:R er en af de andre “gamle” udbydere, som har været på markedet rigtig længe. D:E:R tilbyder 3 forskellige lån:

  • Privatlån plus. Her kan du låne op til 100.000 kr. med fast lav rente. Du kan betale lånet ud når du vil. Helt uden gebyrer.
  • Pauselån. Her kan du sætte dine afbetalinger på pause, hvis du har behov for lidt ekstra råderum i budgettet. Pausen er helt uden gebyrer.
  • TrygLån. Her kan du låne op til 50.000 kr., og samtidigt være forsikret imod arbejdsløshed. Mister du dit arbejde, så betaler forsikringen dine månedlige afdrag i op til 12 måneder.

Læs mere om D:E:R her

Besøg D:E:R her